Nikahta Keramet Var - Show Tv

Bir yarışmada hiçmi güzel, heh işte bu ! denilecek bir kız olmaz yaa. Dün karşıma çıktı bi bakıyım dedim hepsi facia delikafadulden

Kıymet baya önceden Ankara Sincan da benim kuaförümün çıragı olarak çalışıyodu. sonra onu ilk popstar Ankara secmelerinde gördüm. orda kendini babasıyla olan hikayesinden dolayı aglayarak gösterdi . anahaber bültenlerine bile çıktı.sonra evlilik programlarında gördüm. şimdide bu programda. acaba parayla mı çıkarıyolar?

yine mi kıymettttttt akannehirakannehirakannehir

bu kaynanaları döverim bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet yine Kıymet . Ama Kıymet şiddet içerikli davranmasından dolayı diskalifiye edilmiş. az önce izledim ama ne şiddeti ya psikopatmış meger. bıçağı elime alır hepinizi doğrarım hiçbirinizi yaşatmam falan diyo..googleda videosu yayınlanmış. tüylerim diken diken oldu. birde kuaför kim gider ona...daha sıda kim alır onu eş olarak kendine?

Son düzenleme:
ayyyy kıymetin elenme sebeplerinden olan videoyu izledimm
şokk oldummm
tam bir psikopatttt

Psikopat gelin diskalifiye edildi

yaz google a çıkıyo canım,

bu video evde kaldığının resmidir artık, uğraşmasın evlencem diye
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Kızın görünüşünde bakışında konuşmasında vardı bi anormallik zaten

ya zaten çıkmadığı evlilik programı kalmamıştı foxta starda atvde hepsini gezdi manyak kızzsempatiksalakcinni

anammm şimdi izliyorum videoyu şizofren manyak çok tırsttım vallahieyvahedigeldismile bu evlense kocasını keser testereli manyak eğilimi var bu kızdaeyvahedigeldismile

anammm şimdi izliyorum videoyu şizofren manyak çok tırsttım vallahieyvahedigeldismile bu evlense kocasını keser testereli manyak eğilimi var bu kızdaeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3

kıymet ancak çakinin gelini olursempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya şu gelinlerden duygunun giydiği siyah şey eteki şortmu? hayır etekse çok kısa hatta totosu nerdeyse gözükecek, bide konuşmasını dinledim ne salak salak konuşuyor kendini beğenmişçe ama hiçte güzel değil :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…