kızlar bi cvp pls :s
Arkadaşlar ben de bu ay hamile kaldım son adet tarihim 1 nisandı ben 28 nisanda öğrendim daha adetime iki gün vardı sol kasığımdaki ağrı ve göğüslerimdeki müthiş hassasiyet beni kan testi yapmaya zorladı hamile olduğuma ihtimal veremiyordum çünkü 2 nisanda doktora gittiğmde doktor bana sen normal yollardan hamile kalmazsın tüp bebek yapıcz demişti. Oysaki daha yeni evliydim ve adet miktarımdaki azalmadan dolayı gitmiştim. Erken menepoz bilmem ne birşeyler saçmaladı. Şimdi ise 4 haftalık hamileyim.
ara ara kasıklarıma batma oluyor acaba düşük mü yapıcam bebeğime birşey olacak mı diye çok endişe ediyorum. Şimdi bir de bel ağrısı ve gaz eklendi doktor keseyi görmek için 6 mayısta gel dedi inşallah bir sıkıntı yoktur
kızlar bi cvp pls :s
Arkadaşlar ben de bu ay hamile kaldım son adet tarihim 1 nisandı ben 28 nisanda öğrendim daha adetime iki gün vardı sol kasığımdaki ağrı ve göğüslerimdeki müthiş hassasiyet beni kan testi yapmaya zorladı hamile olduğuma ihtimal veremiyordum çünkü 2 nisanda doktora gittiğmde doktor bana sen normal yollardan hamile kalmazsın tüp bebek yapıcz demişti. Oysaki daha yeni evliydim ve adet miktarımdaki azalmadan dolayı gitmiştim. Erken menepoz bilmem ne birşeyler saçmaladı. Şimdi ise 4 haftalık hamileyim.
ara ara kasıklarıma batma oluyor acaba düşük mü yapıcam bebeğime birşey olacak mı diye çok endişe ediyorum. Şimdi bir de bel ağrısı ve gaz eklendi doktor keseyi görmek için 6 mayısta gel dedi inşallah bir sıkıntı yoktur
hayırlı olsun ya bu doğum çizelgesini nasıl yaptın öğrenebilir miyim bulamadım
Bazı doktorların dediklerini de kafaya pek takmamak lazım. Allah veriyorsa veriyor.. Başka doktorlara da gitseydiniz. İnşallah düşük tehlikesi filan yoktur ama yine de bir doktor kontrolünde ilerleyin bu süreçte. Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
Bazı doktorların dediklerini de kafaya pek takmamak lazım. Allah veriyorsa veriyor.. Başka doktorlara da gitseydiniz. İnşallah düşük tehlikesi filan yoktur ama yine de bir doktor kontrolünde ilerleyin bu süreçte. Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
canım korkma o belırtıler bendede var bende 6+0 ım suanda bugun ılk doktor muanesıne gıdıcem. gogsumde sızı sırt ve bel agrısı bide ara sıra kasık agrısı hıssediyorum bende. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :))
merhaba kızlar benimde son adet tarihim 22 mart ve 29 nisan sabahı silikte olsa ikinciyi çizgiyi gördüm hemen kan testi yaptırdım 33,30 çıktı ertesi gün tekrar yaptırdım 70 .ıktı sonra bugün yani 2 mayıs tekrar yaptırdım 280 küsür çıktı sizce nasıl değerler...yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
canım benımde sat 22 mart dı 13 nisanda lekelenmem oldu normalde hep düzenli gider benim adetlerim. şüphelendim acaba mı dedim ayın 17 sınde kan testi yaptım 315 çıktı. Doktor bugune ilk doktor muanesine gel dedi. Bilmiyorum ki değerler normal mi değil mi ama herkesde farklı olurmus.
Sende belirti olarak ne var bulantı kusma filan başladımı..
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin.. öyle sevindimkimerhaba arkadaşlar size çok güzel haberlerim var hamileyimmm çatlatma iğnesinin 17.günü halen adet olmayınca kan tahlili yaptırdım sonucum 541 hemen doktora gittik hnüz kese görünmez dedi çok küçük çünkü pazartesi günü 28nisanda öğrendim çarşamba günü kan tahlilini tekrarlayalım dedi değerim 914e yükselmiş pzt inş keseyi görebilceğiz .Bu bir mucize ailem ve eşim biliyor sadece kimslere söyleyemedim tamolarak belliolsun çok korkuyorum çünkü .lütfen maşallah demeyi unutmayın .kasım ayında kendiğinden büyüyen yumurta çatlatma iğnesi negatif sonuç,aralık ayında klomen denendi cevap vermeyince dirençliymiş pko gonal fe geçtik o ay içinde sürekli doz yükselterek 1 yumurta büyüdü doktorum aşılama yapalım dedi ve yılbaşında sonucumun negatif olduğunu öğrendim.1 ay ara verdik şubat ayında doktorum klomen benzeri göğüs kanserinde kullanılan letu diye bir ilaç varmış kullandım yine cevap lamadık mart ayında letu başladık 5 gün içtim doktorum muaynede şaşırdı 2 yumurta var nasıl büyümüş bu kadar çabuk kist olabilir büyürse yumurtadır dedi ve çok kötü 2 günsonucunda yumurta olduğunu öğrendik 11 nisanda çatlatma iğnesi 12-13-14 ilişki sonucum pozitif ben yumurtam var diye bile hamile kalmış kadar sevinmişken şimdi şoktayım Allahım bana bu günü yaşattı ya hiç adet olamazken tedavi bile olamazken çok şükürbinlerce kez .Darısı buradaki ve dışardaki tümi steyen arkadaşlarıma olsun
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin.. öyle sevindimkiben de aynı senin gibi pko ile uğraşırken tedaviyi bırakmış ramazandan sonra tüp bebek deneyelim derken, rabbim yerleştirmiş mucizesini. 4+6 olduk bugün.. Prş keseyi gördük şükür.. Aklım fikrim onda.. ilk gebeliğimde keseyi görmüş bebeği görmemiştik, boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum şimdi olumsuz şeyler getirmeden aklıma beklemeye çalışıyorum.. 5 yıllık evliyim bu arada, çoook istenen bi bebek yani.. rabbim evlatlarımızı ve bizleri korusun inşallah
merhaba arkadaşlar, bizde tedavi planlarken kendiliğinden geliverdi bebeğimiz. 7. haftamın içerisindeyim dün kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük inanılmaz birşeydi ve sadece 4.5 milimetre bir varlıktı. Ah Allah' ımmmm çok şükür dualarımızı kabul etti.:)))
yok artik neden boyle bisey yaptin ; ( allhim sakinsin ama ya bur problem varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?