benim sat 2 nisan , 25 nisan da; 23.günde 39 çıkmıştı.
30 nisanda 570
2 mayısta 1754 çıktı
değer 3 ün üzerinde katlamış.
canım korkma o belırtıler bendede var bende 6+0 ım suanda bugun ılk doktor muanesıne gıdıcem. gogsumde sızı sırt ve bel agrısı bide ara sıra kasık agrısı hıssediyorum bende. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :))
Kizlar arada bole ufak sancilar gelio kasiklarima bu normal dimi doktorum ilk uc ay agrimasi normal demisti ama sanci normal mi sizce ama.kanama vs yok.cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kasik agrisi doktor normal dedi ilk uc ay cekceksn dedi.ama.sanci vuruo araa korkuorum lavaboya gidip.korkuyla bakmaktan artik kotu oldum ne yalan solim
Bisey sorucam cuma dra gittim 3 yumurtam catlamis buarada adet snrasi gitmistim...yumurtalarimi biliyor yani 1i dollenmis dedi kanda 49 cikti amma celakin sikinti su evde test yaptim negatif cikti. Drumu aradim persembe carsamba gel dedi cik stresliyim
merhaba kızlar aranızda bulantısı olan var mı? varsa hangi haftada başladı, bende hiçbirşey yok sadece çok çabuk acıkıyorum ve geçen hafta sürekli başım dönüyrdu şimdi oda yok.
yarın kontrolum var çok heyecanlıyım
Canım aynı belirtiler bende de var.. Bulantı baş dönmesi yok henüz, sadece dediğin gibi açlık hissediyorum ama birşey yemek de istemiyorum. Adet sancısı gibi şiddetli kasık ağrısı kramplar ve gaz samcım var.. Doktor normal olduğunu söyledi. 5+1 olduk bugünmerhaba kızlar aranızda bulantısı olan var mı? varsa hangi haftada başladı, bende hiçbirşey yok sadece çok çabuk acıkıyorum ve geçen hafta sürekli başım dönüyrdu şimdi oda yok.
Benim de şu zamana kadar hiç bulantım olmadı. Ama çok uykum geliyor.Bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyabilirim :)) bir de sık idrara çıkma başladı bende.Bebişim 6 ya da 7 haftalık. Bugün doktorda ilk kontrolümüz var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Kalp atışları duyulur mu ki diye düşünüyorum. Bebişim inşallah iyidir.
Sık idrara çıkma durumu bende de var.. 2 kuru kayısı yiyorum hergün, kabızlık durumu yaşamak istemiyorum, tavsiye ederim
Benim de şu zamana kadar hiç bulantım olmadı. Ama çok uykum geliyor.Bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyabilirim :)) bir de sık idrara çıkma başladı bende.Bebişim 6 ya da 7 haftalık. Bugün doktorda ilk kontrolümüz var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Kalp atışları duyulur mu ki diye düşünüyorum. Bebişim inşallah iyidir.
daha şimdilik sadece ara ara sadece ögurtu var ama benim ilk hamileliğimde çok kusmam olmuştu feciydi yani şimdilik bunda bişi yok adet benim baya düzensizdir hep genelde gecikir..sen keseyi görebilcekmisin bakalım bende önümüzdeki perşembe gidicem insallah görürüm hayrlısıyla
Sık idrara çıkma durumu bende de var.. 2 kuru kayısı yiyorum hergün, kabızlık durumu yaşamak istemiyorum, tavsiye ederim
hoşgeldin aramıza, inşallah tüm süreci hepimiz sağlıcakla atlatırız :13:Merhabalar herkese
Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Yarın da inşallah ilk muayenemize gideceğiz ve net bilgileri alacağız doktorumuzdan.
O zaman sizlere kaç haftalık ve ne zaman doğumu bekliyoruz söylerim inşallah.
Çok heyecanlıyım dua edin her şey yolunda olsun
değerler 2-3 günde bir 2 kat artış gösterdiğinde ikiz olma ihtimali yüksekmişKızlar benim hcg 2 günde 3 ten fazla artıyor.
Normalde 1,5 ve üstü normal kabul ediliyor diye biliyorum.
benim biraz fazla artıyor gibi.
10 mayısta ilk kontrolum.
İkiz olabilir mi acaba cçok merak ediyorum.
sizin değerler kaç kat arttı?
var mı bu konuda görüşünüz?
amin. hoşgeldin aramıza.yıllardır takip ediyorum forumu, ama üye değildim. bir gün hamile olursam üye olacağım dedim ve çok şükür.....Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
benimde hergün 2-3 kere yaşadığım şey regl dönemi çektiğim sancıdan daha farklı bacaklarıma kadar ilerliyor kramp ama kısa bi süre sonra geçiyor.Kizlar arada bole ufak sancilar gelio kasiklarima bu normal dimi doktorum ilk uc ay agrimasi normal demisti ama sanci normal mi sizce ama.kanama vs yok.cok sukur
evet katılıyorum bu ağrılar normalmiş. sonuçta kese oluşuyor büyüyor yer açmaya çalışıyor geriliyor ve bizde bunu ufak sancılar olarak yaşıyoruz.Ben normal diye okumuştum çünkü bebiş yerleşmeye çalışıyor sonuçta o bölgede bir sürü olay oluyor şimdi kasık ağrısı olması normalmiş o yüzden. Telaş yapmana gerek yok bence canım
slm nusemertmerhaba kızlar aranızda bulantısı olan var mı? varsa hangi haftada başladı, bende hiçbirşey yok sadece çok çabuk acıkıyorum ve geçen hafta sürekli başım dönüyrdu şimdi oda yok.
idrara çıkma olayı bende de çok fazla çokta sıvı tüketiyorum tamam ama geceleri flan uykudan uyanıyorum.Benim de şu zamana kadar hiç bulantım olmadı. Ama çok uykum geliyor.Bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyabilirim :)) bir de sık idrara çıkma başladı bende.Bebişim 6 ya da 7 haftalık. Bugün doktorda ilk kontrolümüz var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Kalp atışları duyulur mu ki diye düşünüyorum. Bebişim inşallah iyidir.
sık idrara çıkma bende de var, uyu konusunda daha iyiyim :)
kontrolden gelince bizide bilgilendirmeyi unutma
merhaba kızlar aranızda bulantısı olan var mı? varsa hangi haftada başladı, bende hiçbirşey yok sadece çok çabuk acıkıyorum ve geçen hafta sürekli başım dönüyrdu şimdi oda yok.
canım gittim doktora cumartesi keseyi gördük çok şükür fakat,geç döllenme olmuş dedi 4 buçuk haftalık hamileymişim. 3 hafta sonra tekrar çağırdı bir sürü test verdi 3 hafta içinde yaptır dedi. Amannn ne bilim ya hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bi keşke zaman geçmiyor sanki ya
idrara çıkma olayı bende de çok fazla çokta sıvı tüketiyorum tamam ama geceleri flan uykudan uyanıyorum.
ve hemen gitmezsem çok fena sancı giriyor dayanamıyorum.
inşallah bugün dr'dan çok iyi haberler alırsın. yaz bize de mutlaka neler söylediğini.
benim çrş tam 6. hafta dr kalp atışını görebiliriz diye çağırdı
inşallah sende görürsün.
kalp atışını duyma olayını kacıncı haftada yaşıyoruz daha var dimi 9. hafta diye okumuştum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?