Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

benim sat 2 nisan , 25 nisan da; 23.günde 39 çıkmıştı.
30 nisanda 570
2 mayısta 1754 çıktı
değer 3 ün üzerinde katlamış.

benim de öyle değerler olduğundan fazla çıkıyor. tecrübeli öğretmen arkadaşlarım acaba ikiz mi diyorlar. inşallah ikiz bebeklere hamile kalmışızdır :13:

benim bugün hiç ağrım yok allahım ağrı olur bişey mi olacak ağrı olmaz gene mi bişey olacak. yiyip bitiriyoruz kendimizi yaaaaa :18:

Kizlar arada bole ufak sancilar gelio kasiklarima bu normal dimi doktorum ilk uc ay agrimasi normal demisti ama sanci normal mi sizce ama.kanama vs yok.cok sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de çok fazla sancı oluyor,sizin ilk çocuk mu? ben 8-9 yıl ara verdim,doktorum ağrı olmasının çok normal olduğunu söyledi

Bisey sorucam cuma dra gittim 3 yumurtam catlamis buarada adet snrasi gitmistim...yumurtalarimi biliyor yani 1i dollenmis dedi kanda 49 cikti amma celakin sikinti su evde test yaptim negatif cikti. Drumu aradim persembe carsamba gel dedi cik stresliyim

Kasik agrisi doktor normal dedi ilk uc ay cekceksn dedi.ama.sanci vuruo araa korkuorum lavaboya gidip.korkuyla bakmaktan artik kotu oldum ne yalan solim

Benim de bazen oluyor özellikle de tuvalet ihtiyacım varsa daha da artıyor ben de dediğin gibi bir korkuyla koşuyorum hemen lavaboya ama çok şükür bir şey çıkmıyor. Allah korusun bebişlerimizi inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

perşembe gününe kadar biraz sabretmelisin, idrarda değer yükseldiği zaman çıkıyor. inşallah hamilesindir

merhaba kızlar aranızda bulantısı olan var mı? varsa hangi haftada başladı, bende hiçbirşey yok sadece çok çabuk acıkıyorum ve geçen hafta sürekli başım dönüyrdu şimdi oda yok.
yarın kontrolum var çok heyecanlıyım

Benim de şu zamana kadar hiç bulantım olmadı. Ama çok uykum geliyor.Bıraksalar sabahtan akşama kadar uyuyabilirim :)) bir de sık idrara çıkma başladı bende.Bebişim 6 ya da 7 haftalık. Bugün doktorda ilk kontrolümüz var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Kalp atışları duyulur mu ki diye düşünüyorum. Bebişim inşallah iyidir.

Canım aynı belirtiler bende de var.. Bulantı baş dönmesi yok henüz, sadece dediğin gibi açlık hissediyorum ama birşey yemek de istemiyorum. Adet sancısı gibi şiddetli kasık ağrısı kramplar ve gaz samcım var.. Doktor normal olduğunu söyledi. 5+1 olduk bugün

Sık idrara çıkma durumu bende de var.. 2 kuru kayısı yiyorum hergün, kabızlık durumu yaşamak istemiyorum, tavsiye ederim

Sık idrara çıkma durumu bende de var.. 2 kuru kayısı yiyorum hergün, kabızlık durumu yaşamak istemiyorum, tavsiye ederim

Evet aslında kayısı yemek lazım bende alayım. Bende normalde de olurdu kabızlık gibi o yüzden dikkat etmek lazım.

sık idrara çıkma bende de var, uyu konusunda daha iyiyim :)
kontrolden gelince bizide bilgilendirmeyi unutma

canım gittim doktora cumartesi keseyi gördük çok şükür fakat,geç döllenme olmuş dedi 4 buçuk haftalık hamileymişim. 3 hafta sonra tekrar çağırdı bir sürü test verdi 3 hafta içinde yaptır dedi. Amannn ne bilim ya hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bi keşke zaman geçmiyor sanki ya

merhaba kızlar

hoşgeldin aramıza, inşallah tüm süreci hepimiz sağlıcakla atlatırız :13:

değerler 2-3 günde bir 2 kat artış gösterdiğinde ikiz olma ihtimali yüksekmiş
ama olmayadabilir ben 4+5te ölçtürdüğümde 3231di belki 4. haftada baktırsam yarısı çıkcaktı o rakımın
süreç ilerledikçe de artış gösteriyor sonuçta

yıllardır takip ediyorum forumu, ama üye değildim. bir gün hamile olursam üye olacağım dedim ve çok şükür.....Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
amin. hoşgeldin aramıza.

Kizlar arada bole ufak sancilar gelio kasiklarima bu normal dimi doktorum ilk uc ay agrimasi normal demisti ama sanci normal mi sizce ama.kanama vs yok.cok sukur

benimde hergün 2-3 kere yaşadığım şey regl dönemi çektiğim sancıdan daha farklı bacaklarıma kadar ilerliyor kramp ama kısa bi süre sonra geçiyor.

evet katılıyorum bu ağrılar normalmiş. sonuçta kese oluşuyor büyüyor yer açmaya çalışıyor geriliyor ve bizde bunu ufak sancılar olarak yaşıyoruz.

slm nusemert
çok şükür bulantım yok ama nadiren anlık baş dönmelerim olabiliyor
acıkmaya gelince bende hep birşeyler yemek istiyorum

idrara çıkma olayı bende de çok fazla çokta sıvı tüketiyorum tamam ama geceleri flan uykudan uyanıyorum.
ve hemen gitmezsem çok fena sancı giriyor dayanamıyorum.

inşallah bugün dr'dan çok iyi haberler alırsın. yaz bize de mutlaka neler söylediğini.
benim çrş tam 6. hafta dr kalp atışını görebiliriz diye çağırdı
inşallah sende görürsün.
kalp atışını duyma olayını kacıncı haftada yaşıyoruz daha var dimi 9. hafta diye okumuştum :44:

Ben varim canim bulantim var nerdeyse ikinci haftadan beri var bas donmesi uyku hali var bende hadi hayirlisi kac haftalikti senin

gözün aydın :) artık üç hafta geçmek bilmez :)

Ben de normalde geceleri lavaboya hiç kalkmazdım ama birkaç gündür geceleri hep çişe gidiyorum:) bir de geceleri çok gaz şikayetim oluyor acayip rahatsız ediyor inşallah iyi güzel haberlerle gelirim size akşama. Sabırsızlanıyorum çoook :) hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…