sana katılıyrm ben ozel dra gidiyorum kesnlikle sucuk salam sosis az pişmiş et az pişmiş yumurta zararlıymış birde mevsiminn sebzesi ve meyvesini ye dedi hormanlu yada mevsimi olmayan hiç bir şeyi tüketme dedi ... günde 2 meyve 2 bardak süt ceviz badem fındık ye dedi mutlaka bir de folik asit verdi..
kızlar birde benden hamilelik rutin testleri istendi sizden de istendimi .. guatrda böbrek den akcigere idrar kiltüründen kan testlerine bir sürü şey .. bana çok geldi ..
Hamileligimin sonuna geldim hic bir test yaptirmadim biliyo musun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamileligimin sonuna geldim hic bir test yaptirmadim biliyo musun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba;
burayı okuyunca çok heyecanlandım. hemen hemen aynı tarihlerde hamile kalmışız. benim son adet tarihim 25 mart. adetime 1 gün varken hamile olduğumu öğrendim. beta 144,13 çıktı. en son 28 nisan pazartesi 721,2 yi gördük. sonrasında bida test yaptırmadım. 5 mayıs p.tesi doktorda randevumuz var. çok heyecanlıyım.
mide bulantılarım yok. kusma zaten yok. sadece yemek yerken birden son lokmada midem almıo yemeği. canım bişide istemiyor. sadece arada ağrım oluyor kasıkta ve bu beni korkutuyor. gazımdan dolayı baskı hissediyorum. sizlerde var mı?
hayırlı uğurlu olsun :) hiç endişelenme o bahsettiğin durumların hepsi bizde de var
kızlar merhaba;
burayı okuyunca çok heyecanlandım. hemen hemen aynı tarihlerde hamile kalmışız. benim son adet tarihim 25 mart. adetime 1 gün varken hamile olduğumu öğrendim. beta 144,13 çıktı. en son 28 nisan pazartesi 721,2 yi gördük. sonrasında bida test yaptırmadım. 5 mayıs p.tesi doktorda randevumuz var. çok heyecanlıyım.
mide bulantılarım yok. kusma zaten yok. sadece yemek yerken birden son lokmada midem almıo yemeği. canım bişide istemiyor. sadece arada ağrım oluyor kasıkta ve bu beni korkutuyor. gazımdan dolayı baskı hissediyorum. sizlerde var mı?
selam kızlar;
Allah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben sabahları çok kötü oluyorum sırf safra kusuyorum. gün boyuda mide bulantım oluyor. Ama şükürler olsun güzel şey bunlar. Doktorum benim en yakın arkadaşım istediğim zaman kendisi ile görüşüp istediğim zaman bebeğime bakabiliyorum. Ben bütün tahlilleri yaptırdım. Çiğ et ( çiğ köfte ) sucuk , salam , sosis yemem kesinlikle yasak. Özellikle kedilere yaklaşmam da yasak. Eti kıymaya bile dokunma dedi doktorum. Toksoplazma denilen tahlilde çıkıyor. onun dışında başka hiçbir sıkıntım yok. Ama biran evvel zaman geçsin istiyorum.
benimde 27 marttı satKasık ağrısı bendede var. Endişelenme hiç. Doktorum dün bana kasık batmalrın olacak hiç korkma normal dedi
ay cok sağol :))) acaba kalp atışlarını ne zaman duyarız. Içimizde kalp atışını duyan var mı ki?
daha yok sanırım. Beni haftaya cumartesi çağırdı. O zaman belki duyabiliriz dedi. Keseyi gördünmü canım sen
bende uzun bir aradan sonra burdayım.. ne tesadüfki bende iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu yarın ilk doktor muanemize gidicez. inşallah herşey yolundadır. benim sat 22 marttı sizin bthg-c leriniz kaç çıktı belirti hissetmeye başlayanlar varmı aranızda ?
bende uzun bir aradan sonra burdayım.. ne tesadüfki bende iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu yarın ilk doktor muanemize gidicez. inşallah herşey yolundadır. benim sat 22 marttı sizin bthg-c leriniz kaç çıktı belirti hissetmeye başlayanlar varmı aranızda ?
merhaba kızlar benimde son adet tarihim 22 mart ve 29 nisan sabahı silikte olsa ikinciyi çizgiyi gördüm hemen kan testi yaptırdım 33,30 çıktı ertesi gün tekrar yaptırdım 70 .ıktı sonra bugün yani 2 mayıs tekrar yaptırdım 280 küsür çıktı sizce nasıl değerler...yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?