Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

soguk sutu denedim berbat hissettim zaten sevmem ondamdir belki diger dediklerini denicem cnm cok tesekkur edrrm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileligimin sonuna geldim hic bir test yaptirmadim biliyo musun...

Hamileligimin sonuna geldim hic bir test yaptirmadim biliyo musun...

yok artik neden boyle bisey yaptin ; ( allhim sakinsin ama ya bur problem varsa

kızlar merhaba;
burayı okuyunca çok heyecanlandım. hemen hemen aynı tarihlerde hamile kalmışız. benim son adet tarihim 25 mart. adetime 1 gün varken hamile olduğumu öğrendim. beta 144,13 çıktı. en son 28 nisan pazartesi 721,2 yi gördük. sonrasında bida test yaptırmadım. 5 mayıs p.tesi doktorda randevumuz var. çok heyecanlıyım.
mide bulantılarım yok. kusma zaten yok. sadece yemek yerken birden son lokmada midem almıo yemeği. canım bişide istemiyor. sadece arada ağrım oluyor kasıkta ve bu beni korkutuyor. gazımdan dolayı baskı hissediyorum. sizlerde var mı?

hayırlı uğurlu olsun :) hiç endişelenme o bahsettiğin durumların hepsi bizde de var

selam kızlar;

Allah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben sabahları çok kötü oluyorum sırf safra kusuyorum. gün boyuda mide bulantım oluyor. Ama şükürler olsun güzel şey bunlar. Doktorum benim en yakın arkadaşım istediğim zaman kendisi ile görüşüp istediğim zaman bebeğime bakabiliyorum. Ben bütün tahlilleri yaptırdım. Çiğ et ( çiğ köfte ) sucuk , salam , sosis yemem kesinlikle yasak. Özellikle kedilere yaklaşmam da yasak. Eti kıymaya bile dokunma dedi doktorum. Toksoplazma denilen tahlilde çıkıyor. onun dışında başka hiçbir sıkıntım yok. Ama biran evvel zaman geçsin istiyorum.

benimde 27 marttı sat kasık ağrısı bendede var. endişelenme hiç. doktorum dün bana kasık batmalrın olacak hiç korkma normal dedi

ete kıymaya dokunma olayını yeni duydum canım ya :18: çiğ et, çiğ köfte ve sakatat kesinlikle yeme demişti benim doktorda.

benimde 27 marttı sat Kasık ağrısı bendede var. Endişelenme hiç. Doktorum dün bana kasık batmalrın olacak hiç korkma normal dedi

ay cok sağol :))) acaba kalp atışlarını ne zaman duyarız. Içimizde kalp atışını duyan var mı ki?

ay cok sağol :))) acaba kalp atışlarını ne zaman duyarız. Içimizde kalp atışını duyan var mı ki?

daha yok sanırım. beni haftaya cumartesi çağırdı. o zaman belki duyabiliriz dedi. keseyi gördünmü canım sen

daha yok sanırım. Beni haftaya cumartesi çağırdı. O zaman belki duyabiliriz dedi. Keseyi gördünmü canım sen

yok canım. Ben pazartesi gidicem doktora beni de pazartesi çağırdı. Beta değerlerime göre hesap yaptı, o zaman gel dedi ama neyi görürürz neyi dinleriz bilemedim. 5. Haftamın son günü pazartesi. Sılı resmen 6. Haftaya giricem :)
günler çabuk geçsin istiyor insan.

bende uzun bir aradan sonra burdayım.. ne tesadüfki bende iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu yarın ilk doktor muanemize gidicez. inşallah herşey yolundadır. benim sat 22 marttı sizin bthg-c leriniz kaç çıktı belirti hissetmeye başlayanlar varmı aranızda ?

merhabalar. ben de yeni hamile olduğunu öğrenenlerdenim. 26 nisan cumartesi beta hcg m 92 çıktı. 28 'inde 256 'ya çıkmıştı. yalnız anlayamadığım. ilk teste göre 2-3 haftalık hamile görünüyordum. sonrakinde 4-5 hafta göründü. hangisi doğru ki :S ilk bebeğim olacak inşallah. bide çok korkuyorum ya bsy olursa diye hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden sizce değerler düşük mü

hayırlı olsun ya bu doğum çizelgesini nasıl yaptın öğrenebilir miyim bulamadım

benim sat 1 nisan daydı. normalde 25 günde bir adet oluyorum. 26 sında betam 92 çıktı 28 inde 256 çıktı. hiç bir belirtim yok yalnız. bulantı, kusma vs. sadece halsizlik var bide hiç bişey olmasın diye psikolojik olarak hiç bsy yapmak istemiyorum

merhaba kızlar benimde son adet tarihim 22 mart ve 29 nisan sabahı silikte olsa ikinciyi çizgiyi gördüm hemen kan testi yaptırdım 33,30 çıktı ertesi gün tekrar yaptırdım 70 .ıktı sonra bugün yani 2 mayıs tekrar yaptırdım 280 küsür çıktı sizce nasıl değerler...yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

kızlar selam tesadüfen gördüm konuyu yazmak istedim bende 5 aylık hamişim yaşayabileceklerinizle ilgili bir kac sey söyliycem öncelikle bol akıntı bol kasık ve bel agrısı balon gibi şişme hissi batmalar gergin bir karın kusma karında kaşıntı mide yanması vs 5. aya kadar hepsini yaşadım simdi cogu nispeten azaldı agrılar dısında agrı hep oluo az yada cok rahat olun kanama olmadıkca bir sıkıntı yok hepinize haytırlı hamilelikler inşallah 2li testi ihmal etmeyin

kızlar bi cvp pls :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…