- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Bir tek ben mi bel ağrısı çekiyorum
Normalde regl dönemlerinde hiç belim ağrımaz
düşük belirtisi olabilir mi?
merak etme , bel ağrısı gebelik belirtilerinden biridir. bir sıkıntı olmaz sadece bel ağrısından.
Slm Kizlar :))
Bir yillik bir ugrasi ve kotu bir dusuk sonrasi Hamileyimmmmm :)) Bugun 5 hafta oldu cok mutluyum Allah"im cildirabilirim.
Teşekkürler, sadece yoruldugumda, ya da çok ayakta kaldığımda belim ağrıyor artık.
Uyarı sinyali gibi algilayip hemen dinleniyorum , geçiyor.
merhaba kızlar.burada aynı sevinci,aynı heyecanı,aynı sıkıntıları(bebişimizden dolayı) yaşayan insanlarla yazışmak çok güzel,çok iyi geliyor insana.bazen bazı şeyler sadece bende var zannediyorum,bi sorun m var diyorum.bir de bakıyorum ki herkes yaşıyor hemen hemen :)) çarşamba günü ikinci doktor kontrolume gideceğim.6+3 olacağız allahın izniyle.belki kalp atışını bile duyabiliriz diye o zaman çağırdı doktor.heyecanla bekliyorum.meraktan da ölüyorum bebğim iyidir inşallah diye.kasık ağrısı ve gazzzzzz hep vardı şimdiye kadar.bi kaç gündür de bel ağrısı başladı.kime sorsam normal diyor.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucağımıza almayı nasisp etsin hepimizin.AMİNNNNNNNNN...!
Kızlar benim hcg 2 günde 3 ten fazla artıyor.
Normalde 1,5 ve üstü normal kabul ediliyor diye biliyorum.
benim biraz fazla artıyor gibi.
10 mayısta ilk kontrolum.
İkiz olabilir mi acaba cçok merak ediyorum.
sizin değerler kaç kat arttı?
var mı bu konuda görüşünüz?
Arkadaşlar ben de bu ay hamile kaldım son adet tarihim 1 nisandı ben 28 nisanda öğrendim daha adetime iki gün vardı sol kasığımdaki ağrı ve göğüslerimdeki müthiş hassasiyet beni kan testi yapmaya zorladı hamile olduğuma ihtimal veremiyordum çünkü 2 nisanda doktora gittiğmde doktor bana sen normal yollardan hamile kalmazsın tüp bebek yapıcz demişti. Oysaki daha yeni evliydim ve adet miktarımdaki azalmadan dolayı gitmiştim. Erken menepoz bilmem ne birşeyler saçmaladı. Şimdi ise 4 haftalık hamileyim.
ara ara kasıklarıma batma oluyor acaba düşük mü yapıcam bebeğime birşey olacak mı diye çok endişe ediyorum. Şimdi bir de bel ağrısı ve gaz eklendi doktor keseyi görmek için 6 mayısta gel dedi inşallah bir sıkıntı yoktur
aynıları bende de var canım kasık ağrısı gaz,göğüslerim de acıyor...sanırım normalmiş...merhaba kızlar.burada aynı sevinci,aynı heyecanı,aynı sıkıntıları(bebişimizden dolayı) yaşayan insanlarla yazışmak çok güzel,çok iyi geliyor insana.bazen bazı şeyler sadece bende var zannediyorum,bi sorun m var diyorum.bir de bakıyorum ki herkes yaşıyor hemen hemen :)) çarşamba günü ikinci doktor kontrolume gideceğim.6+3 olacağız allahın izniyle.belki kalp atışını bile duyabiliriz diye o zaman çağırdı doktor.heyecanla bekliyorum.meraktan da ölüyorum bebğim iyidir inşallah diye.kasık ağrısı ve gazzzzzz hep vardı şimdiye kadar.bi kaç gündür de bel ağrısı başladı.kime sorsam normal diyor.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucağımıza almayı nasisp etsin hepimizin.AMİNNNNNNNNN...!
Merhabalar herkese
Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Yarın da inşallah ilk muayenemize gideceğiz ve net bilgileri alacağız doktorumuzdan.
O zaman sizlere kaç haftalık ve ne zaman doğumu bekliyoruz söylerim inşallah.
Çok heyecanlıyım dua edin her şey yolunda olsun
canım ben perşembe öğrendim 177 idi c.tesi doktora gittik tekrar kan testi yaptı 360 çıkması lazım dedi 410 çıktı normal dedi..
senin değerlerin ne zaman kaçtı hatırlıyorsan yazsana..hem benim geç döllenme olduğu için-sat 17marttı- tahmini doğum tarihimi bilmiyorum henüz
bi fikrim olur belki..
yıllardır takip ediyorum forumu, ama üye değildim. bir gün hamile olursam üye olacağım dedim ve çok şükür.....Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
canım inşallah her şey yolundadır ve bebişerimizi sağlıkla alırız kucağımıza..
Kizlar arada bole ufak sancilar gelio kasiklarima bu normal dimi doktorum ilk uc ay agrimasi normal demisti ama sanci normal mi sizce ama.kanama vs yok.cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben normal diye okumuştum çünkü bebiş yerleşmeye çalışıyor sonuçta o bölgede bir sürü olay oluyor şimdi kasık ağrısı olması normalmiş o yüzden. Telaş yapmana gerek yok bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?