- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Okudum canim.ALLAH kabul etsin insallah
ikiz için endişelenmiyorum ama mol gebelik diye birşeyden bahsediliyor yüksek beta da o beni korkuttu :26:
off 35 kilosonrasında verebildin mi peki
ben muz elma ceviz fındık bunları yiyorum
süte alışsam iyi olcak sanırım çikolatalı süt içiyorum ama sade
bende özel bi yer bulmalıyım en ilgili onlar çünkü
devlette 5 hastayı bi anda alıp bişiler anlatıp geçiyorlarmış
kaç kilo ile hamile kaldın değişiklik oldu mu?
insanın canı çekiyor ama nette gezerken bişiler görüyorum resmen ağzım sulanıyor
sigarayı bırakmakta iştahını açmıştır o zaman
bende içmiyorum öğrendiğimden beri
amin canım inşallah rahat oluruz hepimiz
sana katılıyrm ben ozel dra gidiyorum kesnlikle sucuk salam sosis az pişmiş et az pişmiş yumurta zararlıymış birde mevsiminn sebzesi ve meyvesini ye dedi hormanlu yada mevsimi olmayan hiç bir şeyi tüketme dedi ... günde 2 meyve 2 bardak süt ceviz badem fındık ye dedi mutlaka bir de folik asit verdi..
kızlar birde benden hamilelik rutin testleri istendi sizden de istendimi .. guatrda böbrek den akcigere idrar kiltüründen kan testlerine bir sürü şey .. bana çok geldi ..
sana katılıyrm ben ozel dra gidiyorum kesnlikle sucuk salam sosis az pişmiş et az pişmiş yumurta zararlıymış birde mevsiminn sebzesi ve meyvesini ye dedi hormanlu yada mevsimi olmayan hiç bir şeyi tüketme dedi ... günde 2 meyve 2 bardak süt ceviz badem fındık ye dedi mutlaka bir de folik asit verdi..
kızlar birde benden hamilelik rutin testleri istendi sizden de istendimi .. guatrda böbrek den akcigere idrar kiltüründen kan testlerine bir sürü şey .. bana çok geldi ..
evet banada söylemişti. çiğ et çiğ köfte asla yeme dedi. bendende istediler pazartesi sağlık ocağına bazılarını yaptırıcam. kalanları hastanemde yaptırırım. hepsini sağlık ocağı yapmıyomuş çünkü. hastanedede biraz pahalı olacak. sabah aç karnına gel dedi sağlık ocağıda.
toplamda 26 test mi bana da dedi hepsini sağlık ocağı yapmıyrmuş kalanınıda devletde yaptrıcm .. sonra tekrr dr uma gidicem ... hem sonçlara bakck hemde kalp atışlrına...
kaç kilo ile hamile kaldın değişiklik oldu mu?
insanın canı çekiyor ama nette gezerken bişiler görüyorum resmen ağzım sulanıyor
61 kilo çıktım hastanede tarttılar hemen. bakalım iştahım açık olursa yandım :) şuan benimde öyle herşeyi canım çekiyo. 6 öğün yap günde sık sık az ye dedi doktor. ara öğün mutlaka yap. yoğurt meyve fındık ceviz falan ye dedi. acıktırma kendini çok fazla dedi.
senin dr baya tedbirli bir sanırım ne güzel :) ve yönelendirmesde çok iyi. ama bu kadar test banada fazla geldi. bakalım haftaya bizim dr neler isteyecek
devlet hastanesinde nasıl yaptıracaksın? randevu alıp sadece testemi gidiyorsun. ben pek bilmiyorum bunu. benim toplamda 17 testim var.
bana da fazla geldi ama dr bunlar bebek için değil senn için dedi ... hamileliğin bayunca vücüdunn eksiğin neyse destekliccez dedi ama hamilelik rutin testleri bunlar dedi sendende ister bence bu gidişnde
valla bende tam bilmiyrm arkadşm dedi bana da .. devletden randevu aldm dr dicem özelde drm bunları istedi özelde çok tutuyr burda yaptrmak istyrm dicekmişim admda onları kendi yazıckmış kaşeleyip bana verickmiş devlet dru istemiş gibi olckmış .. sonçlarıda netde yayınlanıyr birdaha almak için gitmeye gerk yok ...arkadşm benden istenn testleri özelde 300 tl vermş
bende 62ydim bu sabah 63,3 çıktım61 kilo çıktım hastanede tarttılar hemen. bakalım iştahım açık olursa yandım :) şuan benimde öyle herşeyi canım çekiyo. 6 öğün yap günde sık sık az ye dedi doktor. ara öğün mutlaka yap. yoğurt meyve fındık ceviz falan ye dedi. acıktırma kendini çok fazla dedi.
keşke bende 50'li küsürlü rakamlarda olsaydımcanm ben 53 ile hamile kaldm ben aslında yemeyi çok seviyorum ama işden gelince yemek yapıorm, yemekleride pek güzel yapamıyrmo yuzden pek bir şey yiyemiyrm doycak kadr sonra da süt meyve çorba öyle gidicm herhalde....:26: senn dediğin gibi netden yemek tarifi bakım diyrm azım sulanıyr eve gidiyrm yapıorm alakası olmuyr .. sonra da eşim yiyor zorla bende az bir şey yiyrm ...
peki sadece testleri devlette nasıl yaptıracaksın sadece tahlil yaparlar mı?
benim son adet tarihim 26 mart.
29 nisanda beta HCG 3231 çıktı aynı gün keseyi de gördüm çok küçük daha dedi
haftaya gel kalp atışlarını da duyabiliriz dedi
çrş günü tam 6. hafta tekrar gitcem
duyulmazsa bir sonraki hafta
senin benden daha erken tarihin önümüzdeki hafta içi sende duyabilirsin inşallah
işde yapıyrlar bütün testleri...ben pazrtesi randevu aldm devletde yaptrmak için unutma pazrtesi sor bana detylı bilgi verrm ... hepsini yapıyrmuş devlet normalde
Insallah canim.haberdar et bizi:)
selam kizlar 5 hafta 6 gunum oldu bugun. ilk defa dun mide bulantisindan bayilcam sandim. cok kotuydu ya cok sukur bugun iyiyim ama :) kizlar bana yardim edin ne yesem rahatlarim hep acim hep midem belime yapisio gibi hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?