Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

ben dokuz ayda aldığım kiloları dokuz ayda verdim ama tabiki normal değil,
ayrıca ilerde sıkça duyancağımız problemlerden birini yaşadım preeklampsi nedeniylede çok şiştim ve 36 haftamda doğum yaptım

ama bu sefer daha dikkatliyim

evet banada söylemişti. çiğ et çiğ köfte asla yeme dedi. bendende istediler pazartesi sağlık ocağına bazılarını yaptırıcam. kalanları hastanemde yaptırırım. hepsini sağlık ocağı yapmıyomuş çünkü. hastanedede biraz pahalı olacak. sabah aç karnına gel dedi sağlık ocağıda.

senin dr baya tedbirli bir sanırım ne güzel :) ve yönelendirmesde çok iyi. ama bu kadar test banada fazla geldi. bakalım haftaya bizim dr neler isteyecek

kaç kilo ile hamile kaldın değişiklik oldu mu?
insanın canı çekiyor ama nette gezerken bişiler görüyorum resmen ağzım sulanıyor

61 kilo çıktım hastanede tarttılar hemen. bakalım iştahım açık olursa yandım :) şuan benimde öyle herşeyi canım çekiyo. 6 öğün yap günde sık sık az ye dedi doktor. ara öğün mutlaka yap. yoğurt meyve fındık ceviz falan ye dedi. acıktırma kendini çok fazla dedi.

toplamda 26 test mi bana da dedi hepsini sağlık ocağı yapmıyrmuş kalanınıda devletde yaptrıcm .. sonra tekrr dr uma gidicem ... hem sonçlara bakck hemde kalp atışlrına...

toplamda 26 test mi bana da dedi hepsini sağlık ocağı yapmıyrmuş kalanınıda devletde yaptrıcm .. sonra tekrr dr uma gidicem ... hem sonçlara bakck hemde kalp atışlrına...

devlet hastanesinde nasıl yaptıracaksın? randevu alıp sadece testemi gidiyorsun. ben pek bilmiyorum bunu. benim toplamda 17 testim var.

canm ben 53 ile hamile kaldm ben aslında yemeyi çok seviyorum ama işden gelince yemek yapıorm, yemekleride pek güzel yapamıyrm o yuzden pek bir şey yiyemiyrm doycak kadr sonra da süt meyve çorba öyle gidicm herhalde....:26: senn dediğin gibi netden yemek tarifi bakım diyrm azım sulanıyr eve gidiyrm yapıorm alakası olmuyr .. sonra da eşim yiyor zorla bende az bir şey yiyrm ...

senin dr baya tedbirli bir sanırım ne güzel :) ve yönelendirmesde çok iyi. ama bu kadar test banada fazla geldi. bakalım haftaya bizim dr neler isteyecek

bana da fazla geldi ama dr bunlar bebek için değil senn için dedi ... hamileliğin bayunca vücüdunn eksiğin neyse destekliccez dedi ama hamilelik rutin testleri bunlar dedi sendende ister bence bu gidişnde

devlet hastanesinde nasıl yaptıracaksın? randevu alıp sadece testemi gidiyorsun. ben pek bilmiyorum bunu. benim toplamda 17 testim var.

valla bende tam bilmiyrm arkadşm dedi bana da .. devletden randevu aldm dr dicem özelde drm bunları istedi özelde çok tutuyr burda yaptrmak istyrm dicekmişim admda onları kendi yazıckmış kaşeleyip bana verickmiş devlet dru istemiş gibi olckmış .. sonçlarıda netde yayınlanıyr birdaha almak için gitmeye gerk yok ...arkadşm benden istenn testleri özelde 300 tl vermş

bana da fazla geldi ama dr bunlar bebek için değil senn için dedi ... hamileliğin bayunca vücüdunn eksiğin neyse destekliccez dedi ama hamilelik rutin testleri bunlar dedi sendende ister bence bu gidişnde

peki sadece testleri devlette nasıl yaptıracaksın sadece tahlil yaparlar mı?

cevabı vermişsin teşekkürler :)

bende 62ydim bu sabah 63,3 çıktım
evet az az ama sık sık yemeliyiz
gerçi ben çalışıyorum yemek öğünleri olarak çok şansım yok ama meyve ve yemişi ara öğün yapıyorum kendime

keşke bende 50'li küsürlü rakamlarda olsaydım
yuvarlanıp gitmekten korkuyorum.

yemekleri zamanla tatlandırırsan canım baharatlar suyu kısık ateşi derken
burda da karşılıklı konuşuruz birbirimizden bilgi alarak yaparız birşeyler

ben 4 tüp kan verdim ve idrar nelere bakcaklar bilmiyorum
dış laboratuvar testleri yazıyordu kağıtta anemi falan diye

peki sadece testleri devlette nasıl yaptıracaksın sadece tahlil yaparlar mı?

işde yapıyrlar bütün testleri...ben pazrtesi randevu aldm devletde yaptrmak için unutma pazrtesi sor bana detylı bilgi verrm ... hepsini yapıyrmuş devlet normalde

keşke bende 50'li küsürlü rakamlarda olsaydım
yuvarlanıp gitmekten korkuyorum.

yemekleri zamanla tatlandırırsan canım baharatlar suyu kısık ateşi derken
burda da karşılıklı konuşuruz birbirimizden bilgi alarak yaparız birşeyler

ben 4 tüp kan verdim ve idrar nelere bakcaklar bilmiyorum
dış laboratuvar testleri yazıyordu kağıtta anemi falan diye[/QUOTE]

ya ben nerdeyse evleni 1 yıl oldu hala yemklerm pek güzel değil :) tutmuyr yani yavaş yavaş yaparsam güzel oluyr oda nerdeeee.. işden güçden hıp hızlı yapınca olmuyr...
4 tüpmü aman allahım ... bakalm bendekilerde onlar ekstradan böbrek karaciğer guatır sarılık bulaşıcı hastalık testleri falan gibi şeylerde var.. bence bu kadra gerk yok ama bakalm ..

Insallah canim.haberdar et bizi:)

Insallah canim.haberdar et bizi:)

kalp atışı duyulmuyor canım görülüyor bu haftada:) ben de bugün kontrol oldum 6+1 de minicik bebeğin bedenini ve dalga dalga atan kalbini gördük:) doktorumuz kalp atışı başlamış ama duymak için 3 hafta geçmesi gerek dedi. :)

selam kizlar 5 hafta 6 gunum oldu bugun. ilk defa dun mide bulantisindan bayilcam sandim. cok kotuydu ya cok sukur bugun iyiyim ama :) kizlar bana yardim edin ne yesem rahatlarim hep acim hep midem belime yapisio gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mide bulantım benm 1 kaç gün sürdü .. geçti ama sana tavsiyem yuklarda da yazdm süt. çerez. kemik suyuna mercimek çorbası. meyve yapıorm sürekli zorla da olsa akşam ları yiyirm bunları... benm de cnm ıstemıoyr ama ne yapalm .. soğuk sit bana iyi geliyr bilmiyrm dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…