Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Ben varim canim bulantim var nerdeyse ikinci haftadan beri var bas donmesi uyku hali var bende hadi hayirlisi kac haftalikti senin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sat göre 5+4 ama ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamışstı kaçıncı haftada başlıyor onu merak etmiştim. sanırım herkesin farklı

canm kalp atışlarını 6. veya 7. haftanda da duyabilirsin

Son düzenleme:
canm kalp atışlarını 6. veya 7. haftanda da duyabilirsin
ekranda kalp atış ritimlerini 6-7. haftalarda görebiliyoruz diye biliyorum duyma yok canım
gebelik sitesinde şöyle yazıyor,
"Bebeğin kalp atışları 5–6 haftalar arasında görülür. Bazen 6- 7 haftalar arasında görülebilir. Bu değişiklik gösterebilir ancak bebeğin kalp atışlarının en rahat duyulduğu dönem 10- 12 hafta civarıdır"

sat göre 5+4 ama ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamışstı kaçıncı haftada başlıyor onu merak etmiştim. sanırım herkesin farklı
evet herkeste farklı oluyormuş, birde sanırım bebeğin saçları çıkarken anne çok bulantı yaşıyormuş

inşallah canım
bende çrş olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum.
sonra cuma kan ve idrar sonucu alcam
pzt başka dr'a randevum var
bundan sonra hayat böyle geçcek galiba
gerçi ilk dönem diye böyleyiz dimi
sonrasında 15 günlük, aylık kontroller halinde gider dimi

Benim.lavaboya gitmem bir saatte bir resmen :)insallah hayirliaiyla evlatlarimizi kucagimiza aloiriz canim

Evet bncede herkesde farkli benimde 5+3 haftaya cumartesi kalp atisi duymaya gidicez Rabbim nasip ederse ama bisi olcak die ben cok korkuorum yaaa hepinzde ole bir korku var mi duser mi acaba falan gibi

oww sen daha fenaymışsın
benim o kadar değil

Ben sorma cisimi yapiom cikiom icim yanio su iciom haydeee bir saate yine kalkiom surekli uyku halindeyim esimle az vakit gecirelim film.izleyelim.dedik hadi pazar die calisiorm bnde ooooo bende yeller esio bnim bebis uyku yapio cok bana

o korku hepimzde var sanırım ilk 3 ayı geçmeden de bu korkular bitmez, herşeyin hayırlısı

haklısın duymayı ve görmeyi karıştırdım :) zaman ve teknolojiye yetişilmiyor. 2006 ilk gebeliğimde sadece görebiliyorduk, kalp atışlarını nst duyabiliyorduk sadece :) yaşlanmışım bi an onu hissettim.

o korku hepimzde var sanırım ilk 3 ayı geçmeden de bu korkular bitmez, herşeyin hayırlısı

Ayy valla surekli camasira bakmaktan bisi olcak die korkudan mahfoldum Rabbim herseyin hayirlisini versin insallahhh eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimiz olsun hepimizin.. kalp atisini duysam bi.nebze rahatlarm belki kim bikir

tabi insan düşünüyor, artık 2 kişiden biri kalp atışını duyamadık, bebek büyümemiş, gelişme yokmuş diye kötü haberler veriyor çevremizde, Allah yaşatmasın inşallah.

ayy bide çalışınca daha zor sanki
ben şuan eve gidip uyumak istiyorum öyle zor geldim ki işe
çok çabukta yoruluyorum da,
dün bizde pazar günü izinliyiz gezelim dedik nerde o eski avm canavarı acıktım yoruldum tatlı istiyorum diye diye mağaza falan bakmadım

sen nerde çalışıyorsun hangi şehirdesin

canım merhaba, benide 6+2 de çağırdı 2. kontrole. belki kalp atışlarını duyarız dedi. sen duyabildin mi?

gözün aydın :) artık üç hafta geçmek bilmez :)

sağol canım sen yarın mı gidicektın doktora. zaman zaten yavaş geçio annem derdi analık öyle bir duygu ki yaşamayan bilemez diye bazen zaman geçiyor diye sitem eder bazen de hızlı geçiyor diye isyan edr durursun diye çok haklıymış ya :)

Ben de lavaboya her gidişte korkuyorum bi şey var mıdır kan falan gelmiş midir diye çok korkuyorum. Ama Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur inşallah bence buna inanalım iyi düşünelim ve iyi olsun

Çalışırken daha zor gerçekten. Ben de ortaokulda öğretmenlik yapıyorum bazen içimden çocuklar hadi hep birlikte uyuyalım demek geliyor :))

canım merhaba, benide 6+2 de çağırdı 2. kontrole. belki kalp atışlarını duyarız dedi. sen duyabildin mi?

merhaba ;

ya sadece keseyi gördük geç döllenme olmuş sat tarihime göre 6 haftanın içindeyim ama doktor 4 bucuk haftalıksın dedi bana 3 hafta sonra tekrar gel dedi.. haliyle hiçbişe duyamadım ama olsun çok şükür ki dış gebe değilim, rahme yerleşmiş bebişimiz :)

inşallah sen duyarsın canım ne zaman gidicen kontrole? bide birşey sorucam bende dünden beri az az kahverengi lekelenme başladı sende de olmuşmuydu yarına kadar devam ederse yine gitcem doktora ya

Ama bana birisi duyabiliorsn yeni sistemde demisti hizli hizli bir kalp atis ritmi

Amin canim Rabbim yasatmasn insallah o tur zorluklari ay evet haklisin bende zor geldim cuma gelsn die dua eder durumdayim zor gelio ise gelmek halsizlikten sanirim bizde ayni kuzum avm ye gittik her gordgmden canim cekio resmen sirf yedim yani ac halimle ne magazasi yedik ictik geldik ayniyiz yalnz dglsn yanii

Bende cok korkuorm Allah bilio ya canim akintimda var benim her akintmda bakiorm resmen cok korku var ama Rabbim herseyin hayirlisink versin saglikli eli ayagi duzgn evlatlarimiz olsun insallahh Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…