Ben varim canim bulantim var nerdeyse ikinci haftadan beri var bas donmesi uyku hali var bende hadi hayirlisi kac haftalikti senin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar
hoşgeldin aramıza, inşallah tüm süreci hepimiz sağlıcakla atlatırız :13:
değerler 2-3 günde bir 2 kat artış gösterdiğinde ikiz olma ihtimali yüksekmiş
ama olmayadabilir ben 4+5te ölçtürdüğümde 3231di belki 4. haftada baktırsam yarısı çıkcaktı o rakımın
süreç ilerledikçe de artış gösteriyor sonuçta
amin. hoşgeldin aramıza.
benimde hergün 2-3 kere yaşadığım şey regl dönemi çektiğim sancıdan daha farklı bacaklarıma kadar ilerliyor kramp ama kısa bi süre sonra geçiyor.
evet katılıyorum bu ağrılar normalmiş. sonuçta kese oluşuyor büyüyor yer açmaya çalışıyor geriliyor ve bizde bunu ufak sancılar olarak yaşıyoruz.
slm nusemert
çok şükür bulantım yok ama nadiren anlık baş dönmelerim olabiliyor
acıkmaya gelince bende hep birşeyler yemek istiyorum
idrara çıkma olayı bende de çok fazla çokta sıvı tüketiyorum tamam ama geceleri flan uykudan uyanıyorum.
ve hemen gitmezsem çok fena sancı giriyor dayanamıyorum.
inşallah bugün dr'dan çok iyi haberler alırsın. yaz bize de mutlaka neler söylediğini.
benim çrş tam 6. hafta dr kalp atışını görebiliriz diye çağırdı
inşallah sende görürsün.
kalp atışını duyma olayını kacıncı haftada yaşıyoruz daha var dimi 9. hafta diye okumuştum :44:
ekranda kalp atış ritimlerini 6-7. haftalarda görebiliyoruz diye biliyorum duyma yok canımcanm kalp atışlarını 6. veya 7. haftanda da duyabilirsin
evet herkeste farklı oluyormuş, birde sanırım bebeğin saçları çıkarken anne çok bulantı yaşıyormuşsat göre 5+4 ama ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamışstı kaçıncı haftada başlıyor onu merak etmiştim. sanırım herkesin farklı
inşallah canımBen de normalde geceleri lavaboya hiç kalkmazdım ama birkaç gündür geceleri hep çişe gidiyorum:) bir de geceleri çok gaz şikayetim oluyor acayip rahatsız ediyorinşallah iyi güzel haberlerle gelirim size akşama. Sabırsızlanıyorum çoook :) hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi☺️
Ben de normalde geceleri lavaboya hiç kalkmazdım ama birkaç gündür geceleri hep çişe gidiyorum:) bir de geceleri çok gaz şikayetim oluyor acayip rahatsız ediyorinşallah iyi güzel haberlerle gelirim size akşama. Sabırsızlanıyorum çoook :) hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi☺️
Benim.lavaboya gitmem bir saatte bir resmen :)insallah hayirliaiyla evlatlarimizi kucagimiza aloiriz canim
sat göre 5+4 ama ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamışstı kaçıncı haftada başlıyor onu merak etmiştim. sanırım herkesin farklı
oww sen daha fenaymışsın
benim o kadar değil
Evet bncede herkesde farkli benimde 5+3haftaya cumartesi kalp atisi duymaya gidicez Rabbim nasip ederse ama bisi olcak die ben cok korkuorum yaaa hepinzde ole bir korku var mi duser mi acaba falan gibi
ekranda kalp atış ritimlerini 6-7. haftalarda görebiliyoruz diye biliyorum duyma yok canım
gebelik sitesinde şöyle yazıyor,
"Bebeğin kalp atışları 56 haftalar arasında görülür. Bazen 6- 7 haftalar arasında görülebilir. Bu değişiklik gösterebilir ancak bebeğin kalp atışlarının en rahat duyulduğu dönem 10- 12 hafta civarıdır"
evet herkeste farklı oluyormuş, birde sanırım bebeğin saçları çıkarken anne çok bulantı yaşıyormuş
inşallah canım
bende çrş olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum.
sonra cuma kan ve idrar sonucu alcam
pzt başka dr'a randevum var
bundan sonra hayat böyle geçcek galiba
gerçi ilk dönem diye böyleyiz dimi
sonrasında 15 günlük, aylık kontroller halinde gider dimi
o korku hepimzde var sanırım ilk 3 ayı geçmeden de bu korkular bitmez, herşeyin hayırlısı
tabi insan düşünüyor, artık 2 kişiden biri kalp atışını duyamadık, bebek büyümemiş, gelişme yokmuş diye kötü haberler veriyor çevremizde, Allah yaşatmasın inşallah.Evet bncede herkesde farkli benimde 5+3haftaya cumartesi kalp atisi duymaya gidicez Rabbim nasip ederse ama bisi olcak die ben cok korkuorum yaaa hepinzde ole bir korku var mi duser mi acaba falan gibi
Ben sorma cisimi yapiom cikiom icim yanio su iciom haydeee bir saate yine kalkiomsurekli uyku halindeyim esimle az vakit gecirelim film.izleyelim.dedik hadi pazar die calisiorm bnde ooooo bende yeller esio bnim bebis uyku yapio cok bana
canım korkma o belırtıler bendede var bende 6+0 ım suanda bugun ılk doktor muanesıne gıdıcem. gogsumde sızı sırt ve bel agrısı bide ara sıra kasık agrısı hıssediyorum bende. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :))
gözün aydın :) artık üç hafta geçmek bilmez :)
Ayy valla surekli camasira bakmaktan bisi olcak die korkudan mahfoldum Rabbim herseyin hayirlisini versin insallahhh eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimiz olsun hepimizin.. kalp atisini duysam bi.nebze rahatlarm belki kim bikir
canım merhaba, benide 6+2 de çağırdı 2. kontrole. belki kalp atışlarını duyarız dedi. sen duyabildin mi?
haklısın duymayı ve görmeyi karıştırdım :) zaman ve teknolojiye yetişilmiyor. 2006 ilk gebeliğimde sadece görebiliyorduk, kalp atışlarını nst duyabiliyorduk sadece :) yaşlanmışım bi an onu hissettim.
tabi insan düşünüyor, artık 2 kişiden biri kalp atışını duyamadık, bebek büyümemiş, gelişme yokmuş diye kötü haberler veriyor çevremizde, Allah yaşatmasın inşallah.
ayy bide çalışınca daha zor sanki
ben şuan eve gidip uyumak istiyorum öyle zor geldim ki işe
çok çabukta yoruluyorum da,
dün bizde pazar günü izinliyiz gezelim dedik nerde o eski avm canavarıacıktım yoruldum tatlı istiyorum diye diye mağaza falan bakmadım
sen nerde çalışıyorsun hangi şehirdesin
Ben de lavaboya her gidişte korkuyorum bi şey var mıdır kan falan gelmiş midir diye çok korkuyorum. Ama Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur inşallah bence buna inanalım iyi düşünelim ve iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?