Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Benim de var akıntım bugün doktora soracağım onu. Inşallah kötü bir şey değildir..her an aklım bebişimde valla

Hadi hayırlısı
doktor kontrolün ne zaman canım?

Acaba degeri yuksek.olan arkadasin degeri kactiii onun yorumunu bulamadmda buraya yazdm bnim degerlermde yuksekti ama.doktorum bisi demedi daha kalp atslarnda anlasilir diolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben cumartesi gidicem doktora. 1 mayısta öğrenmiştim tam 5 haftalık dedi. keseyi gördük. daha kalp atışlarını duyamayız dedi. bende lekelenme yok canım. sadece kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor ara sıra o kadar. başka bişey anlamıyorum. hamile olduğumu bile unutuyorum bazen :)

bence devam ederse akıntın çok bekleme canım.

Benim de var akıntım bugün doktora soracağım onu. Inşallah kötü bir şey değildir..her an aklım bebişimde valla

Benimde her an.aklim onda calisamiorm resmen dusunmekten ya.bisi.olursa die ama akinti cok normalmis etrafmda hamisler var soluolar canim

ayy tam olarak yarama bastın sedef
o nasıl bir göğüs ağrısıdır uçlarına dokunamıyorum bile
birisi tutup sıkıyor sanki koparmak için :84:

çokta büyüdüler yeni sütyenler bakıyım diyorum :92: daha rahat edebileceğim.

aynen canım ya sabah kalktığımda özellikle geriliyo çok fena. zaten dokunmak imkansız. çığlık atıyorum resmen bulantıların var mı canım senin?

Aynen benim de uçları çok sızlıyor. Dokununca bile nasıl ağrıyor. Bi de benim göğüsler de büyük zaten artık iyice büyürlerse ne olur bilemiyorum sütyen diktiririm

Aynen benim de uçları çok sızlıyor. Dokununca bile nasıl ağrıyor. Bi de benim göğüsler de büyük zaten artık iyice büyürlerse ne olur bilemiyorum sütyen diktiririm

Aynen aynen bnimde dokunamiorm bende ama birde normalden.sicak sanki uclari acio valla icerde.olan uclar hep fora disarda toparlayici kullaniorm napcam bende bilmem benimkilerde buyuk sagolsunlar insallah hacimleri kadar sutle.dolu olur

Inşallah öyle olurlar canım :))

allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı olur

Merhaba. Daha önce yazmştım sat 6 nisan bat 4 mayıs. 1 mayısa test yaptırmıştım beta hcg 85,42 çıkmıştı. Bugün gittim kontrole tekrar betacg istemedi. Alttan baktı rahim kalınlaşmış bebeği bekliyor, haftaya gel keseyi görelim dedi. Kan istemeyecek misiniz diye sordum gerek yok dedi. Sizce başka yerde yaptırmalı mıyım testi yoksa gerek yok mu?

Merhaba canim ben ilk yaptrdim.iki gun sonra yine yaptr deger iki katina cikiorsa hersey cok normaldir sonra keseye bakarz demsti

benim sat 02 nisan bat 30 nisandı gecikti dün yaptırdım ben kan tahlili beta hcg 3168 çıktı kesin dedi doktor ama benim de kese belli değildi haftaya gel dedi sizinki gibi

aynen canım ya sabah kalktığımda özellikle geriliyo çok fena. zaten dokunmak imkansız. çığlık atıyorum resmen bulantıların var mı canım senin?
evet uçlar çok hassas özellikle.
bulantım yok canım şuan için.

benim zaten çok belirgindi uçlar şimdi daha bi belli
o yüzden her sütyeni de alamam
balensiz ve kalın askılı tavsiye ediyorlar galiba hamilelere
biraz araştırıyım netten.

Slm kızlar ben bugun doktora gittim. Yaklaşık altı haftalik hamileyim. Keseyi gördük 10 mm. İnslh haftaya da kalp atışlarını duyarız :)

Slm kızlar ben bugun doktora gittim. Yaklaşık altı haftalik hamileyim. Keseyi gördük 10 mm. İnslh haftaya da kalp atışlarını duyarız :)

gözünaydın canım inşallah haftayada kalp atışını duyar iyice rahatlar mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…