Çalışırken daha zor gerçekten. Ben de ortaokulda öğretmenlik yapıyorum bazen içimden çocuklar hadi hep birlikte uyuyalım demek geliyor :))
benim de öyle değerler olduğundan fazla çıkıyor. tecrübeli öğretmen arkadaşlarım acaba ikiz mi diyorlar. inşallah ikiz bebeklere hamile kalmışızdır :13:
Bende cok korkuorm Allah bilio ya canim akintimda var benim her akintmda bakiorm resmen cok korku var ama Rabbim herseyin hayirlisink versin saglikli eli ayagi duzgn evlatlarimiz olsun insallahh Aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy kiz ne guldum Allah ta seni guldursun
Hadi hayırlısı
doktor kontrolün ne zaman canım?
merhaba ;
ya sadece keseyi gördük geç döllenme olmuş sat tarihime göre 6 haftanın içindeyim ama doktor 4 bucuk haftalıksın dedi bana 3 hafta sonra tekrar gel dedi.. haliyle hiçbişe duyamadımama olsun çok şükür ki dış gebe değilim, rahme yerleşmiş bebişimiz :)
inşallah sen duyarsın canım ne zaman gidicen kontrole? bide birşey sorucam bende dünden beri az az kahverengi lekelenme başladı sende de olmuşmuydu yarına kadar devam ederse yine gitcem doktora ya
Benim de var akıntım bugün doktora soracağım onu. Inşallah kötü bir şey değildir..her an aklım bebişimde valla
ben cumartesi gidicem doktora. 1 mayısta öğrenmiştim tam 5 haftalık dedi. keseyi gördük. daha kalp atışlarını duyamayız dedi. bende lekelenme yok canım. sadece kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor ara sıra o kadar. başka bişey anlamıyorum. hamile olduğumu bile unutuyorum bazen :)
bence devam ederse akıntın çok bekleme canım.
ayy tam olarak yarama bastın sedef
o nasıl bir göğüs ağrısıdır uçlarına dokunamıyorum bile
birisi tutup sıkıyor sanki koparmak için :84:
çokta büyüdüler yeni sütyenler bakıyım diyorum :92: daha rahat edebileceğim.
ayy tam olarak yarama bastın sedef
o nasıl bir göğüs ağrısıdır uçlarına dokunamıyorum bile
birisi tutup sıkıyor sanki koparmak için :84:
çokta büyüdüler yeni sütyenler bakıyım diyorum :92: daha rahat edebileceğim.
Aynen benim de uçları çok sızlıyor. Dokununca bile nasıl ağrıyor. Bi de benim göğüsler de büyük zaten artık iyice büyürlerse ne olur bilemiyorum sütyen diktiririm
Aynen aynen bnimde dokunamiorm bende ama birde normalden.sicak sanki uclari acio valla icerde.olan uclar hep fora disardatoparlayici kullaniorm napcam bende bilmem benimkilerde buyuk sagolsunlar insallah hacimleri kadar sutle.dolu olur
ben de hamileyim ama sevinemiyorum. 13 nisanda hamile olduğumu öğrendim bugün 27 nisan.son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır 2 gün aralıklarla beta hcg veriyorum ama değerler çok az yükseliyor. Kese ve yolk sac göründü ama doktor sağlıksız gebelik diyor. Kanamam da yok.beklemelimiyim kürtaj mı olmalıyım bilmiyorum. 2,5 yıldır istiyorduk. Rabbim nasip etti ama sevinemiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Beklemek çok zor
Merhaba. Daha önce yazmştım sat 6 nisan bat 4 mayıs. 1 mayısa test yaptırmıştım beta hcg 85,42 çıkmıştı. Bugün gittim kontrole tekrar betacg istemedi. Alttan baktı rahim kalınlaşmış bebeği bekliyor, haftaya gel keseyi görelim dedi. Kan istemeyecek misiniz diye sordum gerek yok dedi. Sizce başka yerde yaptırmalı mıyım testi yoksa gerek yok mu?
Inşallah öyle olurlar canım :))
merhaba. Daha önce yazmştım sat 6 nisan bat 4 mayıs. 1 mayısa test yaptırmıştım beta hcg 85,42 çıkmıştı. Bugün gittim kontrole tekrar betacg istemedi. Alttan baktı rahim kalınlaşmış bebeği bekliyor, haftaya gel keseyi görelim dedi. Kan istemeyecek misiniz diye sordum gerek yok dedi. Sizce başka yerde yaptırmalı mıyım testi yoksa gerek yok mu?
evet uçlar çok hassas özellikle.aynen canım ya sabah kalktığımda özellikle geriliyo çok fena. zaten dokunmak imkansız. çığlık atıyorum resmenbulantıların var mı canım senin?
Aynen benim de uçları çok sızlıyor. Dokununca bile nasıl ağrıyor. Bi de benim göğüsler de büyük zaten artık iyice büyürlerse ne olur bilemiyorum sütyen diktiririm
benim zaten çok belirgindi uçlar şimdi daha bi belliAynen aynen bnimde dokunamiorm bende ama birde normalden.sicak sanki uclari acio valla icerde.olan uclar hep fora disardatoparlayici kullaniorm napcam bende bilmem benimkilerde buyuk sagolsunlar insallah hacimleri kadar sutle.dolu olur
Slm kızlar ben bugun doktora gittim. Yaklaşık altı haftalik hamileyim. Keseyi gördük 10 mm. İnslh haftaya da kalp atışlarını duyarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?