Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Benim.ole kalin askili toparlayici ama o zmanda uclar belli oluo calisiorm ya bazen kollar bagli geziom acioda elleyemiorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benn birazdan gidecegm dra noolur dua edinnn

Benim.ole kalin askili toparlayici ama o zmanda uclar belli oluo calisiorm ya bazen kollar bagli geziom acioda elleyemiorum

geçen gün bunu eklemişlerdi uygun diye askısı sarması falan ama bulamadım
uçları belli eder gibi dimi bu?

benim sat 02 nisan bat 30 nisandı gecikti dün yaptırdım ben kan tahlili beta hcg 3168 çıktı kesin dedi doktor ama benim de kese belli değildi haftaya gel dedi sizinki gibi
günlerimiz aynı arkadaşım. değerlerimizde yakın. ben henüz doktora gitmedim.cumartesi günü gideceğim.

Merhaba canim ben ilk yaptrdim.iki gun sonra yine yaptr deger iki katina cikiorsa hersey cok normaldir sonra keseye bakarz demsti

Doktora sordum canım gerek yok kan testine tekrar dedi ama benim içim rahat etmedi. Yarın devlet hastanesinde yaptırcam testi ama 4 gün geçmiş olacak ilkinden. Yine de artış oranı değerlendirilebilir mi?

benim sat 02 nisan bat 30 nisandı gecikti dün yaptırdım ben kan tahlili beta hcg 3168 çıktı kesin dedi doktor ama benim de kese belli değildi haftaya gel dedi sizinki gibi

Alttan mı baktı sizde yoksa karından mı? Benim alttan baktı ama çok geriliyorum tekrar alttan baktırmak istemiyorum bebeğe birşey olur diye.

28 nisanda hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmeden emin olamadım bir türlü bugün gittim sonunda 5.haftalık bir minnak varmış içimde çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inş. :) ve bebek bekleyen herkes umarım sağlıcakla kuçaklarına almaları nasip olur :)

Doktora sordum canım gerek yok kan testine tekrar dedi ama benim içim rahat etmedi. Yarın devlet hastanesinde yaptırcam testi ama 4 gün geçmiş olacak ilkinden. Yine de artış oranı değerlendirilebilir mi?

Valla bilmyrm canim doktordan doktora degisior belkide benimki yaptrmsti tabiki artis olmasi lazim yukselmesi lazim

Alttan mı baktı sizde yoksa karından mı? Benim alttan baktı ama çok geriliyorum tekrar alttan baktırmak istemiyorum bebeğe birşey olur diye.

ilk muayenizmiydi bu bende bugün gittim ve ilkti ilkinde alttan bakarlarmış üstten çok net görünmiyebilirmiş. birdahakinde üstten bakarlar kalp atışlarını filan duyarsınız :)

ilk muayenizmiydi bu bende bugün gittim ve ilkti ilkinde alttan bakarlarmış üstten çok net görünmiyebilirmiş. birdahakinde üstten bakarlar kalp atışlarını filan duyarsınız :)

Bende ustten gordu alttan bakmadi cok korkuorm bende alttan bakar die ama gordk kesemizi

Evet ilk muayenemdi. Daha adetim geçeli 2 gün oldu zaten çok erken benim. Haftaya pazartesi görürüz keseyi dedi. Karından bakar onda umarım. Çok sabırsızlanıyorum görmek için:) Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Valla bilmyrm canim doktordan doktora degisior belkide benimki yaptrmsti tabiki artis olmasi lazim yukselmesi lazim

Doktor istemese de yarın yaptırcam testi. 4 gün olduğuna göre 4 katına çıkması lazım sanırım, değil mi?

Doktor istemese de yarın yaptırcam testi. 4 gün olduğuna göre 4 katına çıkması lazım sanırım, değil mi?

Yani mantiken ole olcak sanirim canim ben adet gunm gittim 382 cikti iki gun sonra iste 980 mi ne cikmsti benimki yukselmsti bayagi cok sukur bin sukur Rabbime

Yani mantiken ole olcak sanirim canim ben adet gunm gittim 382 cikti iki gun sonra iste 980 mi ne cikmsti benimki yukselmsti bayagi cok sukur bin sukur Rabbime

İnşallah benim de düzenli yükselir de bir sorun olmaz. Başından sonuna ne kadar zor bir süreç mi bu hamilelik. Kucağına alana kadar hiçbirşey kesin değil.

İnşallah benim de düzenli yükselir de bir sorun olmaz. Başından sonuna ne kadar zor bir süreç mi bu hamilelik. Kucağına alana kadar hiçbirşey kesin değil.

Aynen oyle canim hamile kalana kadr bir surec sonra hamile kaliosn kesesi kalp atisi vs vs cok zorlu bir yol ve bir okadarda guzel zamanlar ama korkuyor insan her an adima bile dikkat ediosn herseyine ya Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip eder insallahj

İnşallah canım. Burdan devam ederim gelişmeleri paylaşmaya. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…