gözünaydın canım inşallah haftayada kalp atışını duyar iyice rahatlar mutlu olursun.
Amin inslh canım. bi sorun olmaz inslh
evet uçlar çok hassas özellikle.
bulantım yok canım şuan için.
benim zaten çok belirgindi uçlar şimdi daha bi belli
o yüzden her sütyeni de alamam
balensiz ve kalın askılı tavsiye ediyorlar galiba hamilelere
biraz araştırıyım netten.
günlerimiz aynı arkadaşım. değerlerimizde yakın. ben henüz doktora gitmedim.cumartesi günü gideceğim.benim sat 02 nisan bat 30 nisandı gecikti dün yaptırdım ben kan tahlili beta hcg 3168 çıktı kesin dedi doktor ama benim de kese belli değildi haftaya gel dedi sizinki gibi
Eki Görüntüle 1100905
geçen gün bunu eklemişlerdi uygun diye askısı sarması falan ama bulamadım
uçları belli eder gibi dimi bu?
Merhaba canim ben ilk yaptrdim.iki gun sonra yine yaptr deger iki katina cikiorsa hersey cok normaldir sonra keseye bakarz demsti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim sat 02 nisan bat 30 nisandı gecikti dün yaptırdım ben kan tahlili beta hcg 3168 çıktı kesin dedi doktor ama benim de kese belli değildi haftaya gel dedi sizinki gibi
Doktora sordum canım gerek yok kan testine tekrar dedi ama benim içim rahat etmedi. Yarın devlet hastanesinde yaptırcam testi ama 4 gün geçmiş olacak ilkinden. Yine de artış oranı değerlendirilebilir mi?
Alttan mı baktı sizde yoksa karından mı? Benim alttan baktı ama çok geriliyorum tekrar alttan baktırmak istemiyorum bebeğe birşey olur diye.
ilk muayenizmiydi bu bende bugün gittim ve ilkti ilkinde alttan bakarlarmış üstten çok net görünmiyebilirmiş. birdahakinde üstten bakarlar kalp atışlarını filan duyarsınız :)
ilk muayenizmiydi bu bende bugün gittim ve ilkti ilkinde alttan bakarlarmış üstten çok net görünmiyebilirmiş. birdahakinde üstten bakarlar kalp atışlarını filan duyarsınız :)
Valla bilmyrm canim doktordan doktora degisior belkide benimki yaptrmsti tabiki artis olmasi lazim yukselmesi lazim
Doktor istemese de yarın yaptırcam testi. 4 gün olduğuna göre 4 katına çıkması lazım sanırım, değil mi?
Yani mantiken ole olcak sanirim canim ben adet gunm gittim 382 cikti iki gun sonra iste 980 mi ne cikmsti benimki yukselmsti bayagi cok sukur bin sukur Rabbime
İnşallah benim de düzenli yükselir de bir sorun olmaz. Başından sonuna ne kadar zor bir süreç mi bu hamilelik. Kucağına alana kadar hiçbirşey kesin değil.
Aynen oyle canim hamile kalana kadr bir surec sonra hamile kaliosn kesesi kalp atisi vs vs cok zorlu bir yol ve bir okadarda guzel zamanlar ama korkuyor insan her an adima bile dikkat ediosn herseyine ya Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip eder insallahj
İnşallah canım. Burdan devam ederim gelişmeleri paylaşmaya. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?