alttan mı baktı sizde yoksa karından mı? Benim alttan baktı ama çok geriliyorum tekrar alttan baktırmak istemiyorum bebeğe birşey olur diye.
Bende gittim kan verdim 1.5 saat kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar peki beslenmenizde filan değişiklikler yaptınız mı? gebelik psikolojisine giremedim ben hala.
kalp atışlarını duymadan idrak edemeyeceğim sanıyorum.
benim sıkıntılarımdan biri türk kahvesi. tam bir kahve tiryakisiyim normalde.
günde 1 fincanla sınırlandırmaya çalışıyorum öğrendiğimden beri. çok canım istiyor. sigarada aynı şekilde. su içiyorum bu istekleri bastırmak için.
siz neler yapıyorsunuz? nelerden vaz geçtiniz? beslenmenizde nelere ağırlık verdiniz?
ben de çayı çok severim ama artık 1 damla çay koyuyorum üzerine de limon sıkıyorum.
meyve az yerdim 3 gündür meyve yiyorum inşallah 99 ay boyunca yicem
folik asit ve maltofer kan ilacına başladım. kabız etmez inşallah(
ya seninde kasıklarına ince bi sancı giriyor mu ?? benim adetlerim sancılı geçerdi ondan sanırım
kızlar peki beslenmenizde filan değişiklikler yaptınız mı? Gebelik psikolojisine giremedim ben hala.
Kalp atışlarını duymadan idrak edemeyeceğim sanıyorum.
Benim sıkıntılarımdan biri türk kahvesi. Tam bir kahve tiryakisiyim normalde.
Günde 1 fincanla sınırlandırmaya çalışıyorum öğrendiğimden beri. çok canım istiyor. Sigarada aynı şekilde. Su içiyorum bu istekleri bastırmak için.
Siz neler yapıyorsunuz? Nelerden vaz geçtiniz? Beslenmenizde nelere ağırlık verdiniz?
ben cumartesi gidicem doktora. 1 mayısta öğrenmiştim tam 5 haftalık dedi. keseyi gördük. daha kalp atışlarını duyamayız dedi. bende lekelenme yok canım. sadece kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor ara sıra o kadar. başka bişey anlamıyorum. hamile olduğumu bile unutuyorum bazen :)
bence devam ederse akıntın çok bekleme canım.
kızlar peki beslenmenizde filan değişiklikler yaptınız mı? gebelik psikolojisine giremedim ben hala.
kalp atışlarını duymadan idrak edemeyeceğim sanıyorum.
benim sıkıntılarımdan biri türk kahvesi. tam bir kahve tiryakisiyim normalde.
günde 1 fincanla sınırlandırmaya çalışıyorum öğrendiğimden beri. çok canım istiyor. sigarada aynı şekilde. su içiyorum bu istekleri bastırmak için.
siz neler yapıyorsunuz? nelerden vaz geçtiniz? beslenmenizde nelere ağırlık verdiniz?
tebrikler, bende normalde bırakmaya hiç cesaret edemiyordum. bir kaç başarısız denemem oldu önceleri , başaramadım. ama şimdi gerçekten çok daha rahatım.ben nisanın 15. De sigarayı eşimin zoruyla bırakamamıştım yani bırakacaktım ama olmadı günde 1 tane hafta sonları tatil die 2-3 tane fln derken bırakmak da istemiyodum ama dünden beri içmedim içmeye de ihtiyacım yok bence senin de yok sigara içmemek bize bişey kaybettirmez kazandırır herşeyden önce minikimiz için onun sağlıklı bi bebek olması için bunu yaz kafana kahvenin de çok zararı olacağını sanmıyorum günde 1 ideal zaten herkesin içmesi gerekir
tebrikler, bende normalde bırakmaya hiç cesaret edemiyordum. Bir kaç başarısız denemem oldu önceleri , başaramadım. Ama şimdi gerçekten çok daha rahatım.
Arada çok şiddetli istek duyuyorum o an oyalanırsam bi 5-10 dakika sonra istek geçiyor zaten. Doktor muaynesinden sonra daha da motive olurum diye düşünüyorum kendi adıma.
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kanaman durur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun.canım doktora gittim akıntı baya gelmeye başlayınca,doktor kanama var ama kese duruyor dedi progestan diye bi ilaç verdi s/ö/a tok karna iç dedi eğer devam ederse kanaman hastahne ortamında bakılması belkıde yatış bile gerekebilir dedi. Çok moralım bozukRabbim önce cemi-cümleninkini sonrada benim yavrumu bana bağışlasın inşallah.. ne olur dua edin kızlar
Merhaba canim kafein olan herseyi sildim hayatimdan canim cok cekio mesela kahve yapiom bi yudum iciom her gun en az bir ufak kutu sut iciorum yogurt yiorum simdilik bunlar cok agir seyler yemiorm mesela
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım doktora gittim akıntı baya gelmeye başlayınca,doktor kanama var ama kese duruyor dedi progestan diye bi ilaç verdi s/ö/a tok karna iç dedi eğer devam ederse kanaman hastahne ortamında bakılması belkıde yatış bile gerekebilir dedi. Çok moralım bozukRabbim önce cemi-cümleninkini sonrada benim yavrumu bana bağışlasın inşallah.. ne olur dua edin kızlar
TEBRİKLEEER :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bugün sağlık ocağına gittim çünkü adetim iki gün geçikmişti, sonucu çok merak ediyordum ama evde tek çizgiyi görmeye dayanacak gücüm yoktu o yuzden sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmak istedim, oysa hemsire tutturdu önce idrar testi yapalım içime doğuyor orda da çıkacak diye, ben erken olduğunu düşündüğüm için istemedim ama tutturduğu için istemeye istemeye idrarı verdim ve kız damlatır damlatmaz ikincii çizgi çıktı ben resmen şoooooooooooooooook:)
inanın o kadar garip bir duygu ki ne kadar beklerseniz bekleyin şok oluyosunuz, biz geçen ay denemeye başladık ve bu ay oldu, gerçi şu anda bilmiyorum sağlıklı mı değil mi yarın kan testleri yapılacak şimdi ortalama beş haftalık bebeğim:):) allah size ve bana evlatlarımızı sağlıklı bir vaziyette kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi burada size herkesin tekrarladığı belirtileri söylemek istemiyorum.. çünkü ben bu ay boyunca hiç mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım benim ilk belirtim sanki karnımın içinde bir boşluk varmış hissiydi, hani böyle karnınızı içe doğru çektiğinizde oluşan his gibi, çok sık idrara çıkıyordum ve ayaklarım hep soğuktu. idrarımda koku vardı ama dediğim gibi en bariz belirti karnımın içe doğru çekilmesiydi, ayrıca adet gününde gerçekten regl olacakmış gibi hissediyorsunuz ama regl agrısı bende sürekli olurken, bu ay sancı şeklinde gelip giden karın ağrıları oldu..
bu arada bu süre zarfında yani ben hamileyken bilmeden eşimle bikaç kez ilişkiye girdik sizce bebeğe bişey olmuş mudur ya;S
Evet ara ara sancı giriyor, dün gece adet öncesi sancıyı yaşadım resmen. gaz sancısıda oluyor bende baya. patlayacak gibi şişiyor karnım. ama sürekli değil, ara ara sancı girip çıkıyor. akıntım hiç yoktu. 2 gündür sarımsı akıntı başladı birde. çok değil ama çamaşırımda görüyorum,
siz de akıntı nasıl?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bugün sağlık ocağına gittim çünkü adetim iki gün geçikmişti, sonucu çok merak ediyordum ama evde tek çizgiyi görmeye dayanacak gücüm yoktu o yuzden sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmak istedim, oysa hemsire tutturdu önce idrar testi yapalım içime doğuyor orda da çıkacak diye, ben erken olduğunu düşündüğüm için istemedim ama tutturduğu için istemeye istemeye idrarı verdim ve kız damlatır damlatmaz ikincii çizgi çıktı ben resmen şoooooooooooooooook:)
inanın o kadar garip bir duygu ki ne kadar beklerseniz bekleyin şok oluyosunuz, biz geçen ay denemeye başladık ve bu ay oldu, gerçi şu anda bilmiyorum sağlıklı mı değil mi yarın kan testleri yapılacak şimdi ortalama beş haftalık bebeğim:):) allah size ve bana evlatlarımızı sağlıklı bir vaziyette kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi burada size herkesin tekrarladığı belirtileri söylemek istemiyorum.. çünkü ben bu ay boyunca hiç mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım benim ilk belirtim sanki karnımın içinde bir boşluk varmış hissiydi, hani böyle karnınızı içe doğru çektiğinizde oluşan his gibi, çok sık idrara çıkıyordum ve ayaklarım hep soğuktu. idrarımda koku vardı ama dediğim gibi en bariz belirti karnımın içe doğru çekilmesiydi, ayrıca adet gününde gerçekten regl olacakmış gibi hissediyorsunuz ama regl agrısı bende sürekli olurken, bu ay sancı şeklinde gelip giden karın ağrıları oldu..
bu arada bu süre zarfında yani ben hamileyken bilmeden eşimle bikaç kez ilişkiye girdik sizce bebeğe bişey olmuş mudur ya;S
canım doktora gittim akıntı baya gelmeye başlayınca,doktor kanama var ama kese duruyor dedi progestan diye bi ilaç verdi s/ö/a tok karna iç dedi eğer devam ederse kanaman hastahne ortamında bakılması belkıde yatış bile gerekebilir dedi. Çok moralım bozukRabbim önce cemi-cümleninkini sonrada benim yavrumu bana bağışlasın inşallah.. ne olur dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?