Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

arkadaşım da düşük yaptı 3,5 aylık onun da kan testleri kötü çıkmış düşükten sonra almış sonuçları herşeyde vardır bir hayır

arkadaşım da düşük yaptı 3,5 aylık onun da kan testleri kötü çıkmış düşükten sonra almış sonuçları herşeyde vardır bir hayır

senin gibiydi sabah akşam iğne ilaç hep yatıyodu hatta hastahaneye yatırcaktı ama 3 yaşında kızı var yatmadı sonrada kaybetti zaten

canım üzme kendini. kötü düşünme inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder. dualarımız seninle. dinlen biraz çok fazla kalkma bence yerinden devamlı yat. boşver herşeyi.

Allah razı olsun canım çok sağolun.. kızlar ben çalışıyorum gunde 50 dk yol yuruyorum hamile oldugumu ısyerım bılmıyor acaba sölesem mi şimdi ?yoksa bır ıkı gun beklesem mı kanama sızce ne zaman durur. ilaç hemen etki ediyormu yani ? eğer şimdi sölersem belkde işten çıkarcaklar yeni girmiştim işe bırbucuk ay oldu çünkü, parayada ihtiyacım var offf Allahım sen yardım et bana ne olurr

bende çayı çok içerdim günde en fazla iki bardak iç o da çok açık olsun dedi. kahve içersen çay içme öyle dengele dedi. yani günde 1 bardak kahve içilebilir. bol bol muz ve elma önerdi. birde hergün toplamda 1 avuç kadar badem,fındık,ceviz,antep fıstığı ye dedi. işte süt, yoğur ve peynirini mutlaka hergün yiceksin dedi. hergün tüketilmesi gereken şeyleri söyle bana doktorum.

senin gibiydi sabah akşam iğne ilaç hep yatıyodu hatta hastahaneye yatırcaktı ama 3 yaşında kızı var yatmadı sonrada kaybetti zaten

ben gebeliğn 3. haftasında gıda zehirlenmesi yaşamıştım. gebe olduğumuda bilmiyordum, hastanedede müdahale etmeden sormadılar, benimde aklıma gelmedi hiç çünkü sürpriz olmuştu. neyse iğne, serum filan yedim o gün. ilaçlar verdiler onlarıda bir güzel kullandım.
bence onun çok büyük etkisi olmuştu.
doktorlar adet gecikmesinden önce kullanılan ilaçlarda ya hep ya hiç kuralı geçerlidir diyorlar.
yani gebelik devam ediyorsa etkilenmemiştir. etkilediyse zaten gebelik devam etmez gibi bir şey.
o yüzden bu defa hafif belirti hissedince hemen kan testi yaptırdım.
çok dikkatli olunması gereken dönemlerdeyiz gerçekten. şu 3 ay su gibi gelip geçse ..

doğru sölüyorsun allah veriyor sabrını ama ne bilim ilk gebeliğimya hani sanki hiç sıkıntı yaşamıcakmısım gibi hissediyordum o yuzden cok kotu durumdayım suan bide çalışıyorum bir bucuk ay oldu başlayalı izin sorunum var eğer bırkac gune durmazsa cıkıcam ısten öle düşünüyorum.

ben çekirdeğe abandım , hem sigara isteğini azaltıyor hemde baya faydalıymış. hem kabak çekirdeği hem de ay çekirdeği tüketiyorum bi kaç gündür akşamları .

doktorundan rapor alsan,
bi 5 gün ilaçları kullanırken yat . hemen işten çıkma bence , raporla idare etmeye çalışsan önce sanki daha iyi olur.

ilaç konusunda hiç bilgim yok canım ama yatman ve dinlenmen gerek bence. söylemeden doktorundan rapor alsaydın keşke. bu hafta bari yatsaydın. doktorun demedimi rapor yazayım diye. iş yerinede bişey söylemene gerek kalmazdı

bizim burda özel hastahne ve devlet hastahneside yok yakında bende tıp merkesi var oraya gittim kadın dogumcusu cok ıı dediler,gerçektende iyi ama adam büyük sağlık kurluşundan almalısın filan dedi aslında yazabilirdi daha önce yazıdrmıstım orda ben dahiliyecisinden mesela ama bu niye öle dedi bilmiyorum..:S

doktorundan rapor alsan,
bi 5 gün ilaçları kullanırken yat . hemen işten çıkma bence , raporla idare etmeye çalışsan önce sanki daha iyi olur.

eğer bikaç güne kadar daha devam ederse zaten tam teşşeküllü bir hastahaneye gidicem hem rapor alırım hemde içim daha rahat eder. nolur kızlar duaarınızı eksik etmeyin..

Allah Allah heyet raporumu canım bu vereceği 3-4 günlük rapor. her doktor veriyor bunu kolayca. hastane statüsünde bir yer değilde yetkilerimi yok acaba. ama böyle birşey varsa ilerdede rapora falan çok ihtiyacın olacak senin çalışırken canım. bu sıkıntı olur sana çok.

ben şimdilik yarın saglık ocagından alayım bı kac gunluk rapor ozaman dimi kanama devam ederse zaten buyuk hastahneye gıtmem gerekcek inşallah devam etmez de işime dönerim ozaman

ben şimdilik yarın saglık ocagından alayım bı kac gunluk rapor ozaman dimi kanama devam ederse zaten buyuk hastahneye gıtmem gerekcek inşallah devam etmez de işime dönerim ozaman

aynen öyle yap canım. söylemeden iş yerine baştan bir raporla dinlenmeye çalış. inşallah atlatırsın bu durumu.

çok geçmiş olsun Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin

özellikle gebeliğin ilerleyen aylarında diş sağlığımız için bol bol kalsiyum depolamalıymışız. bende çok peynir yiyemiyorum.yoğurtla takviye etmeye çalışıyorum daha çok.

Ben peynirde yiorm ama sut icmekten gaz doldum resmen hersey kuzucuklar icin napalim yicez iccez yeterki onlar saglikli olsn saglikla kucagimjza alalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin canim hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saolun kızlar iyi dilekleriniz için.............. dualarınızı bekliyorum allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…