Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

doktordan geliyorum hcg değerim 360 çıktı çok yeni dedi doktorum.
1,5 yıl önce düşük yapmıştım ne olur ne olmaz diye tedbir olsun diye progestan verdi .
cumaya gel bakalım dedi.
umutsuz gibi davrandı moralim bozuldu .
bidaha düşmez inşallah

neden öyle düşünüyorsun değerin gayet iyi, strese sokma kendini...

Canimm bozma moralini bende progestan iciorm daha guvende hissediorum valla kendimi onu verdi die korkma canim sakin bende de tedbir olsn die verdim dedi lutfen bozma moralini gayet iyi degerinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım gebelikte kanama yani düşük tehlikesi olmadığı sürece ilişki serbest

yasal olarak seni çıkaramazlar canım ...

Ya kizlar bisi sorucam sacma belki ama icim.icimi yio suan bi anda yanlslikla kasigima bastrm neden oldu bilmyrmda hatirlamiorum acikcasi bi anda oluverdi simdide agrim var birsey olma olasiligi nedir bisi olmamistir dimii

çok sevindim o zaman ben sandım ki doktor düşecek diye verdi ( bakalım cuma günü gidip bakcaz değerler normal artıyor mu diye.
çok sağol valla içimi rahatlattın

neden öyle düşünüyorsun değerin gayet iyi, strese sokma kendini...

inşallah böyle yükselmeye devam eder. ilkini düşürdüm . düşürürken çok acı çektim çok zordu. Allahım kimseye yaşatmasın sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz

çok sevindim o zaman ben sandım ki doktor düşecek diye verdi ( bakalım cuma günü gidip bakcaz değerler normal artıyor mu diye.
çok sağol valla içimi rahatlattın

Yok canin.uzulme sen bende iciom hattta ikinciyide vercek sanirim yeterki dusmesin bebegim.ilaclara raziyimm bn suan korkuorumda yanlslkla bastrdm napcam bilmyrm agrim var

yaaa dikkatli ol canım uzan bence kalkma hiç ayağa birde bacaklarını havaya kaldır . çok geçmiş olsun o kadarcıktan birşey olmaz bence.
ağrı bende sürekli var. sanki adetim gelecek gibi

yaaa dikkatli ol canım uzan bence kalkma hiç ayağa birde bacaklarını havaya kaldır . çok geçmiş olsun o kadarcıktan birşey olmaz bence.
ağrı bende sürekli var. sanki adetim gelecek gibi

Benimdr surkli agrim varda bastirinca korktum birdr nasil oldu bilmyrm yaaaaa off aglicam suann daha is yerindeym bisi yapamiorm tuvalete gitmekten korkuruorum

Benimdr surkli agrim varda bastirinca korktum birdr nasil oldu bilmyrm yaaaaa off aglicam suann daha is yerindeym bisi yapamiorm tuvalete gitmekten korkuruorum

nası oldun yok dimi kanama falan ağrı sızı geçmiştir umarım

Geçmiş olsun canım, benimde kasığımın sol tarafında aynı nokta da bi ağrı oluşuyor bir kaç saattir
adım atmaya korkuyorum ayağa kalktigimda bıçak saklanıp çıkıyor sanki anlık bir şey ama 6-7 kere oldu.
tam aynı noktada..
Bende korkuyorum

Bu gün bi arkadaşa söylemiştim hamileliğimi.
fal baktırmış , falcı; hamile haberi almış ve çok sevinmişsin bir haberde ben vereyim ikiz olacak demiş.
daha önce kaybı olmuş bu kadının demiş ayrıca.
hadi hayırlısı diyorum.
Ağrım hafifledi baya. Gaz etkiledi galiba

Kızlar merhaba. Hamile kalmadan toksoplasma igm yaptırdım negatif çıktı. Fakat ilk ay, daha hamileliği öğrenmeden salam, sosis gibi zararlı besinler tükettim. Şimdi tekrar test yaptırmak istiyorum ama bu meret hemen bellli oluyo mudur kanda acaba? Bir de ne kadar zamanda geçiyor bulaştığında? çiğ yemedim gerçi salam sosisi ama ne kadar pişirdikleri de belli değil sonuçta

kızlar bugün 3 te gittik randevumuza ve çok şükür bebeğimizi gördük 5+3 günlük. bana üstten baktı çok mutlu olduk fotosunuda aldık albümüme yapıştırdım hemen inşallah 24 mayısta kalp atışlarınıda duymaya gidicez .Rabbim dileyen herkese nasip etsin bizede sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım.Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah biz de görebiliriz bebeğimizi biran önce

nası oldun yok dimi kanama falan ağrı sızı geçmiştir umarım

Butun gece agrim.oldu resmen canim ama kanamam yok cok sukur Rabbime bugundr standart agrim var insallah kotu birsey olmaz Rabbim bebislerimizi korusun insallah saglikla kucagimiza alalim insallahh Aminn

Son düzenleme:

Bende surekli agri var agri gibide degil boyle sizi gibi degisik bir his doktorum normal ilk uc ay kasik agrisi olacak normal dedi ama dunku agridan cok korktum cok sukur kanamam lekelenmem olmadi Rabbime binlerce sukurler olsun ama yinede hala korkuyorum umarim bisi olmamistr

çok dikkatli olmamız gerek. Allah kazadan beladan korusun. anneme 6-7 aylıkken koç toslamış karnına ve yere yıkmış köyde. yinede bişey olmamış.
ağrılar bende de var girip girip çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…