doktordan geliyorum hcg değerim 360 çıktı çok yeni dedi doktorum.
1,5 yıl önce düşük yapmıştım ne olur ne olmaz diye tedbir olsun diye progestan verdi .
cumaya gel bakalım dedi.
umutsuz gibi davrandı moralim bozuldu .
bidaha düşmez inşallah
doktordan geliyorum hcg değerim 360 çıktı çok yeni dedi doktorum.
1,5 yıl önce düşük yapmıştım ne olur ne olmaz diye tedbir olsun diye progestan verdi .
cumaya gel bakalım dedi.
umutsuz gibi davrandı moralim bozuldu .
bidaha düşmez inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bugün sağlık ocağına gittim çünkü adetim iki gün geçikmişti, sonucu çok merak ediyordum ama evde tek çizgiyi görmeye dayanacak gücüm yoktu o yuzden sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmak istedim, oysa hemsire tutturdu önce idrar testi yapalım içime doğuyor orda da çıkacak diye, ben erken olduğunu düşündüğüm için istemedim ama tutturduğu için istemeye istemeye idrarı verdim ve kız damlatır damlatmaz ikincii çizgi çıktı ben resmen şoooooooooooooooook:)
inanın o kadar garip bir duygu ki ne kadar beklerseniz bekleyin şok oluyosunuz, biz geçen ay denemeye başladık ve bu ay oldu, gerçi şu anda bilmiyorum sağlıklı mı değil mi yarın kan testleri yapılacak şimdi ortalama beş haftalık bebeğim:):) allah size ve bana evlatlarımızı sağlıklı bir vaziyette kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi burada size herkesin tekrarladığı belirtileri söylemek istemiyorum.. çünkü ben bu ay boyunca hiç mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım benim ilk belirtim sanki karnımın içinde bir boşluk varmış hissiydi, hani böyle karnınızı içe doğru çektiğinizde oluşan his gibi, çok sık idrara çıkıyordum ve ayaklarım hep soğuktu. idrarımda koku vardı ama dediğim gibi en bariz belirti karnımın içe doğru çekilmesiydi, ayrıca adet gününde gerçekten regl olacakmış gibi hissediyorsunuz ama regl agrısı bende sürekli olurken, bu ay sancı şeklinde gelip giden karın ağrıları oldu..
bu arada bu süre zarfında yani ben hamileyken bilmeden eşimle bikaç kez ilişkiye girdik sizce bebeğe bişey olmuş mudur ya;S
Allah razı olsun canım çok sağolun.. kızlar ben çalışıyorum gunde 50 dk yol yuruyorum hamile oldugumu ısyerım bılmıyor acaba sölesem mi şimdi ?yoksa bır ıkı gun beklesem mı kanama sızce ne zaman durur. ilaç hemen etki ediyormu yani ? eğer şimdi sölersem belkde işten çıkarcaklar yeni girmiştim işe bırbucuk ay oldu çünkü, parayada ihtiyacım var offf Allahım sen yardım et bana ne olurr
Canimm bozma moralini bende progestan iciorm daha guvende hissediorum valla kendimi onu verdi die korkma canim sakin bende de tedbir olsn die verdim dedi lutfen bozma moralini gayet iyi degerinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden öyle düşünüyorsun değerin gayet iyi, strese sokma kendini...
çok sevindim o zaman ben sandım ki doktor düşecek diye verdi( bakalım cuma günü gidip bakcaz değerler normal artıyor mu diye.
çok sağol valla içimi rahatlattın
Yok canin.uzulme sen bende iciom hattta ikinciyide vercek sanirim yeterki dusmesin bebegim.ilaclara raziyimm bn suan korkuorumda yanlslkla bastrdm napcam bilmyrm agrim var
yaaa dikkatli ol canım uzan bence kalkma hiç ayağa birde bacaklarını havaya kaldır . çok geçmiş olsun o kadarcıktan birşey olmaz bence.
ağrı bende sürekli var. sanki adetim gelecek gibi
Benimdr surkli agrim varda bastirinca korktum birdr nasil oldu bilmyrm yaaaaa off aglicam suann daha is yerindeym bisi yapamiorm tuvalete gitmekten korkuruorum
Benimdr surkli agrim varda bastirinca korktum birdr nasil oldu bilmyrm yaaaaa off aglicam suann daha is yerindeym bisi yapamiorm tuvalete gitmekten korkuruorum
kızlar bugün 3 te gittik randevumuza ve çok şükür bebeğimizi gördük 5+3 günlük. bana üstten baktı çok mutlu olduk fotosunuda aldık albümüme yapıştırdım hemen inşallah 24 mayısta kalp atışlarınıda duymaya gidicez .Rabbim dileyen herkese nasip etsin bizede sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
nası oldun yok dimi kanama falan ağrı sızı geçmiştir umarım
Geçmiş olsun canım, benimde kasığımın sol tarafında aynı nokta da bi ağrı oluşuyor bir kaç saattir
adım atmaya korkuyorum ayağa kalktigimda bıçak saklanıp çıkıyor sanki anlık bir şey ama 6-7 kere oldu.
tam aynı noktada..
Bende korkuyorum
Butun gece agrim.oldu resmen canim ama kanamam yok cok sukur Rabbime bugundr standart agrim var insallah kotu birsey olmaz Rabbim bebislerimizi korusun insallah saglikla kucagimiza alalim insallahh Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?