çok dikkatli olmamız gerek. Allah kazadan beladan korusun. anneme 6-7 aylıkken koç toslamış karnına ve yere yıkmış köyde. yinede bişey olmamış.
ağrılar bende de var girip girip çıkıyor
Amin canim insallahhh yaa keske bizde onlar gibi.olsak onlar zamanlarinda daha sagliklilarms her isi gucu yapiyorlarmis biz hic bisi yapmioruz yine sagliksiziz yediklermz ictklerimiz duzgn degil ki agri normalms doktorm dmsti canim amaaa mide bulantim bas donmem devam edio cokk mutluyummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde bugün mide bulantılarım başladıben cumartesi gidicem doktora 6+2 oluca. acaba kalp atışlarını duyabilir miyim kızlar? erken mi yoksa
kızlar dün doktora gittim ultrasonla baktı gebelik kesesini gördü ama kese şu an çok küçük olduğu için embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya gel bi daha dedi. Ben de yarın için başka bir doktordan daha randevu almıştım bir de ona gideceğim bakalım. Inşallah bebişim vardır kesenin içinde dua edin ne olur bol bol...
Eshase ve pembeli,
zaten ilk ultrasonda (karında) sadece keseye onun büyüklüğüne bakılıyor. Ben de 5+4 te sadece bunu gördüm. 6+7de de kalp atışını görücez inşallah. o zaamn sanırım yolk kesesi de görünoyr bebek de. bence endişelenecek bir şey yoktur :S
eshase ve pembeli,
zaten ilk ultrasonda (karında) sadece keseye onun büyüklüğüne bakılıyor. Ben de 5+4 te sadece bunu gördüm. 6+7de de kalp atışını görücez inşallah. O zaamn sanırım yolk kesesi de görünoyr bebek de. Bence endişelenecek bir şey yoktur :s
doktor bilir heralde ama bence her halükarda son adet tarihini baz alıyorlar. sonuçta ilişkye girdiğin tarih belli de döllenme ne zaman oldu belli değil.
5 hafta 4 gün, 6 hafta 7. Gün :)
ben de resmen gün sayıyorum. Geçmesi zor bu ayların :)
selam,
ben de 15 nisanda evde test yaptım ve çok silik çıktı. adetime henüz 2 gün vardı. ertesi gün kan testi yaptırdım. 109 çıktı. sonra iki günde bir test yaptırdım. değerler 270 ve 813 çıktı. dr a gittim. ancak vajinal ultrason yaptırmak istemedim ve sonuç olarak göremedik hiç birşey. benden birsürü test istedi. sonraki hafta aynı hastanede başka bi dra gittim. keseyi gördük 5+4 te. herşey normal dedi. ama bir hafta önceki progestron değeri 21 çıkmış. biraz düşük olduğu söylendi. ama belki de yükselmiştir diyerek yine kan testi istedi. ve arada 1 mayıs olduğundan sonucu 2 mayısta öğrenecektik. ancak 1 mayısta bende çooooook hafif kılcal damar şeklinde akıntıda bir leke oldu. ardından da kahverengi leke geldi. ben de çok korktum. dr u aradım. ağrı olup olmadığını sordu ve dinlenmemi önerdi. ertesi gün progestron değerinin 13 e düştüğünü öğrendik. dr bir gün önce eğer lekelenme yinelerse 2 mayısta görebileceğini söylemişti. ama sadece telefonda bu değerin düşmesinin tehlikeli olduğunu ve progestan 200mg a başlamam gerektiğini söyledi. 9 mayısa da kalp atışı için gün vermişti. o zamana kadar ilacı kullan, kanama olursa veya vücuttaki şişlikte (sanırım göğüs ve karın bölgesini kastetti) azalma olursa haber ver deddi. o günden beri her wc ye gidişimde tırsıyorum. ve neredeyse hergün kesin 1 kere akıntıda çooook çoook az kırmızsımsı renkte bir noktacık goruyorum. (selpağa geliyor). bir yandan korkuyorum bir yandan da ağrı ve aşırı kanama olmadığına seviniyorum. cumayı bekliyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız ve yerine yerleştiğini öğreniriz. bu riskler ne zman son bulack acaba. benim ilk hamileliğim ve anneler babalar çok mutlu. biz de öyle. sonlanmasını hiç işstemiyorum amaçok da korkuyorum. bebeği de etkiliyor belki de bu durum ama elimde değil.
selam,
ben de 15 nisanda evde test yaptım ve çok silik çıktı. Adetime henüz 2 gün vardı. Ertesi gün kan testi yaptırdım. 109 çıktı. Sonra iki günde bir test yaptırdım. Değerler 270 ve 813 çıktı. Dr a gittim. Ancak vajinal ultrason yaptırmak istemedim ve sonuç olarak göremedik hiç birşey. Benden birsürü test istedi. Sonraki hafta aynı hastanede başka bi dra gittim. Keseyi gördük 5+4 te. Herşey normal dedi. Ama bir hafta önceki progestron değeri 21 çıkmış. Biraz düşük olduğu söylendi. Ama belki de yükselmiştir diyerek yine kan testi istedi. Ve arada 1 mayıs olduğundan sonucu 2 mayısta öğrenecektik. Ancak 1 mayısta bende çooooook hafif kılcal damar şeklinde akıntıda bir leke oldu. Ardından da kahverengi leke geldi. Ben de çok korktum. Dr u aradım. Ağrı olup olmadığını sordu ve dinlenmemi önerdi. Ertesi gün progestron değerinin 13 e düştüğünü öğrendik. Dr bir gün önce eğer lekelenme yinelerse 2 mayısta görebileceğini söylemişti. Ama sadece telefonda bu değerin düşmesinin tehlikeli olduğunu ve progestan 200mg a başlamam gerektiğini söyledi. 9 mayısa da kalp atışı için gün vermişti. O zamana kadar ilacı kullan, kanama olursa veya vücuttaki şişlikte (sanırım göğüs ve karın bölgesini kastetti) azalma olursa haber ver deddi. O günden beri her wc ye gidişimde tırsıyorum. Ve neredeyse hergün kesin 1 kere akıntıda çooook çoook az kırmızsımsı renkte bir noktacık goruyorum. (selpağa geliyor). Bir yandan korkuyorum bir yandan da ağrı ve aşırı kanama olmadığına seviniyorum. Cumayı bekliyorum. Inşallah kalp atışlarını duyarız ve yerine yerleştiğini öğreniriz. Bu riskler ne zman son bulack acaba. Benim ilk hamileliğim ve anneler babalar çok mutlu. Biz de öyle. Sonlanmasını hiç işstemiyorum amaçok da korkuyorum. Bebeği de etkiliyor belki de bu durum ama elimde değil.
mesajıma niye kimse cevap yazmıyorrr? lekelenmesi olan veya progestronu düşük çıkan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?