Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

ara ara dediğin akıntın ne kadar sürdü? günde kaç kere oluyordu mesela? bir de çamaşırına bulaşıyor muydu? yoksa sen silerken mi farkediyordun?

canım birkaç gün arayla kahve oldu sonra yavaş yavaş kanamaya dönüştü ama seninde olacak diye bir şey yok rabbim korusun bebeğini inşallah

Doğru söylüyrsun, teşekkür ederim... ben de iyi düşünmeye çalışıyorum sadece merak oluyor. yoksa zaten benimki öyle çokk belirgin lekelenme bile değil. 3-4mm kadar falan. 1 cm bile olmuyor. ama neden oluyor bilmiyorum işte. dr sadece biraz tehlikeli deyince korkmuştum. bakalım cuma günü kalp atışını duyarız inşallah. he duyunca bütün sıkıntılar bitecek mi tehlike devam edecek mi onu da bilmiyorum da:) hayırlısı olsun diyorum artık. yaşanacağın önüne geçemem biliyorum.

bu arada sizin doktorunuz progestrona bakıyor mu?

2 mayısta ölçtürdüğüm beta hcg 85,42 iken 4 gün sonra yani bugün ölçtürdüğüm değer 739,1. Bu kadar yükselmesi normal mi?

tabii ki normal,sağlıklı bir gebelikte hergün 2 katına çıkıyor beta hcg, ben ilk öğrendiğimde 1345 ti (çarşamba) ,cumartesi 5000 leri gördük.

Deme öyle ya:) Şaka bi yana hayırlısı olsun tabi. Sağlıklı olsun da varsın ikiz olsun:)

canım tabii ki hayırlısı,benim 8 yaşında kızım var,arada da kimyasal ,boş gebelikler falan yaşadım,kimyasal gebeliği beta hcg nin artmamasıyla anlıyorlar,boş gebeliği ise kesenin gelişmemesiyle.bence yüksek çıkması herhangi bir problem teşkil etmez(inşallah)
benim ikiz olsa arada ki 8 yıllık açığı kapatırım :)

Daha ilk gebeliğim, ikiz laflarını duyunca telaşlanıyorum tabi biraz:) 2 gün sonra tekrar test yaptırcam bakalım o zaman nasıl çıkacak değer. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benim ilk 109 ondan iki günsonra 270 ve bundan 3 gün sonra 813 çıktı. İyi demişti dr. En az iki katına çkması lazım. Çok artışın olumsız oldugunu duymadm hıc

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bugün dr gittim ve 5+5 kesemizi gorduk çok şükür :) ama dr bi ufak kese daha gördü, bebekte olabilir ufak bi kan pıhtılaşmasıda olabilir dedi 10. haftamiza kadar kesinlesirmis .. acayip şaşkınım benim durumumu yaşayan var mı?
Ayrıca benim sol yumurtalıkta kist vardı, simdide sağ yumurtalıkta da oluşmuş şaştım kaldım

gebeliğin 7.haftasından sonra motorsikletin arkasına yolculuk yapmak tehlikelimidir ? mümkün olduğunca sarsınıtısız gitmeye çalışıyoruz.

eşimle işe gidip gelmek zorundayız. 1 2 km kadar düz yol. sarsıntısız. kaza haricinde herhangi bir risk mevcutmudur acaba ?

kaza riski haricinde sarsıntı yoksa birşey olacağını sanmıyorum ama yine de bence binme arkadaşım.
ayrıca keşke hamileliğin başından itibaren gebelik izni olsa :))) hiç işe gitmek istemiyorum...

kaza riski haricinde sarsıntı yoksa birşey olacağını sanmıyorum ama yine de bence binme arkadaşım.
ayrıca keşke hamileliğin başından itibaren gebelik izni olsa :))) hiç işe gitmek istemiyorum...

Al bendnde o kadar ayaklarimi suruyerek geliom ise resmennnnnn ufsssss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar benim bhcg 8000 çıktı( beklenen adet gününden 10 gun sonra) fakat v ultrasonda dr keseyi çok küçük gördüğünü , dış gebelik olabileceğini söyledi.siz ne düşünürsünüz,k rengi akıntım çok az da olsa geldi. böyle bi durumda olan ark mız varsa yorum yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…