- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
canım işten yeni geldim yazını okuyunca cevap vermek isetedim.öncelikle canını sıkma sakin ol dinlen ve rabbimden hayırlısını iste. Benim 1.5 yıl önce 5 haftalık düşüğüm oldu her yolu denedik iğne hap sürekli kontrol çünkü yine hamileliğimi erken öğrenmiştim ama olmadı ara ara kahvereng sonrada kanaamam başladı ve kaybettim şimdiye kadarda hamilelikten korkmuştum aynı şeyleri yaşamaktan ama çok şükür şimdi hamileyim yine korkuyorum ama biliyorumki olacaksa neolursa olsun onu tutamam buyüzden bukez doktorum dün benden kan tahlili bile istemedi üstten keseyi gördük okadar .sen sakin ol canını sıkma dinlen inşallah rabbim hayırlısı ise kucağına almayı nasip etsin
2 mayısta ölçtürdüğüm beta hcg 85,42 iken 4 gün sonra yani bugün ölçtürdüğüm değer 739,1. Bu kadar yükselmesi normal mi?
tabii ki normal,sağlıklı bir gebelikte hergün 2 katına çıkıyor beta hcg, ben ilk öğrendiğimde 1345 ti (çarşamba) ,cumartesi 5000 leri gördük.
Canım 2 kat olması normal de 3 kata yakın bir artış var ya, o karıştırdı biraz kafamı.
ikizdir belki :))) hadi hayırlısı inşallah
Deme öyle ya:) Şaka bi yana hayırlısı olsun tabi. Sağlıklı olsun da varsın ikiz olsun:)
canım tabii ki hayırlısı,benim 8 yaşında kızım var,arada da kimyasal ,boş gebelikler falan yaşadım,kimyasal gebeliği beta hcg nin artmamasıyla anlıyorlar,boş gebeliği ise kesenin gelişmemesiyle.bence yüksek çıkması herhangi bir problem teşkil etmez(inşallah)
benim ikiz olsa arada ki 8 yıllık açığı kapatırım :)
gebeliğin 7.haftasından sonra motorsikletin arkasına yolculuk yapmak tehlikelimidir ? mümkün olduğunca sarsınıtısız gitmeye çalışıyoruz.
Canım 2 kat olması normal de 3 kata yakın bir artış var ya, o karıştırdı biraz kafamı.
bence yapma ne olur ne olmaz motorsiklet çok tehlikeli allah korusun binmemeye çalış...
eşimle işe gidip gelmek zorundayız. 1 2 km kadar düz yol. sarsıntısız. kaza haricinde herhangi bir risk mevcutmudur acaba ?
Benimde iki gun sonra uc kati cikmsti canim herkea belki ikizdir dior bakalim bekleyip gorcez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaza riski haricinde sarsıntı yoksa birşey olacağını sanmıyorum ama yine de bence binme arkadaşım.
ayrıca keşke hamileliğin başından itibaren gebelik izni olsa :))) hiç işe gitmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?