Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Kızlar nasıl konu açabilirim??

Keseyi görmek nasip oldu demek, darısı başımıza.
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktorunuz?
Birde ikiz ihtimali çıkmış ya sizde beta hcg değerleri niz nasıldı?
Artış Hızı özellikle?
Teşekkürler

evet çok şükür keseyi gördük :) kalp atışları için haftaya çağırdı çarşamba günü gidicem kısmetse.
ben sadece bir kez kan tahlili yaptırdım o zaman çok küçüktü değer 85,85 çıkmıştı tekrar hiç değere bakmaya ihtiyaç duymadı doktorumuz. aslında bende çok merak ediyorum ama kısmetse haftaya belli olur herşey

mrh kızlar bi kaç gündür yazamadım size. işler yoğundu umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.

Ya kizlar bisi sorucam sacma belki ama icim.icimi yio suan bi anda yanlslikla kasigima bastrm neden oldu bilmyrmda hatirlamiorum acikcasi bi anda oluverdi simdide agrim var birsey olma olasiligi nedir bisi olmamistir dimii
canım şimdi nasılsın o günü zor geçirmişsin ağrın olmuş

çok sevindim o zaman ben sandım ki doktor düşecek diye verdi ( bakalım cuma günü gidip bakcaz değerler normal artıyor mu diye.
çok sağol valla içimi rahatlattın
aklına kötüyü getirme tedbir olsun diyedir kullanan başka arkadaşlarda var

kendimizi yemek konusunda kasmamalıyız bence evet zararlı şeyler var ama bu tip şeyleri bende yiyorum çok çok pişirerek sosis falan yiyorum

gözün aydın canım ne güzel bi ben alamadım galiba fotoyu :26:

benimde bugün mide bulantılarım başladı ben cumartesi gidicem doktora 6+2 oluca. acaba kalp atışlarını duyabilir miyim kızlar? erken mi yoksa
6-7. haftalarda kalp atışlarını ekrandan görebileceğimizi söylüyorlar.

insan hemen endişe edip başka dr'a koşuyor bende senin gibi oldum.
inşallah bebişi de görürler canım.

keseyi görmüşsün ne güzel
ama kistler için üzüldüm canım gerçi doğum esnasında onları da alıp yok ediyorlar galiba
2. kesedee acaba ikiz olma ihtimali varmıymış?

keşke hamileliğin başından itibaren gebelik izni olsa :))) hiç işe gitmek istemiyorum...

kızlar bende bu sabah gittim
kalp atışlarına bakmak için
devlet hastanesinin cihazı o kadar kötü ki tuşa basıyor gömülüyor falan çıktı da veremedi kese ve embriyo var atışları tam göremiyorum dedi
kan ve idrar tahlili de yapmıştı o hastane o sonuçları da aldım
AST değerinin normalı 1-41 iken benim 151 çıkmış bunu gastroya göster dedi
bulantı kusma çok oluyor mu dedi
bende hiç yok dedim tmm gastroya git dedi
o hastaneden çıktım başka yere gittim
orda da baktırdım alttan nefesini tut dedi
hareket var bebekte ama o kadar küçük ki bi sıkıntı yok kendini korkutma %90 iyi dedi
ilerleyen haftalarda daha net olur dedi
orda da cihazın kağıdı yokmuş görüntüyü veremedi 3.31 mm
boyu 3,5 bile olmamış küçücük o yüzden göremezler dedi
tamam dedim ordan da çıktım

dr. sevtap hamdemir var
trt'ye tv8'e falan çıkıyor kadın youtube'da videoları var
gidip o kadından randevu aldım internette de övüyorlardı kadını
saat 16.30'da ona gitcem pzt ise başka bi kadın doğum devlet hastanesi
ikisi de iyi olursa özel ve devlet olarak devam ederim.

kızlar merhaba ben de 7 senelık vajınısmus hastalıgından sonra nısan ayında hamıle oldugumu ogrendım dun dr geldım suan bebegım 7 haftalık ve boyu 11 mm hem cok mutluyum hem cok huzursuzum cunku benım adet tarıhımle uyusmuyor gebelıgım dr gec dollenme dedı bu konuda bana yardımcı olabılıcek bırılerı varmı acaba yada benımle aynı sorunu yasayan

canım bizim günlerimiz aynı. ben bi cumartesi gideyim bakalım. hayırlısıyla görürüm kalp atışlarını inşallah. ona göre sende pazartesi rahatla görebilirsin demek

bende görmek istiyorum artık canım yaaa. çok emrak ediyorum. günler geçmiyor sanki. 8 ay nasıl beklicem ben bilmem:44:

canım ben bugün özelde de görebilirim belki
inşallah görürüm. fotosunu falan umarım görürüm
bi türlü alamadım o görüntüyü

birde benim AST değerim çok yüksek çıktı karaciğerle ilgiliymişş galiba :26:

inşallah görürsün canım. hayırlı haberlerini bekliyorum.

benden de bayağ bi test istedi ama sonuçları almadım daha. bugün alıcam.ne olucak canım yüksekse bi zararı varmıymış peki?

o çoğu hamilede oluyo geç döllenme bende 4 gün geriden geliyorum adet tarihime göre o yüzden doktor sorun yok dediyse önemli bişey yok demektir bence.

o çoğu hamilede oluyo geç döllenme bende 4 gün geriden geliyorum adet tarihime göre o yüzden doktor sorun yok dediyse önemli bişey yok demektir bence.

cok saolun dr sorun yok dedı bebegın keyfı gayet ıyı dedı

inşallah görürsün canım. hayırlı haberlerini bekliyorum.

benden de bayağ bi test istedi ama sonuçları almadım daha. bugün alıcam.ne olucak canım yüksekse bi zararı varmıymış peki?

ya sedef maalesef karaciğer rahatsızlığıymış bi arkimle konuştum onun 25. haftada başlamış benim için daha çok erken değerin düşmesi için ilaç kullanıyormuş.
değer 300-500 olursa karaciğer iflası

dilek çok çok geçmiş olsun umarım değerlerin daha fazla düşmez.

hayırlı uğurlu olsun :) içini rahat tut bu güzel dönemlerin keyfini çıkar :)

canım sağol senin kaç çıktı?
normali 5-41
benim 151. değerimin artmaması lazım
40'ın altında olmalıyız

ah canım ya. doktoruna iyice danış bari. çok geçmiş olsun. dikkatli ol canım.

benim 13 çıkmış. bunlar bizim değerlerimiz dimi dilek? bebişin değiil?

ah canım ya. doktoruna iyice danış bari. çok geçmiş olsun. dikkatli ol canım.

benim 13 çıkmış. bunlar bizim değerlerimiz dimi dilek? bebişin değiil?

ben cevaplayayım; bu değerler bize ait, bebeğe ait herhangi bir test sonucu yada rahtsızlık bildiğiniz üzre amniyosentez ile tespit ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…