kızlar..bugün doktora gittim.SAT a göre 6+2 olması gereken gebeliğim 5+2 göründü.yani tam bir hafta geriden göründü.12 mm kese var ve içinde minik bi nokta var gibi dedi doktor.henüz küçük olduğu için bebeği net göremedi.bi sorun yok,iki hafta sonra gel,hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi ama beni aldı bi endişe.neden geriden geliyor acaba diye?sizin sat ile usg uyumlu çıktı mı mesela?durumu benım gıbı olan var mı?
Ben de hamileyim ama sevinemiyorum. 13 nisanda hamile olduğumu öğrendim bugün 27 nisan.Son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır 2 gün aralıklarla beta hcg veriyorum ama değerler çok az yükseliyor. kese ve yolk sac göründü ama doktor sağlıksız gebelik diyor. Kanamam da yok.Beklemelimiyim kürtaj mı olmalıyım bilmiyorum. 2,5 yıldır istiyorduk. Rabbim nasip etti ama sevinemiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Beklemek çok zor
Bisey sorucam cuma dra gittim 3 yumurtam catlamis buarada adet snrasi gitmistim...yumurtalarimi biliyor yani 1i dollenmis dedi kanda 49 cikti amma celakin sikinti su evde test yaptim negatif cikti. Drumu aradim persembe carsamba gel dedi cik stresliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Kızlar,
Bende 5 haftalık hamileyim. 1 mayıs günü öğrendik bebişimizi
tebrikler cnm :) insallah istediginiz bir bebektir. saglicakla kucagina al ins :)
Teşekkür ederim Hülya :)
Planlı bir bebekti. İstiyorduk. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. :)
amin :) rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalalh.
Amin... Siz duydunuz mu kalp atışlarını bebişinizin :)
malesefbn ingilterede yasiorum ilk ultrasyon 12. haftada daha cok beklicem maalesf
canım çok sağol değerler bebişe ait diil bizimle ilgiliah canım ya. doktoruna iyice danış bari. çok geçmiş olsun. dikkatli ol canım.
benim 13 çıkmış. bunlar bizim değerlerimiz dimi dilek? bebişin değiil?
sağol canım umarım düşer haftaya tekrar baktıklarındaarkadaşım inşallah kötü bir şey değildir ve düşer. evet karaciğerle bağlantılı ama kilo probleminiz, trigliserid yada diabet gibi bir rahatsızlığınız var mı?
biz yarın 6+6 oluyoruz e kalp atışı görmeye gideceğiz. Umarım duyarız kalp atışlarını. bizim için dua edin lütfen
progesteron değerim düştüğü için progestan kullanıyorum vee günde bi kere falan akıntıda çooook ince kahve-kırmızı bişiler görüyorum. çok tedirginim.
inşallah sağlıklı olduğunu öğreniriz yarın
canım görürsün büyük ihtimal cihazları iyiyse, benim dün 6'ydı ve gördüm
inşallah iyi haberler alırsın canım
oo ne güzel Allah bağışlasın:) çok mutlu edici bişeydir heralde:)
ya bu site çok ii geldi bana... ne güzel kendimizle benzer şeyler yaşayan insanlarla haberleşme halindeyiz:)
sadece okumak yetmiyodu, sohbetle daha da güzelleşti hehe
5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?