Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

kızlar..bugün doktora gittim.SAT a göre 6+2 olması gereken gebeliğim 5+2 göründü.yani tam bir hafta geriden göründü.12 mm kese var ve içinde minik bi nokta var gibi dedi doktor.henüz küçük olduğu için bebeği net göremedi.bi sorun yok,iki hafta sonra gel,hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi ama beni aldı bi endişe.neden geriden geliyor acaba diye?sizin sat ile usg uyumlu çıktı mı mesela?durumu benım gıbı olan var mı?

merhaba arkadşlar bnde şuan 6hafta 6 günlük hamileyim. aşilama ile bebek sahibi olacaktık ve klomen kullanmya başlamıştımki ilaca başlamamın 2.ayında hamile olduğumu öğrendim.önce Rabbimin izniyle sonra klomenin sayesinde hamile kaldım.haftaya kalp atışını duymaya gtcez .çok mutluyum ALLAHIM butun isteyenlere,yıllarca bebek özlemi çekenlerde yaşatsın bu duyguyu inş

Selam, endişelenme bence geç döllenme olabilir.
Icini ferah tut

seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim başımada gelmişti.doktorum beni detaylı ultrasona göndermişti.istersen sende ayrıntılı ultrasona gir,kalp atışı var mı yok mu en azından doktor bunu görebilir.hemen kürtaj düşünme , benimkini ilaçla düşürmüşlerdi

slm cnm sakin stres yapma cok etkilior. sakin ol olurmu. birde bugun persembe gittinmi dr a ins guzel haber verirsn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlar. 7. haftamda sonunda midwife a gidebildim. ultrasyon yada dinleme falam hicbirsey yapmadilar maalesef sadece bir suru kan ve idrar alip tahlile gonderdiler. sonra de tum gecmis hastalik bilgilerimi ve ailemin hastaliklarini kayit alip beni riskli hamilelik olarak belirlediler cunku anemi tasiyicisiyim ve ailemde damar tikanikligi var. iki haftaya mektup gelecek dr da muayene edecek dedi. daha sonra 12. haftada ultrasyon zaman gecmioki nasil bekliocem bilmiorm valla daha cok var me yazikki ama canim sikildi ya riskli grupta oldugum icin insallah bebegime bu sefer bi sey olmaz. habire iccamasirimi kontrol etmekten oldum valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz yarın 6+6 oluyoruz e kalp atışı görmeye gideceğiz. Umarım duyarız kalp atışlarını. bizim için dua edin lütfen
progesteron değerim düştüğü için progestan kullanıyorum vee günde bi kere falan akıntıda çooook ince kahve-kırmızı bişiler görüyorum. çok tedirginim.
inşallah sağlıklı olduğunu öğreniriz yarın

ah canım ya. doktoruna iyice danış bari. çok geçmiş olsun. dikkatli ol canım.

benim 13 çıkmış. bunlar bizim değerlerimiz dimi dilek? bebişin değiil?
canım çok sağol değerler bebişe ait diil bizimle ilgili
akşam özel dr'a gittim çok ilgilendi baktı kalp atışları var yanıyor sönüyor duvara plazma takmış büyükçe net bi şekilde gördüm
devlet beni bunaltmıştı 2 haftadıır görüntüyü de verdi
haftaya tekrar gel daha net görürüz dedi

o değerimin yüksek çıkma sebebi
ben 20'lik diş problemi yaşamıştım ve çektiler tabii bilmiyordum hamile olduğumu
ve 1 hafta antibiyotik ağrı kesici kas gevşitici hep için
dr bu ilaçlar değerini yükseltmiş haftaya tekrar bakarız dedi
ama sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi.

arkadaşım inşallah kötü bir şey değildir ve düşer. evet karaciğerle bağlantılı ama kilo probleminiz, trigliserid yada diabet gibi bir rahatsızlığınız var mı?
sağol canım umarım düşer haftaya tekrar baktıklarında
herhangi bi hastalığım kilo problemim yok çünkü

canım görürsün büyük ihtimal cihazları iyiyse, benim dün 6'ydı ve gördüm
inşallah iyi haberler alırsın canım

canım görürsün büyük ihtimal cihazları iyiyse, benim dün 6'ydı ve gördüm
inşallah iyi haberler alırsın canım

oo ne güzel Allah bağışlasın:) çok mutlu edici bişeydir heralde:)
ya bu site çok ii geldi bana... ne güzel kendimizle benzer şeyler yaşayan insanlarla haberleşme halindeyiz:)
sadece okumak yetmiyodu, sohbetle daha da güzelleşti hehe

amin canım, evet ekranda yanıp sönüyor 2 mm'cik birşey. baldo pirincim benim

bencede çok iyi oluyor hep haberleşiyoruz yeni şeyler öğreniyoruz birbirimizden :13:

5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S

5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S

bence kişiye göre değişir ama karından ultrasonla görmek için erken gibi geldi bana ben 6+2 de gittim karından gördüm bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…