5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S
bence kişiye göre değişir ama karından ultrasonla görmek için erken gibi geldi bana ben 6+2 de gittim karından gördüm bebişimi
erken değil ben 5+4te gördüm karından:) ben de istemiyordum diğer türlüsünü çünkü. istesem o 5. haftada görünecekti zaten. sırf bu yüzden 6yı bekledik işte ve 5+4te gorduk
ya beta 1000-1500 arasında görülür diyorlar ya o yüzden pazartesi günü beta hcg ölçtürdüm en fazla 1000 e kadar ölçüyormuş acilde yaptırmıştım. 1000 büyüktür işareti çıktı. sen 6+2 de beta hcg değerin kaçtı biliyor musun peki
5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S
ya beta 1000-1500 arasında görülür diyorlar ya o yüzden pazartesi günü beta hcg ölçtürdüm en fazla 1000 e kadar ölçüyormuş acilde yaptırmıştım. 1000 büyüktür işareti çıktı. sen 6+2 de beta hcg değerin kaçtı biliyor musun peki
benim 5'te beta 3231 çıktı
ama alttan baktılar ve keseyi öyle gördük
dün 3 kez daha alttan baktırdım kalp atışlarını görmek için tam 6. haftadaydım bugün 6+1
hafta 7'de daha net olur herşey dedi galiba yine alttan bakcak
canım çok sağol değerler bebişe ait diil bizimle ilgili
akşam özel dr'a gittim çok ilgilendi baktı kalp atışları var yanıyor sönüyor duvara plazma takmış büyükçe net bi şekilde gördüm
devlet beni bunaltmıştı 2 haftadıır görüntüyü de verdi
haftaya tekrar gel daha net görürüz dedi
o değerimin yüksek çıkma sebebi
ben 20'lik diş problemi yaşamıştım ve çektiler tabii bilmiyordum hamile olduğumu
ve 1 hafta antibiyotik ağrı kesici kas gevşitici hep için
dr bu ilaçlar değerini yükseltmiş haftaya tekrar bakarız dedi
ama sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi.
sağol canım umarım düşer haftaya tekrar baktıklarında
herhangi bi hastalığım kilo problemim yok çünkü
canım çok sağol değerler bebişe ait diil bizimle ilgili
akşam özel dr'a gittim çok ilgilendi baktı kalp atışları var yanıyor sönüyor duvara plazma takmış büyükçe net bi şekilde gördüm
devlet beni bunaltmıştı 2 haftadıır görüntüyü de verdi
haftaya tekrar gel daha net görürüz dedi
o değerimin yüksek çıkma sebebi
ben 20'lik diş problemi yaşamıştım ve çektiler tabii bilmiyordum hamile olduğumu
ve 1 hafta antibiyotik ağrı kesici kas gevşitici hep için
dr bu ilaçlar değerini yükseltmiş haftaya tekrar bakarız dedi
ama sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi.
sağol canım umarım düşer haftaya tekrar baktıklarında
herhangi bi hastalığım kilo problemim yok çünkü
ertelersem de en yakın haftaya perşembe görebilirim. ben sabahçıyım eşim öğlenci bi türlü buluşamıyoz o zamana kadar da ölürüm meraktan:) 5+3 olmuş olacağım yarın gidiyim dimi gidiyim gidiyim:
benim 5'te beta 3231 çıktı
ama alttan baktılar ve keseyi öyle gördük
dün 3 kez daha alttan baktırdım kalp atışlarını görmek için tam 6. haftadaydım bugün 6+1
hafta 7'de daha net olur herşey dedi galiba yine alttan bakcak
arkadaslar bn de 5 haftalık hamıleyım aaama asırı bel agrılarım var normı dusuk olma ıhtımalı olabılır cbv veren olursa cok sevınırım
benimde bugün mide bulantılarım başladıben cumartesi gidicem doktora 6+2 oluca. acaba kalp atışlarını duyabilir miyim kızlar? erken mi yoksa
canım sen suan kac haftalıksın sat kac merak ettim benim kese küçük ya hani oyuzden sorudm
Gunaydinn minnos hamislerrr:) hayirli cumalar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınn pek ayılamadım ama :105: hep çok uykum var ve hep yorgunumGunaydinn minnos hamislerrr:) hayirli cumalar...
evet tek sanırım. hiç çift keseden bahsetmedi canımCanim tek dimi seninki. Ikiz falan demedi dimi. Beta yuksek olunca ikiz olma ihtimali var falan demislerdi ya konusmustuk :)
çok sağol canımCok sevindim canim ya. Insallah oyledir. Devletteki doktorlar insanin icine hic yoktan kurt dusuruyolar.ilgide sifir. Zaten bu donemlerde insan tedirgin oluyor. Doktoruna da guvenmek istiyo insan.
arkadaslar bn de 5 haftalık hamıleyım aaama asırı bel agrılarım var normı dusuk olma ıhtımalı olabılır cbv veren olursa cok sevınırım
ertelersem de en yakın haftaya perşembe görebilirim. ben sabahçıyım eşim öğlenci bi türlü buluşamıyoz o zamana kadar da ölürüm meraktan:) 5+3 olmuş olacağım yarın gidiyim dimi gidiyim gidiyim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?