Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

biz geçen hafta cuma gittik alttan göründü kese. bu hafta 7.hafta yarın kalp atışını duymak için gitcez Allahın izniyle. inş herşey yolundadır

5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S

erken değil ben 5+4te gördüm karından:) ben de istemiyordum diğer türlüsünü çünkü. istesem o 5. haftada görünecekti zaten. sırf bu yüzden 6yı bekledik işte ve 5+4te gorduk

bence kişiye göre değişir ama karından ultrasonla görmek için erken gibi geldi bana ben 6+2 de gittim karından gördüm bebişimi

ya beta 1000-1500 arasında görülür diyorlar ya o yüzden pazartesi günü beta hcg ölçtürdüm en fazla 1000 e kadar ölçüyormuş acilde yaptırmıştım. 1000 büyüktür işareti çıktı. sen 6+2 de beta hcg değerin kaçtı biliyor musun peki

erken değil ben 5+4te gördüm karından:) ben de istemiyordum diğer türlüsünü çünkü. istesem o 5. haftada görünecekti zaten. sırf bu yüzden 6yı bekledik işte ve 5+4te gorduk

ertelersem de en yakın haftaya perşembe görebilirim. ben sabahçıyım eşim öğlenci bi türlü buluşamıyoz o zamana kadar da ölürüm meraktan:) 5+3 olmuş olacağım yarın gidiyim dimi gidiyim gidiyim:

yok canım bilmiyorum malesef. ben hiç beta testi yaptırmadım vala zaten ilk doktora da o zaman gitmiştim.

5+2 yiz bugün doktor yarına randevu verdi. acaba kese oluşmuş mudur? çok korkuyorum kızlar sizce keseyi görebilir miyiz? bide 5 haftalıkken karından muayene ile görülür dimi? diğer muayene istemiyorum :S

benim 5'te beta 3231 çıktı
ama alttan baktılar ve keseyi öyle gördük
dün 3 kez daha alttan baktırdım kalp atışlarını görmek için tam 6. haftadaydım bugün 6+1
hafta 7'de daha net olur herşey dedi galiba yine alttan bakcak

ya bir kez alttan muayene olmak zorunda kalmıştım o acıyı unutamıyorum bi türlü kendimi kasarım da bebeğime bişey olur diye korkuyorum ondan alttan muayene olmak istemiyorum işte benim de kaç olduğunu tam öğrenemedik 1000den büyük ama 2000 mi 3000 mi orası belli değil

Cok sevindim canim ya. Insallah oyledir. Devletteki doktorlar insanin icine hic yoktan kurt dusuruyolar.ilgide sifir. Zaten bu donemlerde insan tedirgin oluyor. Doktoruna da guvenmek istiyo insan.

Canim ben tam 5 haftalikken doktora gitmisim zaten. O gun ogrenmistim. Doktorda ilk randevumda karindan keseyi gorduk biz. Alltan bakmadi hic bende. Benide cumsrtesi cagirdi tekrar. 6+2 olucaz. Belki goruruz kalp atislarini dedi.

Canim tek dimi seninki. Ikiz falan demedi dimi. Beta yuksek olunca ikiz olma ihtimali var falan demislerdi ya konusmustuk :)

arkadaslar bn de 5 haftalık hamıleyım aaama asırı bel agrılarım var normı dusuk olma ıhtımalı olabılır cbv veren olursa cok sevınırım

arkadaslar bn de 5 haftalık hamıleyım aaama asırı bel agrılarım var normı dusuk olma ıhtımalı olabılır cbv veren olursa cok sevınırım

Selam benimde geçen hafta çok bel agrim oldu.
ayakta fazla kalınca ya da yorulunca siddetleniyordu. Dinlendim azaldı
yine ara ara oluyor.
Bende aynı soruyu sormuştum geçen hafta.
şimdi içim daha rahat
sende içini ferah tut
kendini çok yorma arkadaşım

Gunaydinn minnos hamislerrr:) hayirli cumalar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn minnos hamislerrr:) hayirli cumalar...
Günaydınn pek ayılamadım ama :105: hep çok uykum var ve hep yorgunum

Canim tek dimi seninki. Ikiz falan demedi dimi. Beta yuksek olunca ikiz olma ihtimali var falan demislerdi ya konusmustuk :)
evet tek sanırım. hiç çift keseden bahsetmedi canım
görüntüm şöyle baksana;

Cok sevindim canim ya. Insallah oyledir. Devletteki doktorlar insanin icine hic yoktan kurt dusuruyolar.ilgide sifir. Zaten bu donemlerde insan tedirgin oluyor. Doktoruna da guvenmek istiyo insan.
çok sağol canım
devlettekiler gerçekten çok ilgisiz insanın yüzüne bakmadan
bi sonuç söylüyorlar ama sonra detayı anlatması nası tedavi olacağı yok insanı bunaltıyorlar.

ben özel dr'a da gitmiştim ya hem devlet hem muayenehane devam ederim diyordum
ama eşim istemedi özel bi hastane bulmuş sadece oraya git diyor
diğer hafta yine kontrolüm var haziranda o hastaneye gitmeye başlarım herhalde ordaki dr'u da tavsiye ediyorlar
şu ilk başlangıç zor dr bul onu sev ortamı hastaneyi beğen
insan hep iyisi olsun istiyor.

git git bence görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…