Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

hangi şehirde yaşıyorsun ki? özel bir hastanede yaptır. 40tl gibi bir ücrete yapıyorlar. çok merak ediyorsan tabii. yoksa zaten 5. haftadan sonra vajinalde 6. haftadan sonra da karından gorunuyor. önemli olan görünmesi. bir de 1000in üstünde dediyse zaten birgün geçtikten sonra 2000i falan bulur. kesin gorunur bence. gec döllenme falan deılse

bu arada ben de 4+3te dr a gitmiştim. ve vajinalde aynı sorunu yaşadım. hatta bakamadı bile dr bu yüzden. 1 hafta da cok korkarak gecırdım. sonra 5+4te basska dr a gittim. ve direk söyledim karından istiyorum diye. gorundu de içini rahat tut

BETA HCG değerlerim 2 mayıs-89, 6 mayıs-739, 8 mayıs-1826. Pazartesi (5+1 olacak) kontrole gideceğim. Karından kese görünür mü sizce? Beta hcg mi daha önemli yoksa gebelik haftası mı?

Günaydın canım. Sana da hayırlı cumalar.
Senin kese görünmüş müydü canım? İkiz olma ihtimalinden bahsetmiştin ya

Sagol canımm keseyi gördüm geçen cuma ama onda belli olmadı kalp atışında belli olcak sanırım onada teeeee haftaya cumartesi gitcem bakalım bekliyorum

Sagol canımm keseyi gördüm geçen cuma ama onda belli olmadı kalp atışında belli olcak sanırım onada teeeee haftaya cumartesi gitcem bakalım bekliyorum

Tek kese bile olsa kalp atışında anlaşılır mıymış ikiz mi tek mi olduğu? Hadi hayırlısı bakalım:)

ay maşallah yaa. hayırlısyla kucağımızada almayı nasip etsin rabbim

bende yarın gidicem canım. bakalım duyabilecekmiyim kalp atışlarını. benim doktorum hamile kalmadan önce gittiğim bi doktordu zaten. korunurken bile onun kontrolünde korundum hep. hamile kalıncada bırakamadım. Allahtan çok içime siniyo hastanede doktorda. devlet hastanesini hiç düşünemem bile canım ya bu dönemlerde zaten tedirginiz.

selam kızlarrrr
ben de 1 mayısta öğrendim hamiş olduğumu değerim 177 idi 3mayısta 410 oldu..
yarıın da keseyi görmeye gidicez çok heyecanlıyım..
benim normalde sat 17 mart ama geç döllenme olmuş..
sanırım ocakta gelicek miniğimiz..

Gunaydinn minnos hamislerrr:) hayirli cumalar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm hayırlı cumalar sana ve herkeseee
hatırladın mı beni gerçi çok az konuşmuştuk nisanda hamile kalmak isteyenler topiğinde..
sende de pko vardı sanırım..ben de PKOluydum ama ilk aydan oldu çok şükür..
çok şanslıyızz

canım senin görüntün bile heyecanlandırdı beni..
yarın keseyi görüce-ki inşallah görürüm-kafayı yemem inşallah

sagol canım amin.
inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize

Ankarada yaşayanlar var mı? Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?
ben varım duygu ankaradayım kolej civarında.
o yüzden eve yakın olan numune hastanesine gittim ilk keseyi gördük
bi hafta sonra kalp atışını görebiliriz dedi yine gittim ama cihazları çok kötü anlaşılmadı
ahmet andiçen'e gittim onkolojiye orada baktılar iyi dediler
sonra ziya gökalp'te sevtap hamdemire gittim kliniks diye bi yeri var çok tatlı bi kadın
haftaya tekrar çağırdı.
pztsi günü içinde zekai tahirden randevu aldım.

selam kızlar dün korkumu dile getirmiştim . 5+3 üm. doktora gittik karında göremedi. başka bi ultasonda bakalım bide dedi. orda da göremedi. alttan bakınca gördü. koskoca keseyi nasıl göremedik. kendin zayıfsın ama iç karnın çok geniş dedi sonra da. ama çok şükür ki gördük hatta kalp atışları bile oluşmuş dedi.

sıkıntı orda işte. muşta yaşıyorum görev dolayısıyla.özele gidiyorum zaten de testi devlette yaptırmıştım. iki farklı ultrasonla baktı. göremedi alttan muayene ile gördü. hatta kalp atışı bile oluşmuş nerdeyse dedi.

hayırlı olsun canım...
darısı başıma yarın da ben görürüm inşallah...

hayırlı olsun canım...
darısı başıma yarın da ben görürüm inşallah...

inşallah canım karından görürsün alttan oldu diye çok huzursuzum bsy olur mu dıye doktora sordum aslında benimde ilk bebeğim görünmedi benimde alttan göründü dedi. dış gebelik olmasından korktuk ama neyseki değilmiş dedi

Ayy seninde hamile olmana cok sevindim evet canim.pko vardi ilk aydan hamis kaldik Rabbime.milyonlarca sukurler olsun insallah eli ayagi duzgn saglikli evlatlarimiz olur bnimdd 3 ocak gozukuyor bakalim sonuna kadar dayanablceek mi kuzum annesi gibi sabirsiz olmaz umarim bnde icakta dogcakmsm aralikta dogmusum insallah zamaninda saglikla aliriz kycagimiza canim

Ayy seninde hamile olmana cok sevindim evet canim.pko vardi ilk aydan hamis kaldik Rabbime.milyonlarca sukurler olsun insallah eli ayagi duzgn saglikli evlatlarimiz olur bnimdd 3 ocak gozukuyor bakalim sonuna kadar dayanablceek mi kuzum annesi gibi sabirsiz olmaz umarim bnde icakta dogcakmsm aralikta dogmusum insallah zamaninda saglikla aliriz kycagimiza canim

selam canım hoşgeldin aramıza
inşallah görürsün yarın keseyi
aralık ocak olacak büyük ihtimal doğumlarımız
benim için nette 31 aralık çıkıyor
özelde gittiğim doktor 3 ocak dedi
ama bi kaç gün erken bi kaç geçte olabilir tabi biraz opsiyon var belki bi yılbaşı süprizi olur dedi.

ben o görüntüyü alabilmek için nası uğraştım bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…