Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 20 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Tek kese bile olsa kalp atışında anlaşılır mıymış ikiz mi tek mi olduğu? Hadi hayırlısı bakalım:)

Anlasilirmis canim bekliorz bakalim ama ben tek hissediorum snki canim ama Rabbim en iyisini bikir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür.üstten çok küçük oldugu için alamadık. alttan kalp atışı duyuldu. allahımıza çok şükür. 6 hafta 2 günlük dedi.geç döllenme sanırım.

merhaba arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun. Benimde 24 nisanda kan değerim 40 28 nisanda 173 5 mayıs da ise 1439 çıktı. İlk bebeğimi 7 haftalık kaybettim. O yüzden çok tedirginim. Yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm ve bebeğimi kaybetmem. İlçede oturuyorum ve burada ki doktor bir şey söylemiyor. Keseyi görünce konuşuruz diyor.

ben geçen c.tesi doktora gittiğimde çok küçük olmasına rağmen doktor isterse alttan bakalım dedi kontrol amaçlı...
iyice sordum hiç zararı yok dedi başka arkadaşlarım da alttan muayne oldu...
hiç korkma canım..bebişlerimiz Allah'a emanet gerçi..

aynen çok şanslıyız zaten iyiki PKO varmış dicem nerdeyse yoksa daha niyetimiz yoktu
aa ne güzel seninle aynı gün doğar belki...
benim de eşim aralık doğumlu..
böyle de insan ikilemde kalıyor 2014 bebişi mi olcak 2015 bebişimi?

inşallah canımm..ben hep ocakta doğmasını istiyorum 1 yıl kaybetmesin diye ama hayırlısı tabi..
bakalım yarın bizim doktorumuz ne dicek..
ay ne güzel yılbaşı gecesi olsa tombalaaaaaaa

canım değerelerin güzel artmış..
benim de 1 mayısta 177 idi ilk öğrendiğimde..yakın günlerimiz sanırım..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
doktorlar genelde keseyi görmeden yorum yapmıyorlar...

canım benim bugün 6+1. 7 haftamıza girdik işte. kese neden küçük senin? bi zararı varmı ki? bence yoktur ya.

benm sat 22 mart buna göre 6+6 haftalık olmuş oluyorum ama doktor gecen hafta 4 bucuk haftalıksın dedi geç döllenme olmuş filan dedi düşük riski var demişti işte sende ne tarz belirtiler var ben progestanda kullandığım için ne belşrtisi yaşadığımı tam anlamıyorum o yuzden sordum

ya bende 4 gündür öğlenleri saat 1e doğru baş dönmesi başladı. yarım saatten de fazla sürüyor. progestan kullanıyorum. ama aksam falan olmuyor hıc. oglen oluyo. anlamadım gitti. bunu yasayan var mı?

Senin de hayırlı olsun. İnternet araştırmama göre artış iyi ama doktor bir şey söylemediği için tedirgin oldum. Sen bir daha kan testi yaptırmadın mı?

ya bende 4 gündür öğlenleri saat 1e doğru baş dönmesi başladı. yarım saatten de fazla sürüyor. progestan kullanıyorum. ama aksam falan olmuyor hıc. oglen oluyo. anlamadım gitti. bunu yasayan var mı?

öğlen yemekten sonra mı alıyorsun sende ben günde üç kere alıyorum aldıktan yarım saat sonra halsizlik uyku bastırıyor hafifi de mide bulantısı.. bide kaç gündür kullanıyorsun bende jkanama olduğu için verdi doktor ama kanama kesilmedi ya

garip olan o zaten. ben sabah ve aksam birer tane alıyorum. sabah bu kadar belirti olmuyor. aksam da olmuyor. ogle yemegı vaktı veya sonrası 1 saate yakın cok kotu oluyorum.
kanama nasıl bildiğin adet gibi mi?
benim de progesteronde değeri dustugu için verdiler. bi de ne zamandır kullanıyorsun? dr ne diyor kanamanın durmamasına?

Son düzenleme:

ya çalıstıgım ıcın ayaktayım bıraz da yol yuruyorum kanama oluyor kahverengı ama aksam olup eve gıdınce hep yatıyorum hıcbır ıs yapmıyorum hıc olmuyor kanama doktor dusuk rıskı var dedi rapor vermedi zaten cok sınırım bozuk bişe olcak diye korka korka yasıyorum.

canım benim de aynı sat 17 mart c.tesi 6 haftalık olması gerekiyordu ama doktor bana da geç döllenme dedi...
bakalım yarın kaç haftalık çıkıcam..
geçen hafta tam et söylemedi kaç hadtalık olduğunu...

Senin de hayırlı olsun. İnternet araştırmama göre artış iyi ama doktor bir şey söylemediği için tedirgin oldum. Sen bir daha kan testi yaptırmadın mı?

sağol canım..ben bi daha gitmedim kan testine..
doktor haftaya c.tesi gel dedi..bi de çalışıyorum izin de alamıyorum
ama merake ediyorum değerlerimi..ama kötü bişey olsaydı Allah korusun kırmızı lekeler gelirdi diye tahmin ediyorum..

canım ayakta çalışıyorsan Allah kolaylık versin..
ben oturarak çalışıyorum ama akşam eve gidince ayrım saat ayakta yemek yapsam sırtlarım çok ağrıyor yatıyorum sonra bütün gece...
keşke rapor verseymiş...

aynen yaa ben de cok korkuyorum. bazen kendimi rahatlatıyorum sonuçta hersey Allahtan. yasayacağımız sey varsa engel olmaayız dıyorum. okuyorum forumları düşüğe hıcbırsey engel deıl dıye yazıyor. yanı olacaksa zsaten oluyormuş ve boylesı de daha hayırlıymış aslında. cunku sağlıklı olmadığından dusuyormus. ama yıne de ınsan basına gelsın ıstemıorum. hep hayırlısını ıstıyorum ama bakalım nolcak gorucez. bugun aksam ustu kalp atışı ıcın gıdıcem bakalım. ınsallah duyarız. :)

Hayirlisi olsun insallah tatlim saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun insallah vallaa yil basi olur mu okur Allah bilir en iyisiniii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah yarın görebilirsin keseyi ve herşey yolundadır içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
dr'lar maalesef öyle yapıyorlar canım kalp atışı kese bunları belirginliştirmeden ağızlarından laf çıkmıyor.

öyle tabi canım hep sağlıklısını diliyoruz ama gel gör ki buraya kadar geldikten sonra tekrar başa dönmeyi de istemiyor gönül,kaç haftalıksın canım sen haber ver burdan banada umut olursunuz belki bebişinle bana.. belirtilerin filan varmı başladı mı ?

inşallah canımm..ben hep ocakta doğmasını istiyorum 1 yıl kaybetmesin diye ama hayırlısı tabi..
bakalım yarın bizim doktorumuz ne dicek..
ay ne güzel yılbaşı gecesi olsa tombalaaaaaaa

inşallah güzel şeyler duyarsın canım doktorundan.
bakalım erken mi gelecekler bekletecekler mi
yoksa dediğin gibi tombala mı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…