aynen yaa ben de cok korkuyorum. bazen kendimi rahatlatıyorum sonuçta hersey Allahtan. yasayacağımız sey varsa engel olmaayız dıyorum. okuyorum forumları düşüğe hıcbırsey engel deıl dıye yazıyor. yanı olacaksa zsaten oluyormuş ve boylesı de daha hayırlıymış aslında. cunku sağlıklı olmadığından dusuyormus. ama yıne de ınsan basına gelsın ıstemıorum. hep hayırlısını ıstıyorum ama bakalım nolcak gorucez. bugun aksam ustu kalp atışı ıcın gıdıcem bakalım. ınsallah duyarız. :)
merhabalar geçen sene nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim şu an 4 aylık oldu oğlum zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın:) bizimki 42 haftanın bittiği gün oldu bu arada
benm sat 22 mart buna göre 6+6 haftalık olmuş oluyorum ama doktor gecen hafta 4 bucuk haftalıksın dedi geç döllenme olmuş filan dedi düşük riski var demişti işte sende ne tarz belirtiler var ben progestanda kullandığım için ne belşrtisi yaşadığımı tam anlamıyorum o yuzden sordum
bugün hamile oldugumu ögrendimm cok mutluyum ilk denememizdi ve oldu.hcg degerim 262 cıktı adetim 3 gün gecmişti.tekrar gitcm haftaya cok degisik bir duyguymus allah herkese nasip etsin inş[/QU
hayırlı olsun canım bu hcg değeri neye göre değiişiyor benim adetim 3 gün geçtiğinde yaptığım testte 1139 çıkmıştı.
benm sat 22 mart buna göre 6+6 haftalık olmuş oluyorum ama doktor gecen hafta 4 bucuk haftalıksın dedi geç döllenme olmuş filan dedi düşük riski var demişti işte sende ne tarz belirtiler var ben progestanda kullandığım için ne belşrtisi yaşadığımı tam anlamıyorum o yuzden sordum
Hayirlisi olsun insallah tatlim saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun insallah vallaa yil basi olur mu okur Allah bilir en iyisiniii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar geçen sene nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim şu an 4 aylık oldu oğlum zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın:) bizimki 42 haftanın bittiği gün oldu bu arada
bugün hamile oldugumu ögrendimm cok mutluyum ilk denememizdi ve oldu.hcg degerim 262 cıktı adetim 3 gün gecmişti.tekrar gitcm haftaya cok degisik bir duyguymus allah herkese nasip etsin inş
canım belirtilerimde. son 2-3 gündür mide bulantısı başladı. ama kusacak kadar değil. yediğim yemeklerden tat almıyorum sadece. birde kasıklarım hafif hafif adet olacakmışım gibi ağrıyor. doktorda bunu kontrolümde söylemişti. kasıkların ağrır korkma dedi. çok normal dedi. birde göğüslerim büyüdü tabi geriliyo çok
benim sat 27 mart canım. ben 1 mayısta öğrendim evdeki test ile. doktora gittim hemen 5 haftalıksın adet tarihinle tam uyuşuyo dedi. ama senin geç döllenme olmuş. bu korkulacak bişey değil. sadece o ay biraz geç yumurtlamışsın belliki. bebişin 1-2 hafta daha geç doğacak demek yani
sen geç döllenme olayını takma kafana bence. ama düşük riskini neye dayanarak söylediki acaba. kanaman falanmı var? bana hiç öyle şeylerden bahsetmedi. normal herşey dedi. keseyide gördük haftaya gel kalp atışlarını duyarız belki dedi. ama ben 5 haftalıkken sadece kese gördüm. bebişi göremedim.
dogsun sağ salim de 1- 2 hafta geç önemli değil benim için canım ya.. doktora ilk gittiğimde kanama yoktu 4,bucuk haftalıksın dedi geçen cumartesiydi,pazartesi kanamam başladı düşük riskin var dedi ilaç verdi işte.. keseyi görüyorum ilacın bıtınce gel yine dedi ama kanama durmadı kırmızı değil ama insan yinede panik oluyor işte nebilim.. inşşallah bebişlerimizi gördüğümüz günlerde gelir burdan veririz müjdeli haberlerimizi :)
inaşşalh canım iyi düşün iyi olsun. ben yarın gidicem doktora. inşallah hayırlısı olur.
ya bide psikolojikmi anlamıyorum ama sizinde kasıkalrınızda pıt pıt diye bişeyler oluyomu bazen. acaba diyorum kalp atışlarınımı hissediyorumolabilirmi ki böyle bişey. imkansız mı ?
aynen canım..sağlıkla gelsinler de...
ya ben hala inanamıyorum hamile olduğumaaa
güle güle büyüt bebişinmi canım ne güzelll
ne zaman doğdu senin melek?
hayırlı olsun canımm...
hoşgeldin hamişler kervanına
benim de göğüslerim büyüdü..
9ay sonra nasıl olur tahmin bile edemiyorum
inşallah canım doğunca bütün sıkıntıları unutuyorsun kazasız belasız kucağınıza alırsınız inşallah hepiniz...Rabbim saglik versin.insallah sizlere ne mutlu size darisi basimiza insallahhhh Aminn Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar pazartesi degerim 1439 du bugün ise 3682 2 kat artmamis. Doktor randavum yarın. Sizce çok mu kötü sonuç
Arkadaşlar pazartesi degerim 1439 du bugün ise 3682 2 kat artmamis. Doktor randavum yarın. Sizce çok mu kötü sonuç
Bnde bazen inanamiorm dusunuorum falan onlar bize Rabbimizin en guzel lutuflari insallah saglikla kucagimizada aliriz benimde sutyenlerden tasio gibi napcaz bilmem amann sut olsunda buyuun yeterki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim çok bilgim yok ama ölçtürdüğün saat bile etkilidir bence
birini geç diğerini erken ölçtürdüysen farkedebilirmiş..ama değerin çok güzel kalbini ferah tut bence
Cevabin için teşekkür ederim. Yarın doktor ne diyecek bakalim
Arkadaşlar hamıle kalabılmek için 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 21 oldu lütfen 20 kişi daha lazım allah rızası için çoook yoruldum artık ....lütfen yardım edin(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?