Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

insan okudukça korkuyor evet ama herşey Allah'tan geliyor canım.
bize de haber ver inşallah kalp atışını görürsün.

Nereye gitceksin. Ankaranın neresindesin?

merhabalar geçen sene nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim şu an 4 aylık oldu oğlum zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın:) bizimki 42 haftanın bittiği gün oldu bu arada

merhabalar geçen sene nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim şu an 4 aylık oldu oğlum zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın:) bizimki 42 haftanın bittiği gün oldu bu arada

Rabbim saglik versin.insallah sizlere ne mutlu size darisi basimiza insallahhhh Aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün hamile oldugumu ögrendimm cok mutluyum ilk denememizdi ve oldu.hcg degerim 262 cıktı adetim 3 gün gecmişti.tekrar gitcm haftaya cok degisik bir duyguymus allah herkese nasip etsin inş

benim sat 27 mart canım. ben 1 mayısta öğrendim evdeki test ile. doktora gittim hemen 5 haftalıksın adet tarihinle tam uyuşuyo dedi. ama senin geç döllenme olmuş. bu korkulacak bişey değil. sadece o ay biraz geç yumurtlamışsın belliki. bebişin 1-2 hafta daha geç doğacak demek yani

sen geç döllenme olayını takma kafana bence. ama düşük riskini neye dayanarak söylediki acaba. kanaman falanmı var? bana hiç öyle şeylerden bahsetmedi. normal herşey dedi. keseyide gördük haftaya gel kalp atışlarını duyarız belki dedi. ama ben 5 haftalıkken sadece kese gördüm. bebişi göremedim.

canım belirtilerimde. son 2-3 gündür mide bulantısı başladı. ama kusacak kadar değil. yediğim yemeklerden tat almıyorum sadece. birde kasıklarım hafif hafif adet olacakmışım gibi ağrıyor. doktorda bunu kontrolümde söylemişti. kasıkların ağrır korkma dedi. çok normal dedi. birde göğüslerim büyüdü tabi geriliyo çok

Hayirlisi olsun insallah tatlim saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun insallah vallaa yil basi olur mu okur Allah bilir en iyisiniii

aynen canım..sağlıkla gelsinler de...
ya ben hala inanamıyorum hamile olduğumaaa

güle güle büyüt bebişinmi canım ne güzelll
ne zaman doğdu senin melek?

bugün hamile oldugumu ögrendimm cok mutluyum ilk denememizdi ve oldu.hcg degerim 262 cıktı adetim 3 gün gecmişti.tekrar gitcm haftaya cok degisik bir duyguymus allah herkese nasip etsin inş

hayırlı olsun canımm...
hoşgeldin hamişler kervanına

benim de göğüslerim büyüdü..
9ay sonra nasıl olur tahmin bile edemiyorum

dogsun sağ salim de 1- 2 hafta geç önemli değil benim için canım ya.. doktora ilk gittiğimde kanama yoktu 4,bucuk haftalıksın dedi geçen cumartesiydi,pazartesi kanamam başladı düşük riskin var dedi ilaç verdi işte.. keseyi görüyorum ilacın bıtınce gel yine dedi ama kanama durmadı kırmızı değil ama insan yinede panik oluyor işte nebilim.. inşşallah bebişlerimizi gördüğümüz günlerde gelir burdan veririz müjdeli haberlerimizi :)

inaşşalh canım iyi düşün iyi olsun. ben yarın gidicem doktora. inşallah hayırlısı olur.

ya bide psikolojikmi anlamıyorum ama sizinde kasıkalrınızda pıt pıt diye bişeyler oluyomu bazen. acaba diyorum kalp atışlarınımı hissediyorum olabilirmi ki böyle bişey. imkansız mı ?

Bilemiyorum ki canım ben hiçbişe hissetmediğim için, bugün ilk defa yemekhanede et pişiyormuş onun kokusundan tiksindim, başka da bişe hissetmiyorum yani

İyi düşünmeye çalışıyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah Aminn :)

Arkadaşlar pazartesi degerim 1439 du bugün ise 3682 2 kat artmamis. Doktor randavum yarın. Sizce çok mu kötü sonuç

Bnde bazen inanamiorm dusunuorum falan onlar bize Rabbimizin en guzel lutuflari insallah saglikla kucagimizada aliriz benimde sutyenlerden tasio gibi napcaz bilmem amann sut olsunda buyuun yeterki

Rabbim saglik versin.insallah sizlere ne mutlu size darisi basimiza insallahhhh Aminn Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım doğunca bütün sıkıntıları unutuyorsun kazasız belasız kucağınıza alırsınız inşallah hepiniz...

Evett 6+6 da yani bugun kalp atısını duyduk coj sukur. 7,6 mm miş bebiş:) hersey uygun dedi dr gününe gore. Hafif kanlı gelen akıntıya da 8 den sonra olmaması lazım dedi. Ama yine de bildiğin kanama seklınde ve agrılı olmadığı surece sıkıntı yok dedi.
Ben ankarada hrs ye gidiyorum, tarık beye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar pazartesi degerim 1439 du bugün ise 3682 2 kat artmamis. Doktor randavum yarın. Sizce çok mu kötü sonuç

canım benim çok bilgim yok ama ölçtürdüğün saat bile etkilidir bence
birini geç diğerini erken ölçtürdüysen farkedebilirmiş..ama değerin çok güzel kalbini ferah tut bence

amin canım yaaa..

çok şükür mesai de bitti..yarın kese görme günü

Arkadaşlar hamıle kalabılmek için 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 21 oldu lütfen 20 kişi daha lazım allah rızası için çoook yoruldum artık ....lütfen yardım edin(((((((((((

Arkadaşlar hamıle kalabılmek için 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 21 oldu lütfen 20 kişi daha lazım allah rızası için çoook yoruldum artık ....lütfen yardım edin(((((((((((

Canim bir zamani var mi okumak isterim.tabiki bende bana ozelden.mesaj atarsan bir yasin okumakta ne var Rabbim buyuk send tevekkul et kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…