Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

bizde dün 6+2 duyduk bebişimizin kalp atışını ay sonuna testlerle birlikte randevu verdi. güzel olcak inş.herşey

duygu çok şükür güzel şeyler söylemiş dr'un
ama ben 7,6 mm olmasına çok şaşırdım
o kadar büyümüş mü
ben 6.da gitmiştim biri 3 dedi biri 2 mm ölçtü
gerçi nerdeyse 1 hafta daha büyük seninki
belki de bir haftada 2 katına çıkıyor bu mm'ler
sağlıklı olsunlarda hepsi inşallah

bizde dün 6+2 duyduk bebişimizin kalp atışını ay sonuna testlerle birlikte randevu verdi. güzel olcak inş.herşey
size de maşallah canım şuan hepimiz için en güzel haber kalp atışı :81:

Yani gününe göre normal dedi:) demek ki 1 haftada fark ediyo seninki de mercimekten fasülyeye terfi etmiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani gününe göre normal dedi:) demek ki 1 haftada fark ediyo seninki de mercimekten fasülyeye terfi etmiştir

ya cetvelden bakıyorum da nası minnaklar yaa
mm, mm büyüyecekler inşallah

merhabalar kızlar..ben de nisanda öğrendim gebe olduğumu..7. ayda tutturduk bebişimizi bir kimyasal gebelikten sonra.. geçtiğimiz salı günü doktora gittiğimizde gördük 2 cm di boyu tekrar haziranın ilk haftası çağırdı ikili test için..ayrıca bulantılarım da 9. hafta ile beraber arttı ve sabah öğürmelerim başladı..dün de ilk kusmamızı yaşadık..sizlerin nasıl??

aynen bende bugün gittim 2.1 di boyu ve bende haziranın 4 ünde ikili test için gideceğim.kusma konusuna gelince arada öğürme oluyo ama daha çıkarma yapmadım, inşallah böyle devam eder

biz de bu gün kesemizi gördük
4 hafta 4günlükmüşüz daha minicik..
ama gözlerim doldu o minicik şeye bakarken bile..
Allah isteyen herkese nasip etsin...

benim daha çok erken diye sanırım hiç yok bulantım..
inşallah senin de en yakın zamanda geçer...

Canim umarim hicc ama hiccc bulantin olmaz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulantilarim 7.haftada basladi ama rahatsiz etmiodu..herseyi yiyip iciodum..9.haftayi bitirip 10a girmemle birlikte ogutmelerim ve dun de malesef kusmam basladi..istahim gitti suyu cok seven ben su bile icemiorum umarim en kisa zamanda gecer yaaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah geçer biran önce de rahat rahat yiyip içersin..
doktor bana çok bulantın olursa ilaç kullanmaya başlayalım demişti..
senin de dayanılmaz olursa bir doktora görün istersen..

ben geldim

Merhabalar arkadaşlar
Ben ilk defa yazıyorum bende nisan ayında öğrendim. Hamile Olduğumu sevincimizi yaşayamadan.düşük riski ile karşılaştık ara ara kanamam oluyor hala 20 sinde doktora gideceğim inşallah herşey yoluna girmiş olur. Sevgiler

geçen yıl 1 nisanda eşime söylemiştim bende.aslında 2 gün önce öğrenmiştim ama 2 gn sonra tekrarlayıp emin olunca söylemek istedim.(kimyasal gebelikte düşmüştü çok üzülmüştük emin olamadım)

Ama 1 nisanda söylemek iyi fikir değilmiş tahlil görmeden kimse inanmadı hehe...

Şimdi oğlum 5,5 aylık..Kucağınızada alın inşallah...SAğlık ve sıhhatle gelsin bebekleriniz..

buda oğlumun dünyaya geliş hikayesi..okursanız sevinirim.Bebek alışverişi hastane çantası alışverşi içinde bloguma beklerim...Ve hepinize bebeğinizle olan yolculuğunuzu bir blog ile ölümsüzleştirmenizi öneririm...

http://erencinarinannesi.blogspot.com.tr/2014/01/en-guzel-dogum-hikayesi-eren-cinar-dogdu.html

ben geldim

hoşgedinnnn

canım inşallah risk ortadan kalkmıştır..
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağamıza alalım..

canım Allah bağışlasın yavrunu...

Hayırlı olsun canım:) Akıntı ne şekilde oluyor senin? Çok açık pembe bi akıntı oluyor bende arada. Doktor bunu düşük tehlikesi olarak düşünüyoruz dedi, progestana başladım

Gecmiş olsun durur inşallah . Ben cok duydum kanaması olup da bebişine kavuşan. Kanama bildiğin adet gibi mi? Bnm de arada akıntıda geliyo. Korkuyorum. Ama hayırlısı olsun napalım olacagın onune gecemeyz. Gonlumuzu ferah tutalım(

Hayırlı olsun canım:) Akıntı ne şekilde oluyor senin? Çok açık pembe bi akıntı oluyor bende arada. Doktor bunu düşük tehlikesi olarak düşünüyoruz dedi, progestana başladım

Bnm akıntı içinde kılcal damar gibi kırmızılıklar oluyor bazen. Bnm progestron degeri dustugu için tehlikeli deyip progestan vermişti dr. Simdi yukseldı ama kullanıyorum hala. Bahsettiğim kanamaya da cok onenli degıl dedı. Olabilir dedi. 8den snra olmaması lazım dedi. Bakalım bekliyoruz. İnsan rahatlatamıyır ama geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…