Evett 6+6 da yani bugun kalp atısını duyduk coj sukur. 7,6 mm miş bebiş:) hersey uygun dedi dr gününe gore. Hafif kanlı gelen akıntıya da 8 den sonra olmaması lazım dedi. Ama yine de bildiğin kanama seklınde ve agrılı olmadığı surece sıkıntı yok dedi.
Ben ankarada hrs ye gidiyorum, tarık beye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
duygu çok şükür güzel şeyler söylemiş dr'unEvett 6+6 da yani bugun kalp atısını duyduk coj sukur. 7,6 mm miş bebiş:) hersey uygun dedi dr gününe gore. Hafif kanlı gelen akıntıya da 8 den sonra olmaması lazım dedi. Ama yine de bildiğin kanama seklınde ve agrılı olmadığı surece sıkıntı yok dedi.
size de maşallah canım şuan hepimiz için en güzel haber kalp atışı :81:bizde dün 6+2 duyduk bebişimizin kalp atışını ay sonuna testlerle birlikte randevu verdi. güzel olcak inş.herşey
duygu çok şükür güzel şeyler söylemiş dr'un
ama ben 7,6 mm olmasına çok şaşırdım
o kadar büyümüş mü
ben 6.da gitmiştim biri 3 dedi biri 2 mm ölçtü
gerçi nerdeyse 1 hafta daha büyük seninki
belki de bir haftada 2 katına çıkıyor bu mm'ler
sağlıklı olsunlarda hepsi inşallah
size de maşallah canım şuan hepimiz için en güzel haber kalp atışı :81:
Yani gününe göre normal dedi:) demek ki 1 haftada fark ediyoseninki de mercimekten fasülyeye terfi etmiştir
merhabalar kızlar..ben de nisanda öğrendim gebe olduğumu..7. ayda tutturduk bebişimizi bir kimyasal gebelikten sonra..geçtiğimiz salı günü doktora gittiğimizde gördük 2 cm di boyu tekrar haziranın ilk haftası çağırdı ikili test için..ayrıca bulantılarım da 9. hafta ile beraber arttı ve sabah öğürmelerim başladı..dün de ilk kusmamızı yaşadık..sizlerin nasıl??
merhabalar kızlar..ben de nisanda öğrendim gebe olduğumu..7. ayda tutturduk bebişimizi bir kimyasal gebelikten sonra..geçtiğimiz salı günü doktora gittiğimizde gördük 2 cm di boyu tekrar haziranın ilk haftası çağırdı ikili test için..ayrıca bulantılarım da 9. hafta ile beraber arttı ve sabah öğürmelerim başladı..dün de ilk kusmamızı yaşadık..sizlerin nasıl??
Canim umarim hicc ama hiccc bulantin olmaz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bulantilarim 7.haftada basladi ama rahatsiz etmiodu..herseyi yiyip iciodum..9.haftayi bitirip 10a girmemle birlikte ogutmelerim ve dun de malesef kusmam basladi..istahim gitti suyu cok seven ben su bile icemiorumumarim en kisa zamanda gecer yaaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldim
Merhabalar arkadaşlar
Ben ilk defa yazıyorumbende nisan ayında öğrendim. Hamile Olduğumu sevincimizi yaşayamadan.düşük riski ile karşılaştık ara ara kanamam oluyor hala 20 sinde doktora gideceğim inşallah herşey yoluna girmiş olur. Sevgiler
geçen yıl 1 nisanda eşime söylemiştim bende.aslında 2 gün önce öğrenmiştim ama 2 gn sonra tekrarlayıp emin olunca söylemek istedim.(kimyasal gebelikte düşmüştü çok üzülmüştük emin olamadım)
Ama 1 nisanda söylemek iyi fikir değilmiş tahlil görmeden kimse inanmadı hehe...
Şimdi oğlum 5,5 aylık..Kucağınızada alın inşallah...SAğlık ve sıhhatle gelsin bebekleriniz..
buda oğlumun dünyaya geliş hikayesi..okursanız sevinirim.Bebek alışverişi hastane çantası alışverşi içinde bloguma beklerim...Ve hepinize bebeğinizle olan yolculuğunuzu bir blog ile ölümsüzleştirmenizi öneririm...
http://erencinarinannesi.blogspot.com.tr/2014/01/en-guzel-dogum-hikayesi-eren-cinar-dogdu.html
hoşgedinnnn
canım inşallah risk ortadan kalkmıştır..
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağamıza alalım..
canım Allah bağışlasın yavrunu...
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
Evett 6+6 da yani bugun kalp atısını duyduk coj sukur. 7,6 mm miş bebiş:) hersey uygun dedi dr gününe gore. Hafif kanlı gelen akıntıya da 8 den sonra olmaması lazım dedi. Ama yine de bildiğin kanama seklınde ve agrılı olmadığı surece sıkıntı yok dedi.
Merhabalar arkadaşlar
Ben ilk defa yazıyorumbende nisan ayında öğrendim. Hamile Olduğumu sevincimizi yaşayamadan.düşük riski ile karşılaştık ara ara kanamam oluyor hala 20 sinde doktora gideceğim inşallah herşey yoluna girmiş olur. Sevgiler
Hayırlı olsun canım:) Akıntı ne şekilde oluyor senin? Çok açık pembe bi akıntı oluyor bende arada. Doktor bunu düşük tehlikesi olarak düşünüyoruz dedi, progestana başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?