Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Benim de ilk başta kılcal damar şeklinde kırmızılıklar oluyordu ama sonra pembe akıntıya çevirdi. Önemli birşey değildir umarım Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Gecmiş olsun durur inşallah . Ben cok duydum kanaması olup da bebişine kavuşan. Kanama bildiğin adet gibi mi? Bnm de arada akıntıda geliyo. Korkuyorum. Ama hayırlısı olsun napalım olacagın onune gecemeyz. Gonlumuzu ferah tutalım(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Adet kanaması şeklinde değil canım ara ara ve az yürüdüğüm ve yorulduğum zamanlar olduğunu düşünüyorum o yüzden bu durumda olanlar dinlenmeli ve hiç yorulmamalı bu arada rüyamda.kız bebek gördüm rüyasında bebeğini gören var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar süre kılcal damar gibi sürdü?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende De koyu bazen açık kahve okuyor doktor het ihtimal için progestan verdi.bir kere sadece pembe geldi onu da ilacı kullanırken zedeleme yapmısım:)

cuma gunu
beta hcg degerim 262 cıktı bugün 532 cıktı normal midir? 2 kat artıs diyorlar bu dogru mu ilk gebeligim merake diyorim doktora yarin soracağım. Bende sari akıntı var arada da agri oluyor kasiklarda

Hepsi çok normal:))

Teşekkür ederim canım :)

benimde adetim 1 hafta geçikti..ağızımın içi pas gibi metalik tat kasıklarımda ağrı yarın test yapacam..inş hamileyimdir..

Benimde uc gun gecti. Meraktan oluyorum resmen.yarin kan testi yaptiricam ins
alahhh.bide kizlar size bisey sorucam ya. Gecen hafta daha adetimde gecikme olmadan bi ruya gordum. Ruyamda bi ses cocugum olacagini ve adini toprak koymam gerektigini soyledi.toprakin hilmtlerinden falan bahsetti. Simdi yarin hamile oldugun ortaya cikarsa benim cocugumun osmini toprakmi koymam gerekiyo:2:

arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

Canım benim rüya ile amel edilmez..asla etkisinde kalma rüyalara takılma...inş hamilesindir.rüyalar da bilinçaltının etkisi büyük..hayırlı anlamı güzel bir isim koy evladına

arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??

yarın test yapacam inş hamileyimdir..sanada bir yasin gönülden okurum..ama senin okyuyup dua etmen daha eftaldir...Rabbim kura'an'da 'Kimine oğullar veririz,kimine kızlar veririz,kimine çift çift(ikiz) veririz ,kiminede hiç vermeyiz diyor' sen çok dua et hayırlı bir evlat için zamanı gelince olur inş..bizlerde dua ederiz.. 1 yasin gıyabında okurum inş

Canım benim rüya ile amel edilmez..asla etkisinde kalma rüyalara takılma...inş hamilesindir.rüyalar da bilinçaltının etkisi büyük..hayırlı anlamı güzel bir isim koy evladına
Canim bende genelde takilmam ruyalara hattauyandigimda hatirlamam bile ama cok etkisinde kaldim bu ruyanin nedense hic te aklimda olmayan bi isim...uyandigimda bile toprak diye sayikliyordum..birazda korktum

canım benım ben okumazmıyım en son duydum 41 hamıleden1 yasın al dedıler kımın duasının kabul olucagı bellı olmaz dıyerekten. Meryem suresı yusuf suresı tesbıhler hepsını okudum ama nasıp

Canim bende genelde takilmam ruyalara hattauyandigimda hatirlamam bile ama cok etkisinde kaldim bu ruyanin nedense hic te aklimda olmayan bi isim...uyandigimda bile toprak diye sayikliyordum..birazda korktum

Bir sadaka ver bebeğin için korkun geçer yinede istiyorsan koy toprak ismini..ama bence rüya yüzünden değil...bir dönem bende çok rüya görürdüm..aynı senin bu rüyandaki gerçeklik gibi net sahici.şükür artık görmüyorum..insanı çok etkiliyor.o yüzden çok takılma dedim..ben neler görmedim ki uhhhhhhh...şükür geçti

anladım canım. haklısın. .yarın sağ salim haberini alayımda bebeğimin.var olduğunu bileyim..sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım son iş isim olsun.. ben bu kadar heveslenmişken yarın doktorda bebek yok derse işte ozaman büyük yıkım yaşayacam. benim içinde dua edin olur mu?

canım çok mu geç yazdım bilmiyorum dün bakamamıştım ama sonucun gayet iyi moralini bozacak bişey yok. iki kat artış normal sayılıyormuş

Cevabin için teşekkür ederim. Dün gördük keseyi. 5 hafta 2 günlükmus. 2 kat artmayanlar korkmasin. % 60 artış yeterliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…