cuma gunu
beta hcg degerim 262 cıktı bugün 532 cıktı normal midir? 2 kat artıs diyorlar bu dogru mu ilk gebeligim merake diyorim doktora yarin soracağım. Bende sari akıntı var arada da
Hepside normal canım. Hatta benim sonralari 2 kat artmadi. % 60 artmasi normalmis. Bende çok uzulmusdum ama keseyi gördük. Hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah.
arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
Bulantilarim 7.haftada basladi ama rahatsiz etmiodu..herseyi yiyip iciodum..9.haftayi bitirip 10a girmemle birlikte ogutmelerim ve dun de malesef kusmam basladi..istahim gitti suyu cok seven ben su bile icemiorumumarim en kisa zamanda gecer yaaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cuma gunu
beta hcg degerim 262 cıktı bugün 532 cıktı normal midir? 2 kat artıs diyorlar bu dogru mu ilk gebeligim merake diyorim doktora yarin soracağım. Bende sari akıntı var arada da
Hepside normal canım. Hatta benim sonralari 2 kat artmadi. % 60 artmasi normalmis. Bende çok uzulmusdum ama keseyi gördük. Hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah.
Cok sagol canim rahatladimm bugu doktora gidecegm zaten .amin ins saglikla kucagimiza alırız :)
merhaba arkadaşlar. bu başlığı bulduğuma çok sevindim. birbirinize ne kadar güzel dualar ediyorsunuz. Lütfen benim için de dua edin. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. idrar testinde pozitif çıktı. kan testinde bhcg cumartesi 342,32 ydi. daha çok erken keseyi göremezsiniz hemen doktora gitme dış gebelik olabilir gibi konuşmalar beni tedirgin etti açıkçası. küçük bi ilçede çalışıyorum. doktor şehir dışında olduğundan henüz gidemedim. sizler kaçıncı haftada keseyi gördünüz kalp atışlarını duydunuzRabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı, şefaatçi evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.
merhaba arkadaşlar. bu başlığı bulduğuma çok sevindim. birbirinize ne kadar güzel dualar ediyorsunuz. Lütfen benim için de dua edin. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. idrar testinde pozitif çıktı. kan testinde bhcg cumartesi 342,32 ydi. daha çok erken keseyi göremezsiniz hemen doktora gitme dış gebelik olabilir gibi konuşmalar beni tedirgin etti açıkçası. küçük bi ilçede çalışıyorum. doktor şehir dışında olduğundan henüz gidemedim. sizler kaçıncı haftada keseyi gördünüz kalp atışlarını duydunuzRabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı, şefaatçi evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım. Değerin gayet iyi bence. Daha kese vs için erken olabilir evet ama dış gebelik demek için de erken. O ihtimal Allah korusun ama tüm hamileler için var zaten başlangıçta. Sen değerlerini 2 gün de bir ölçtür bence. Doktor da aradaki artış oranına bakar zaten. Allahın izniyle önce keseni, sonra da bebeğini görürsün inşallah.
merhaba arkadaşlar bende hamileyim benimde beta hcg cumartesi 1746 çıktı
bu sabah doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü sadece daha çok erken dedi 10 gün sonra gel dedi kantesti yaparız ve bebeğim büyümesini sağlığını kom,ntrol ederiz dedi ama o zaman bile kalp atışı duyulmayabilirmiş olsun geç olsun güç olmasın çok stedik eşimlerabbim nasip etti
Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Kizlar benim surekli uykum var sizindr oyle mi acabaa yaaaa kafami nereye dayasam uyucam resmen
Visall gozun aydin insallah saglikli olur bebisin :) bence doktora gitmen de fayda var benim de cok yeni cuma ogrendim pazar yine kan vermemi istedi doktor beta hcg degerinin artışını takip etti. Bugun gittim gayet normal dedi. Hem folik asit kullanmak lazim doktorun seni yönlendirir. 10 15 gun sonra tekrar gel dedi doktorum kalp atışları icin.
bende 6+2 de keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördüm,kişiye göre değişir bunlar.inşallah hamilesindirr
hayırlı olsun bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuş canımamin inşaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?