Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

eyvah canım ya. aynı benimde şuanda 7. haftamdayım dediğin gibi bulantılarım az. kusmam yok ama yiyip içebiliyorum. senin gibi 9 başlayabilir yani:18: ben yine bu zamana kadar fazla olmadı böyle devam eder herhalde diyodum gerçi her şey bebişlerimiz için sağlıklı olsunlarda

Doktorunuz vitamin hapı verdi mi ben hamilelikten 1 ay once folik asit e baslamistm folbiol adi.doktor tavsiyesi ile bir de 2 ay feramat demir hapı kullandim hafif demir eksikligi vardı. Bugun soracağım demir hapı na devam edeyim mi diye. Sizler ne kullanıyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de hamile kalmadan önce bi folic plus kullanıyordum. Eczaneden rasgele almıştım. Ama o bitti bugun, dr da folbiol kullan dedi. Yarın ona başlıcam baska vitamin kullanmıyorum şuan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar. bu başlığı bulduğuma çok sevindim. birbirinize ne kadar güzel dualar ediyorsunuz. Lütfen benim için de dua edin. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. idrar testinde pozitif çıktı. kan testinde bhcg cumartesi 342,32 ydi. daha çok erken keseyi göremezsiniz hemen doktora gitme dış gebelik olabilir gibi konuşmalar beni tedirgin etti açıkçası. küçük bi ilçede çalışıyorum. doktor şehir dışında olduğundan henüz gidemedim. sizler kaçıncı haftada keseyi gördünüz kalp atışlarını duydunuz Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı, şefaatçi evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun canım. Değerin gayet iyi bence. Daha kese vs için erken olabilir evet ama dış gebelik demek için de erken. O ihtimal Allah korusun ama tüm hamileler için var zaten başlangıçta. Sen değerlerini 2 gün de bir ölçtür bence. Doktor da aradaki artış oranına bakar zaten. Allahın izniyle önce keseni, sonra da bebeğini görürsün inşallah.

Bu arada ben 5. haftada daha sadece keseyi görebildim. Allah sağ sağlim kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah.

çok teşekkür ederim canım aminn inşaallah hepimiz için hayırlı olur yavrularımız. tamam inşaallah kan değerlerini takip edelim. Allah razı olsun canım

bende 6+2 de keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördüm,kişiye göre değişir bunlar.inşallah hamilesindirr

Visall gozun aydin insallah saglikli olur bebisin :) bence doktora gitmen de fayda var benim de cok yeni cuma ogrendim pazar yine kan vermemi istedi doktor beta hcg degerinin artışını takip etti. Bugun gittim gayet normal dedi. Hem folik asit kullanmak lazim doktorun seni yönlendirir. 10 15 gun sonra tekrar gel dedi doktorum kalp atışları icin.

merhaba arkadaşlar bende hamileyim benimde beta hcg cumartesi 1746 çıktı

bu sabah doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü sadece daha çok erken dedi 10 gün sonra gel dedi kantesti yaparız ve bebeğim büyümesini sağlığını kom,ntrol ederiz dedi ama o zaman bile kalp atışı duyulmayabilirmiş olsun geç olsun güç olmasın çok stedik eşimle rabbim nasip etti

Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh

Kizlar benim surekli uykum var sizindr oyle mi acabaa yaaaa kafami nereye dayasam uyucam resmen

Kizlar benim surekli uykum var sizindr oyle mi acabaa yaaaa kafami nereye dayasam uyucam resmen

Aynennn benim de hep uykum var işten gelip yemek yiyip hemen uyuyorum. Ogretmenim allahtan 2 de evde oluyorum ama hep halsizlik halindeyim .

maşaallah çok güzel canım seninki de çok yeniymiiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaallah:) benim değerler de normal çıkar inşaallah bakalım folik asit kullanmaya başladım. yarın kontrole gidicem inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…