Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Kizlar benim surekli uykum var sizindr oyle mi acabaa yaaaa kafami nereye dayasam uyucam resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de aynı durum var. derste bıraksalar uyuyacam, serviste uyuyakalmışım kafamı cama çarpıp uyandım hep bi uyku hali

canım bence çok güzel değerinn

canım bchg değerin güzel olumsuz düşüme sakın...
ben 4hafta 4günlükken keseyi gördüm ama alttan baktı karından gözükmez daha dedi..
2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı..bi duysam kalp atışını o kadar rahatlıcam ki..

Aynennn benim de hep uykum var işten gelip yemek yiyip hemen uyuyorum. Ogretmenim allahtan 2 de evde oluyorum ama hep halsizlik halindeyim .

Ohh ne guzl bak bana sabahn korunden beri uyanikim hala calisiorm offfff uyudum.uyucam daha eve giddip yemek yapcammm yastk kafami.koycak bi yer gormeyeym yer zaman farketmio kuzum ve bugunde bulantiyla uyandim.uyuyamadm sizde bulanti durumlari nasil

bende de aynı durum var. derste bıraksalar uyuyacam, serviste uyuyakalmışım kafamı cama çarpıp uyandım hep bi uyku hali

Evet yaaa uyusam tum gun uyurum kesinlikle off az kaldi gitcem evime giycem pijamalrimi uyucamm missss

Aynennn benim de hep uykum var işten gelip yemek yiyip hemen uyuyorum. Ogretmenim allahtan 2 de evde oluyorum ama hep halsizlik halindeyim .

Ben de aynı. Canım nöbet tutarken zor oluyor mu sana? Cuma günü nöbetçiydim, akşamına pembe akıntı geldi. Nöbet tutmak istemiyorum artık, korkuyorum

Öncelikle hayirli olsun. Ben 5 haftada gördüm keseyi.3684 du degerim.Daha küçük de alt ultrasondan görünüyor. Dış gebelik diyede sıkma canını. Psikoloji çok önemli.

Ben de aynı. Canım nöbet tutarken zor oluyor mu sana? Cuma günü nöbetçiydim, akşamına pembe akıntı geldi. Nöbet tutmak istemiyorum artık, korkuyorum

Canimm sende ogretmensin demek cok sevindimmm :) daha yeni ama yine de nobet zor oluyor hele en ust katta olunca 1 gün inip cikmak istemiyorum katta duruyorum surekli allahtan tatile yakınız. Kanama olmadi hic ama dikkat et kendine

Evet canım:) Benim sınıf en alt katta, bu hafta nöbetim de 2. katta ne yapacağım bakalım. Ağrılarım olmasa nöbetin zorluğu yok ama sürekli kasık ağrısı var bende. Ayakta kalınca artıyor. Evet dediğin gibi tatil yakın çok şükür:)

Kizlar ben de ogretmenim..gecen hafta cok zorlandim nobette..ek binada dersim vardi ama nobetim ana bina 4.kattaydi..ben cikana kadar zaten teneffus bitiodu bu hafta bahce nobetim var bakalim nasi olcak..

maşaallah hayırlı olsun canım:))alttan bakmasına dayanamam heralde inşaallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarsın canım

Öncelikle hayirli olsun. Ben 5 haftada gördüm keseyi.3684 du degerim.Daha küçük de alt ultrasondan görünüyor. Dış gebelik diyede sıkma canını. Psikoloji çok önemli.

teşekkür ederim canım senin bebişin de hayırlar getirsin :) içimi rahatlattın Allah razı olsun bekleyip görecez inşaallah dualarla:)

Kaçıncı haftasasınız? Bnm bi öğlenleri bi de aksamustu oluyor. Onun dısında cok uykum yok:s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bulantı da yok. Bas donmesi oluyor arada sadece

Ben de bulantı da yok. Bas donmesi oluyor arada sadece

Anladim canim dun aksam.itibari ile ben artik lokma yiemiorum benim mide bulantim asti kendini varligini cokca hissettirio benim kuzucum tansiyonmda cok.dusuk aksam bi ara 9-3 tu herkeste oluo mu bu tansiyn sorunu acaba bilemedm bayilcak gibiym hala

geçer inşallah yakın zamanda. kaç günlüksün bugun itibariyle;?

geçer inşallah yakın zamanda. kaç günlüksün bugun itibariyle;?

6+4 canim ya bi yandan varligini hissediorm die mutlu oluorum ama bisi yiemiorm ama bebek.ilk uc ay anneden beslenrms ya benm suan cok vitamn alamamam beslenememm sorun olur mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…