Kizlar benim surekli uykum var sizindr oyle mi acabaa yaaaa kafami nereye dayasam uyucam resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cuma gunu
beta hcg degerim 262 cıktı bugün 532 cıktı normal midir? 2 kat artıs diyorlar bu dogru mu ilk gebeligim merake diyorim doktora yarin soracağım. Bende sari akıntı var arada da agri oluyor kasiklarda
merhaba arkadaşlar. bu başlığı bulduğuma çok sevindim. birbirinize ne kadar güzel dualar ediyorsunuz. Lütfen benim için de dua edin. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. idrar testinde pozitif çıktı. kan testinde bhcg cumartesi 342,32 ydi. daha çok erken keseyi göremezsiniz hemen doktora gitme dış gebelik olabilir gibi konuşmalar beni tedirgin etti açıkçası. küçük bi ilçede çalışıyorum. doktor şehir dışında olduğundan henüz gidemedim. sizler kaçıncı haftada keseyi gördünüz kalp atışlarını duydunuzRabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı, şefaatçi evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.
amin canım hepimizin inşallah rabbim isteyen herkese neaip etsin
Aynennn benim de hep uykum varişten gelip yemek yiyip hemen uyuyorum. Ogretmenim allahtan 2 de evde oluyorum ama hep halsizlik halindeyim .
bende de aynı durum var. derste bıraksalar uyuyacam, serviste uyuyakalmışım kafamı cama çarpıp uyandımhep bi uyku hali
Aynennn benim de hep uykum varişten gelip yemek yiyip hemen uyuyorum. Ogretmenim allahtan 2 de evde oluyorum ama hep halsizlik halindeyim .
Kızlar bişey sorcam ben yoğurt yedigimi unutup hemen arkasından progestan hapini aldım. Bişey olur mu bebise
Yogurttan sonra icilmezmiymis kiiiiii
merhaba arkadaşlar. bu başlığı bulduğuma çok sevindim. birbirinize ne kadar güzel dualar ediyorsunuz. Lütfen benim için de dua edin. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. idrar testinde pozitif çıktı. kan testinde bhcg cumartesi 342,32 ydi. daha çok erken keseyi göremezsiniz hemen doktora gitme dış gebelik olabilir gibi konuşmalar beni tedirgin etti açıkçası. küçük bi ilçede çalışıyorum. doktor şehir dışında olduğundan henüz gidemedim. sizler kaçıncı haftada keseyi gördünüz kalp atışlarını duydunuzRabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı, şefaatçi evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Ben de aynı. Canım nöbet tutarken zor oluyor mu sana? Cuma günü nöbetçiydim, akşamına pembe akıntı geldi. Nöbet tutmak istemiyorum artık, korkuyorum
Canimm sende ogretmensin demek cok sevindimmm :) daha yeni ama yine de nobet zor oluyor hele en ust katta olunca 1 gün inip cikmak istemiyorum katta duruyorum surekliallahtan tatile yakınız. Kanama olmadi hic ama dikkat et kendine
canım bchg değerin güzel olumsuz düşüme sakın...
ben 4hafta 4günlükken keseyi gördüm ama alttan baktıkarından gözükmez daha dedi..
2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı..bi duysam kalp atışını o kadar rahatlıcam ki..
Öncelikle hayirli olsun. Ben 5 haftada gördüm keseyi.3684 du degerim.Daha küçük de alt ultrasondan görünüyor. Dış gebelik diyede sıkma canını. Psikoloji çok önemli.
bende de aynı durum var. derste bıraksalar uyuyacam, serviste uyuyakalmışım kafamı cama çarpıp uyandımhep bi uyku hali
Ohh ne guzl bak bana sabahn korunden beri uyanikim hala calisiorm offfff uyudum.uyucam daha eve giddip yemek yapcammm yastk kafami.koycak bi yer gormeyeym yer zaman farketmio kuzum ve bugunde bulantiyla uyandim.uyuyamadm sizde bulanti durumlari nasil
Ben de bulantı da yok. Bas donmesi oluyor arada sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim canim dun aksam.itibari ile ben artik lokma yiemiorum benim mide bulantim asti kendini varligini cokca hissettirio benim kuzucum tansiyonmda cok.dusuk aksam bi ara 9-3 tu herkeste oluo mu bu tansiyn sorunu acaba bilemedm bayilcak gibiym hala
geçer inşallah yakın zamanda. kaç günlüksün bugun itibariyle;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?