Kizlar ben de ogretmenim..gecen hafta cok zorlandim nobette..ek binada dersim vardi ama nobetim ana bina 4.kattaydi..ben cikana kadar zaten teneffus bitiodubu hafta bahce nobetim var bakalim nasi olcak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6+4 canim ya bi yandan varligini hissediorm die mutlu oluorum ama bisi yiemiorm ama bebek.ilk uc ay anneden beslenrms ya benm suan cok vitamn alamamam beslenememm sorun olur mu sence
Anladim canim dun aksam.itibari ile ben artik lokma yiemiorum benim mide bulantim asti kendini varligini cokca hissettirio benim kuzucum tansiyonmda cok.dusuk aksam bi ara 9-3 tu herkeste oluo mu bu tansiyn sorunu acaba bilemedm bayilcak gibiym hala
günaydın
bende 1 haftadır yiyemiyorum canım hiç birşey istemiyor ilk öğrendiğim haftalar meyveler yemişler kaç öğün yemek yiyordum şimdi yok
600 gr da kilo vermişim bende biraz endişeliyim
ama tatlı şeyler hiç yemek istemiyorum zaten
çokta uyku problemim var
gündüz feci uykum geliyor
geceleri de maalesef sık sık uyanıyorum uykumu alamıyorum
Anladim canim dun aksam.itibari ile ben artik lokma yiemiorum benim mide bulantim asti kendini varligini cokca hissettirio benim kuzucum tansiyonmda cok.dusuk aksam bi ara 9-3 tu herkeste oluo mu bu tansiyn sorunu acaba bilemedm bayilcak gibiym hala
günaydın
bende 1 haftadır yiyemiyorum canım hiç birşey istemiyor ilk öğrendiğim haftalar meyveler yemişler kaç öğün yemek yiyordum şimdi yok
600 gr da kilo vermişim bende biraz endişeliyim
ama tatlı şeyler hiç yemek istemiyorum zaten
çokta uyku problemim var
gündüz feci uykum geliyor
geceleri de maalesef sık sık uyanıyorum uykumu alamıyorum
normal canım tansiyonun düşük olması. doktorumda bana hamilelik dönemi boyunca tansiyonun düşük gezersin korkma dedi.
canım malesef benim de tansiyonum çok düşük bazen 9-5 bazen 7-5. birden elim ayağım tutmuyor nefes alışım sıklaşıyor. bebişim iyi olsun da ben her türlü cefasına razıyım ama:)))
Kizlar ben de ogretmenim..gecen hafta cok zorlandim nobette..ek binada dersim vardi ama nobetim ana bina 4.kattaydi..ben cikana kadar zaten teneffus bitiodubu hafta bahce nobetim var bakalim nasi olcak..
aynen canım benimde öyle ya. gece saat başı uyanıyorum nerdeyse. hiç sağlıklı uykum yok. çalışıyorum bide öğlen olunca bi uyku bastırıyor
Bendr senn gibiyim ve korkuorum bisi yiemiorm su icemiorum bebegime kotu etkisi var midr bilmyrm bendd ilk zmanlar sutle peynrler nelee nwler hersey yiodm ama simdi imkansiz bendr uyuyamiorm gece zorla yesem.diorm olmuo bogazimdan girmio
Gercektn mi icimi rahatlattn Allah razi olsun senden sedefcim cumartesi gitcem herseyi sorcam doktoruma cok unutkan.oldm birde vitamin mi vercek bisi versn bana artik sen yemek yiebiliorman peki
hepimizde aynı sıkıntılar var sanırım
bende çalışıyorum sedef gündüzleri çok uykum geliyor
çıkınca gidip annemde bişiler atıştırıyorum sonra hemen eve gidip uyuyorum eşim gelene kadar
bana doktorum daha ilk muanemde söylemişti. telaş yapmamam gerekn şeyleri :) ben devamlı ekşi ve tadı baskın şeyler yiyebiliyorum canım ya. midem de hep hafif hafif bulantılar var. o yüzden. mesela çok yoğurt ve süt seven ben bunları yiyip içemiyorumsenin nasıl yeme durumu?
Eminim olanlara hepimiz raziyizdir canim ama insan bebise bisi olur mu die korkuo yemek yiemiosn bisi yapamiosn aonucta
Benim tansiyon dusuk ama istahim yerinde.ozellikle hamur ruru seyler simit pogaca iyi geliyor.normalde sebze yemeklerini sevmeme karsin simdi gorunce bile istahim kaciyor
Ohh ne guzl bak bana sabahn korunden beri uyanikim hala calisiorm offfff uyudum.uyucam daha eve giddip yemek yapcammm yastk kafami.koycak bi yer gormeyeym yer zaman farketmio kuzum ve bugunde bulantiyla uyandim.uyuyamadm sizde bulanti durumlari nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?