Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

İlk aylar tehlikeli aslında ilk 3 ay da nöbet tutmamamız lazım bence

günaydın

bende 1 haftadır yiyemiyorum canım hiç birşey istemiyor ilk öğrendiğim haftalar meyveler yemişler kaç öğün yemek yiyordum şimdi yok
600 gr da kilo vermişim bende biraz endişeliyim
ama tatlı şeyler hiç yemek istemiyorum zaten

çokta uyku problemim var
gündüz feci uykum geliyor
geceleri de maalesef sık sık uyanıyorum uykumu alamıyorum

normal canım tansiyonun düşük olması. doktorumda bana hamilelik dönemi boyunca tansiyonun düşük gezersin korkma dedi.

aynen canım benimde öyle ya. gece saat başı uyanıyorum nerdeyse. hiç sağlıklı uykum yok. çalışıyorum bide öğlen olunca bi uyku bastırıyor.

canım malesef benim de tansiyonum çok düşük bazen 9-5 bazen 7-5. birden elim ayağım tutmuyor nefes alışım sıklaşıyor. bebişim iyi olsun da ben her türlü cefasına razıyım ama:)))

Bendr senn gibiyim ve korkuorum bisi yiemiorm su icemiorum bebegime kotu etkisi var midr bilmyrm bendd ilk zmanlar sutle peynrler nelee nwler hersey yiodm ama simdi imkansiz bendr uyuyamiorm gece zorla yesem.diorm olmuo bogazimdan girmio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

normal canım tansiyonun düşük olması. doktorumda bana hamilelik dönemi boyunca tansiyonun düşük gezersin korkma dedi.

Gercektn mi icimi rahatlattn Allah razi olsun senden sedefcim cumartesi gitcem herseyi sorcam doktoruma cok unutkan.oldm birde vitamin mi vercek bisi versn bana artik sen yemek yiebiliorman peki

canım malesef benim de tansiyonum çok düşük bazen 9-5 bazen 7-5. birden elim ayağım tutmuyor nefes alışım sıklaşıyor. bebişim iyi olsun da ben her türlü cefasına razıyım ama:)))

Eminim olanlara hepimiz raziyizdir canim ama insan bebise bisi olur mu die korkuo yemek yiemiosn bisi yapamiosn aonucta

Öğretmen ler cogaldi ne guzel :) senin de hayırlı olsun canım saglikla dogar insallah bebisin.nobet malesef sıkıntı oluyor neyse ki az kaldı 1 ay sonra bitiyor

Bana doktor henuz kac gunluk oldugunu soylemedi 6 mayis ti son adet tarihim. Pazar beta hcg 532 cikti ne kadarliktir acaba bilgim yok pek ilk hamileligim

bende öğretmenim dershanede çalışıyorum ama sözleşmem bitiyor 1 hafta kaldı

aynen canım benimde öyle ya. gece saat başı uyanıyorum nerdeyse. hiç sağlıklı uykum yok. çalışıyorum bide öğlen olunca bi uyku bastırıyor

Bendr senn gibiyim ve korkuorum bisi yiemiorm su icemiorum bebegime kotu etkisi var midr bilmyrm bendd ilk zmanlar sutle peynrler nelee nwler hersey yiodm ama simdi imkansiz bendr uyuyamiorm gece zorla yesem.diorm olmuo bogazimdan girmio

hepimizde aynı sıkıntılar var sanırım
bende çalışıyorum sedef gündüzleri çok uykum geliyor
çıkınca gidip annemde bişiler atıştırıyorum sonra hemen eve gidip uyuyorum eşim gelene kadar

bana doktorum daha ilk muanemde söylemişti. telaş yapmamam gerekn şeyleri :) ben devamlı ekşi ve tadı baskın şeyler yiyebiliyorum canım ya. midem de hep hafif hafif bulantılar var. o yüzden. mesela çok yoğurt ve süt seven ben bunları yiyip içemiyorum senin nasıl yeme durumu?

süt içebiliyomusun canım yaa. bana hergün 1 bardak süt ve yumurta ye dedi. birde bir kase yoğurt. hiç birini yiyemiyorum ben. bunları ne karşılıyodur acaba? ne yemek lazımki?

Banada cok sey soledi ama tansiyonu solememisti canim Allah razi olsun bende dune kadar eksidn yanaydm hep eksi cigkofte falan.istiordum sut bende icemiorm artik gaz yapio zaten cok sislik var bende 5 aylk gibym resmen dundn beri bisi yiemiorim midem daha berbat artik bebis.dahada zorlastirio bende dyanicam onun sayesndde olan hersey bana.misss gelirr

Eminim olanlara hepimiz raziyizdir canim ama insan bebise bisi olur mu die korkuo yemek yiemiosn bisi yapamiosn aonucta

Benim tansiyon dusuk ama istahim yerinde.ozellikle hamur ruru seyler simit pogaca iyi geliyor.normalde sebze yemeklerini sevmeme karsin simdi gorunce bile istahim kaciyor

Canım ben de daha başlamadı mide bulantıları..bu gün tam 5 haftalık oldu
heralde erken daha..ama korkuyorum başlıcak diye..çünkü zaten sevmediğimden sütü yumurtayı zorla tüketiyorum
bu arada bi arkadaşım ilk 3 ay 7 kilo verdi..ama şu an 25.haftada bebişi çok sağlıklı yani ilk 3 ay çok kilo almak çok da önemli değilmiş..

Kizlarr benim 9.hafta bitince basladi bulantilar..dua edin baslamasin :)

kizlar selam. catlaklar olusmaya baslamadi tabi hepimizin cok erken ama ne yapilacak bilginiz varmi. zeytin yagi surun diolar ama bilmiorum. fikir verirmisiniz lutfen ne zaman baslamaliyiz ve ne kullanmaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…