Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Offf çok zor bir durum ama arkadaşın dediği gibi bi doktorun söylediğine hemen inanma. Cihazda bile sorun olabilir. Sen çok güvendiğin veya çevrende tavsiye edilen bir kaç doktora daha git mutlaka...

İki doktora gittim aynı şeyi söylediler. Geçen hafta yavaş da olsa duymuştum kalbini. Bugün hiç duyamadi doktor. Ağlamaktan gözlerim şişti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beklesem bişey değişir mi onu da bilmiyorum.

Ayyy incek mi sislik yau nasil gitcek bu neden sislik varki anlamadim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha ilk aydan bu kadar şişlik olursa sonra nasıl şişicez acabaa:18:
neyse bebişler sağlıklı olsun da...

aynı durmdayız canım yaa nerdeyse hapşırınca bile korkuyorum bebek etkilecek mi diye..
görmemişin çocuğu olmuş
bu hafta fazla su içemedim o yüzden biraz kabızlık oldu
belki şişlik o yüzden de vardır..
kayısı yemek faydalı demişlerdi...
mide bulatın başladı mı senin?
benim bugün çok hafif var gibi..

canım mutlaka başka doktora git..
hatta vakit kaybetme hemen git canım...
inşallah hiçbir sorun yoktur...

Evet bebisler saglikli olsum yeter canim bnde snn gibi hapsirrken oksurrken korkuom cok ama meleklerimiz Rabbime emanet insallah saglikla kucagimiza aliriz

Evet bebisler saglikli olsum yeter canim bnde snn gibi hapsirrken oksurrken korkuom cok ama meleklerimiz Rabbime emanet insallah saglikla kucagimiza aliriz

İşallah canım bi de bizim senle PKO vardı olmaz derken oldu ya hemencik ondan daha mı kıymete bindiler ne..
senin bulantıların nasıl hafifledi mi?

ee hiçbir belirti olmuyor muymuş bu durumda?

Ayrıntılı ultrason da baktir. Ve doktorlara güven. Ben geçen yil ayni olayi yaşadım. Doktora bekliycem diye ısrar ettim. 2 gün daha bekliyelim dedi. Eve geldikten sonra kanamam başladı. Bebek düştü. Kanamam durmadi gece bende kan kaybindan bayilmisim. Acil kurtaja aldilar. Doktor ölümden donmussun dedi. Ne yazikki bebde beklemek zarar getirdi. Yaşadıklarını çok iyi anliyorum. Ben kendimi çok zor topladim. Ama veren Allah allanda. Sabretmekten başka çare yok.

İşallah canım bi de bizim senle PKO vardı olmaz derken oldu ya hemencik ondan daha mı kıymete bindiler ne..

Sanirim canim cok dikkat ediom Allah bilio ya yaww bizimkilerde az yaramaz mi ne annecige sislik yaptilar yok canim ya hafiflemek ne demek afedersn ogurrken bogalarm parcalanio bisi yiemiom ki ciksn bugun yiym dedim canimda istedi 10 dk duramadim yani cumartesi sorcam doktora

Kızlar siz gerçekten sansliymissiniz. Bende pkoluyum 1. Hamileligimde 10 ay beklemistim. Onu malesef kaybettim. Şimdiki ise 9 ay sonra oldu. Korkumdan sevinemedim bile. Allah kimseye evlat acisi göstermesin. Bebeklerimizi hepimizde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah Allah.

amin canım inşallah sağlıkla alırız bebişler kucağımıza..

Kanamam yok hiçbir belirti de yoktu şok oldum doktor öyle deyince. Geçen haftaki kalp atislari gitmiyo kulagimdan. İnanamıyorum.

Amin canim Rabbim saglikla eli ayagi duzgn saglikli evlatlar nasip etsin hepimize evet benim.ilk ayda oldu cok sansliydik gercekten canim

Kanamam yok hiçbir belirti de yoktu şok oldum doktor öyle deyince. Geçen haftaki kalp atislari gitmiyo kulagimdan. İnanamıyorum.

Allah im sn yardim et Yarabbim okuyorum yazdiklarini ama yorum yapamiorum Allah im yardmcn olsn canm nedn boyle olms bisi demedimi doktor sen iki uc deme git baska doktorlara

üzüldüm gercekten canım allah yardımcın olsun ama bence de farklı doktorlara gitmek de fayda var.

msnpapatya bizim de ilk denememizdi.

üzüldüm gercekten canım allah yardımcın olsun ama bence de farklı doktorlara gitmek de fayda var.

msnpapatya bizim de ilk denememizdi.

Cok sansliyiz canim Rabbim meleklerimizi verdi bize Sinem benm adim ayrica :) senn durmlar nasil bugun

Rabbime çok şükür artık ben de hamileyim hem de 6 hafta 5 günlük. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Rabbime çok şükür artık ben de hamileyim hem de 6 hafta 5 günlük. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Hosgeldin aramiza canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…