Kızlar doktora gittim. Bebeğin kalp atışlarını duymadım. 7 haftalik ama 6 hafta gibi dedi. Alalım dedi. Acaba beklemeli miyim? Bi değişiklik olur mugeçen hafta kalp atışı vardı yavaşti ama. bi fikir verin
Ayyy incek mi sislik yau nasil gitcek bu neden sislik varki anlamadim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım benimde ilk bebeğimBen çok evham yapmayayım diyorum, hatta bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum. Aklıma hamile olduğum gelince de sanki mutlaka birşeyler yapmam, hareketlerime yediklerime sürekli dikkat etmem, en ufak ayrıntıyı bile düşünmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama bundan 5 gün öncesine kadar bebeğim karnımda oluşmaya başlamıştı ve ben habersiz her şeyi yaptım. Üstelik son 2 hafta çook yoğun geçmişti. İşlerim, eve yatılı gelen misafirlerim, temizlik, spor, gece sabahlara kadar gezmeler... Yani o zaman birşey olmadı. Ama şimdi en ufak bir hatamda bir şey olacakmış gibi bir his oluşuyor içimde.
Benim gittiğim doktor aslında sürekli gideceğim doktor değil. Benim gittiğim doktora en az 1 ay önceden mutlaka randevu almak gerekiyor. Ben kan testlerimi yapsın, ilk kontrollerim olsun diye aynı hastanede genç bir doktordan randevu aldım. İlk kan testi olduğumda bana istediğin herşeyi kendini çok zorlamadan yapabilirsin. Havuza girebilirmiyim diye özellikle sordum. Girebilirsin sorun değil dedi.
Ama asıl gideceğim doktorun kesinlikle havuzu tavsiye etmediğini çok iyi biliyorum çünkü ablamın doktoruda oydu. Neyse bir orta yol bulucam artık
Bende de sadece göğüslerimde şişlik var. Öyle karnımda falan şişlik yok. Göğüslerimde sanki adet görecekmişim gibi sert ve şiş. Dokununca acıyor. Ama karnının şişmesi yemek düzeninle alakalı olabilir mi? Yani bende bilmiyorum çok acemiyim sadece tahmin yürütüyorum. Yeme düzenini değiştirdiysen veya çok stresliysen bu günlerde (-ki bebekten dolayı çok doğal) ondan olabilir diye düşündüm. Tuvalete çıkma düzeninde falan sorun varmı?
Kızlar doktora gittim. Bebeğin kalp atışlarını duymadım. 7 haftalik ama 6 hafta gibi dedi. Alalım dedi. Acaba beklemeli miyim? Bi değişiklik olur mugeçen hafta kalp atışı vardı yavaşti ama. bi fikir verin
daha ilk aydan bu kadar şişlik olursa sonra nasıl şişicez acabaa:18:
neyse bebişler sağlıklı olsun da...
aynı durmdayız canım yaa nerdeyse hapşırınca bile korkuyorum bebek etkilecek mi diye..
görmemişin çocuğu olmuş
bu hafta fazla su içemedim o yüzden biraz kabızlık oldu
belki şişlik o yüzden de vardır..
kayısı yemek faydalı demişlerdi...
mide bulatın başladı mı senin?
benim bugün çok hafif var gibi..
canım mutlaka başka doktora git..
hatta vakit kaybetme hemen git canım...
inşallah hiçbir sorun yoktur...
Evet bebisler saglikli olsum yeter canim bnde snn gibi hapsirrken oksurrken korkuom cok ama meleklerimiz Rabbime emanet insallah saglikla kucagimiza aliriz
İki doktora gittim aynı şeyi söylediler. Geçen hafta yavaş da olsa duymuştum kalbini. Bugün hiç duyamadi doktor. Ağlamaktan gözlerim şişti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beklesem bişey değişir mi onu da bilmiyorum.
İki doktora gittim aynı şeyi söylediler. Geçen hafta yavaş da olsa duymuştum kalbini. Bugün hiç duyamadi doktor. Ağlamaktan gözlerim şişti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beklesem bişey değişir mi onu da bilmiyorum.
İşallah canım bi de bizim senle PKO vardı olmaz derken oldu ya hemencik ondan daha mı kıymete bindiler ne..
senin bulantıların nasıl hafifledi mi?
İşallah canım bi de bizim senle PKO vardı olmaz derken oldu ya hemencik ondan daha mı kıymete bindiler ne..
senin bulantıların nasıl hafifledi mi?
Kızlar siz gerçekten sansliymissiniz. Bende pkoluyum 1. Hamileligimde 10 ay beklemistim. Onu malesef kaybettim. Şimdiki ise 9 ay sonra oldu. Korkumdan sevinemedim bile. Allah kimseye evlat acisi göstermesin. Bebeklerimizi hepimizde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah Allah.
Kızlar siz gerçekten sansliymissiniz. Bende pkoluyum 1. Hamileligimde 10 ay beklemistim. Onu malesef kaybettim. Şimdiki ise 9 ay sonra oldu. Korkumdan sevinemedim bile. Allah kimseye evlat acisi göstermesin. Bebeklerimizi hepimizde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah Allah.
Kanamam yok hiçbir belirti de yoktu şok oldum doktor öyle deyince. Geçen haftaki kalp atislari gitmiyo kulagimdan. İnanamıyorum.
Allah im sn yardim et Yarabbim okuyorum yazdiklarini ama yorum yapamiorum Allah im yardmcn olsn canm nedn boyle olms bisi demedimi doktor sen iki uc deme git baska doktorlara
üzüldüm gercekten canım allah yardımcın olsun ama bence de farklı doktorlara gitmek de fayda var.
msnpapatya bizim de ilk denememizdi.
Cok sansliyiz canim Rabbim meleklerimizi verdi bize Sinem benm adim ayrica :) senn durmlar nasil bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
sağol canım evet biz de beklemiyorduk hiç hatta baslayalım kim bilir ne zaman olur demştik :) Allah nasip etti .benim iyi durumlar canım daha cok erken diye mi bilmiyorum mide bulantısı falan yok.sadece uyku hali var süreklisenin nasıl ?
Cok sansliyiz canim Rabbim meleklerimizi verdi bize Sinem benm adim ayrica :) senn durmlar nasil bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
sağol canım evet biz de beklemiyorduk hiç hatta baslayalım kim bilir ne zaman olur demştik :) Allah nasip etti .benim iyi durumlar canım daha cok erken diye mi bilmiyorum mide bulantısı falan yok.sadece uyku hali var süreklisenin nasıl ?
Bizde ayni dedik sizin gibi baslayalim Rabbim ne zaman nasip ederse gerci ignede oldm etkisi var ama bazilarndada olmayabiliormus cok sukur bizim.oldu canim uyku gecti mide bulantim asiri istfra asiri yemek yiemiorm resmen canim ama bebisim saglikli olsn baska.bisi istemem raziyim bunlara
Rabbime çok şükür artık ben de hamileyim hem de 6 hafta 5 günlük. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Bizde ayni dedik sizin gibi baslayalim Rabbim ne zaman nasip ederse gerci ignede oldm etkisi var ama bazilarndada olmayabiliormus cok sukur bizim.oldu canim uyku gecti mide bulantim asiri istfra asiri yemek yiemiorm resmen canim ama bebisim saglikli olsn baska.bisi istemem raziyim bunlara
( inş kısa zamanda geçer bulantıların canım .Benim pazar beta hcg 532 cıktı kac haftalık su an sölemedi doktor.herhalde henüz yeni diye bulantı yok.sende ne zaman baslamıstı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?