selam kızlar
gündemdeki haberlerden dolayı pek buraya giremedim çok üzgünüm.
sedef 1 yudum bile içmedim şu ana kadar sütü. Yumurta da tek yiyemem
sabahları kaşarla omlet yapıp yiyebiliyorum.
Ayran içiyorum cacık yapıyorum yemeklerin yanına
bu şekilde tüketmeye çalışıyorum ben.
yarın kontrole gitcem büyük ihtimal bugün randevu alabilirsem
bakalım ne değişiklikler oldu 1 hafta da.
çok şükür hala bulantım kusmam yok kilo da almadım hergün yürüyorum sabah akşam işe gelip giderken
ama uyku ve halsizlik çok akşamları koltukta uyuyakalıyorum hep
bana ve yanlış hatırlamıyorsam burada bi kaç arkadaşa da ilk 3 ay çok önemli beslenmeye dikkat edin denildi.
bana liste bile verdi öğün öğün yemem gerekenler
tabiki harfiyen uymak ne mümkün
ama alkol sigara gazlı içecek gibi şeylere dikkat ediyorum bende
hamiş oldum bende bebiş geliyooo 1 aylık :)
allah herkese nasip etsin
Ben hic birini yapamiorm yaaa midem almii su bile zor iciorumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba,
benim sıkıntım yemek ile ilgil,. sabah kahvaltımı gayet iyi yapabiliyorum. akşam yemeğine gelince bir kase çorba içebiliyorum ancak. birde canım çok fazla ekşi erik istiyor. ekşi erik yiyorum bi zararı var mıdır acaba
hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin.
bana dr bir de hiç ağzın boş kalmasın demişti. o da mide bulantısı içinmiş aslında. açken miden bulabırken bir şey yesek çıkaracağını sanıyorusun ya aslında yemedikçe daha çok bulanıyormuş. bunu yapmaya çalış. leblebi falan ye olmazsa. miden boş kalmasın. su da cok onemlıymıs. idrar yolu için de ve sanırım bebek için de:)
sen kaç haftalık oldun canım. bak hep unutuyorum soruyorum sanahamilelik takvimini yapsan ya
benim geçen hafta zor geçti. sabahları kalkar kalmaz bulantım başlıyodu. öğlene kadar. öğleden sonra iyiydim. çok şükür bu hafta iyiyim ya. 1 hafta sürdü bulantım :) inşallah tekrar başlamaz. çubuk kraker gezidr canım yanında. hafif bulantıda yersin. mideni bastırıyo yine biraz. Allah yardımcın olsun valla zor. insan tat almıyo hiç bişeyden.
bende çok iyiyorum canım. günde yarım kilo gidiyo nerdeysezararı yoktur bence sonuçta meyve canım
Merhaba arkadaslar,
Hepinizin bebegi hayirli olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bende yeni ogrendin hamile oldugumu,beta 613 cikti daha nekadarlik oldugu bile belli degil dedi doktor..cok heyecan verici :)
Tesk ederim ins. Evet yaziyordu ama 4 hafta olmasi imkansiz degil mi 11.gun testiydi cunku..
Ben 6+6 oldum canim bugun yapamiorum bn.onu yaaaa cok ugrastm beceremedim:banghead: ben ne yesem cikariorum afedersn su icemiorm cubuk krakerde gecen haftalarda yedm ondan da midem bulanio leblebidr kabiz yapti ofssss cumartsi gitcez doktora bakalm belki bi ilac falan verr bebegimede yararm olmuo bole
bende 7+1 oldum bugün. 8 haftanın içindeyim yani. aramız 1-2 gün canım bizim. bende haftaya cumartesi gidicem doktora. geçen hafta gitmiştim. kalp atışlarını duyduk. 15 gün beklemek çok zor geliyo
bana doktorum mide bulantıların artarsa ilaç yazarım demişti. sende kullanc anım istersen böyle vitaminsizde kalacaksın.
Bugün 6+5 olduk.. doktor kontrolümüz var, kalp atışlarını geçen gittiğimizde görmüştük. Acaba duyulması kaçıncı haftada oluyor, bilginiz var mı???
Biz de duyarız belki :) ilk gebeliğim boş gebelikti, o sebepten panik oluyorum bazen, sağlığından endişe ediyorum.. rabbim korusun minik canlarımızı.. Cevabın için tşk ederim6+6 da duyduk bizbelki doktorların cihazlarıyla alakalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?