Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

ya ben geçen hafta cumartesi gitmiştim en son doktora. bana 15 gün sonra gel dedi çok merak ediyorum. zor geçyo günler. ne durumda acaba şimdi bebişim :) daha bişeyde hissetmiyoruz ya varlığını bile unutuyorum bazen.

kasıklarım çok ağrıyo bu aralar canım ya. sanki adet olucam o derece. bi yerde okudum kasık ağrısı iyiymiş. bebişin daha saülam tutunduğunun kanıtıymış bilemiyorum artık..

aynen canım. banada doktorum bebek gelişim aşamasında yeiklerine çok dikkat et. özellikle sütünü yoğurdunu eksik etme. protein, vitamin ve minarellere çok ihtiyacı var bu dönemlerde bebeğin dedi. aldığımız vitaminler çok öenmli bencede.

Ben hic birini yapamiorm yaaa midem almii su bile zor iciorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen kaç haftalık oldun canım. bak hep unutuyorum soruyorum sana hamilelik takvimini yapsan ya

benim geçen hafta zor geçti. sabahları kalkar kalmaz bulantım başlıyodu. öğlene kadar. öğleden sonra iyiydim. çok şükür bu hafta iyiyim ya. 1 hafta sürdü bulantım :) inşallah tekrar başlamaz. çubuk kraker gezidr canım yanında. hafif bulantıda yersin. mideni bastırıyo yine biraz. Allah yardımcın olsun valla zor. insan tat almıyo hiç bişeyden.

bende çok iyiyorum canım. günde yarım kilo gidiyo nerdeyse zararı yoktur bence sonuçta meyve canım

Canim zorlada olsa hafif seyler yemeye calisiorm.iki kask ama tutamiorm hemen cikariyorum afedersin gunde 3 lt su icerdm zor 1bck iciyorum artik leblebi yiodm kabiz oldm biraktim napsam bilemedm yaa

Ben 6+6 oldum canim bugun yapamiorum bn.onu yaaaa cok ugrastm beceremedim :banghead: ben ne yesem cikariorum afedersn su icemiorm cubuk krakerde gecen haftalarda yedm ondan da midem bulanio leblebidr kabiz yapti ofssss cumartsi gitcez doktora bakalm belki bi ilac falan verr bebegimede yararm olmuo bole

Merhaba arkadaslar,
Hepinizin bebegi hayirli olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bende yeni ogrendin hamile oldugumu,beta 613 cikti daha nekadarlik oldugu bile belli degil dedi doktor..cok heyecan verici :)

tahminen 4 haftalık filan canım yaptırdığın beta testinde yazıyordur değerlere göre kaç haftalık olduğu. hayırlısı olsun şimdiden.

Tesk ederim ins. Evet yaziyordu ama 4 hafta olmasi imkansiz degil mi 11.gun testiydi cunku..

bende 7+1 oldum bugün. 8 haftanın içindeyim yani. aramız 1-2 gün canım bizim. bende haftaya cumartesi gidicem doktora. geçen hafta gitmiştim. kalp atışlarını duyduk. 15 gün beklemek çok zor geliyo

bana doktorum mide bulantıların artarsa ilaç yazarım demişti. sende kullanc anım istersen böyle vitaminsizde kalacaksın.

Bugün 6+5 olduk.. doktor kontrolümüz var, kalp atışlarını geçen gittiğimizde görmüştük. Acaba duyulması kaçıncı haftada oluyor, bilginiz var mı???

Evet yakinmisiz canim evet yaa banada kalp atislari icin 15 gun beklemek cok zor geldi ama sonunda insalah yarin duyacagiz insallah bebegim sagliklidir cok korkuyorum bisi olcak die akintm oluo kosa kosa tuvalete bugn biraz agrimda var stres oluorum ara ara yarin solicem doktoruma versn bir ilac yavruma faydam.dokunsun tansiyonmda cok dusuo onuda solicem kalp atslarini duyunca testler veriyorms sanirim snada verdi mi doktorun neler yapilio merak ettmde

merhaba bizde 5+4 olduk
bebeğimin sesini duyamamaştık pazartesi
10 gün sonragel dedi bana da doktor haftaya cuma gideceğim
benim demir depolarım boşmuş demir yapan şeyler yemeye çalışıyorum inş gidene kadar artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…