- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 42
Hosgeldin aramiza canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin çok sağol 4 yıl uğraştım sonunda pes ettim ev taşıma derdine düştüm bir baktım hamileyim. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip eder umarım bundan sonra bol bol konusuruz sizlerle
( inş kısa zamanda geçer bulantıların canım .Benim pazar beta hcg 532 cıktı kac haftalık su an sölemedi doktor.herhalde henüz yeni diye bulantı yok.sende ne zaman baslamıstı ?
Evet canim senn daha cok minnak kuzunnben bugun bu hafta cok asiri olmaya basladi bulantm oncesnde canim bisiler cekiodu yiordum ama bu hafta iki kilo verdim resmen su bile icemiorum maalesef yani 6. Haftada basladi diebilirm
amin çok sağol 4 yıl uğraştım sonunda pes ettim ev taşıma derdine düştüm bir baktım hamileyim. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip eder umarım bundan sonra bol bol konusuruz sizlerle
Rabbim daim etsin.biz de 10 aydir bekliyorduk.tam umitlerimiz tukenmisken tup bebek dusunurken hamile kaldim elhamdulillah
bende yeni hamileyim allah hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlıısıyla elimize almayı naip etin.Bu haberi öğrendiğimde çok sevindim çünkü çok istiyorduk allahıma çok şükür.Sizde duygularınızda gel gitler yaşıyor musunuz bir gün çok iyiyim bir kaç saat sonra endişeli korkulu panik havası içinde oluyorum.Geceleri bu yüzden uyuyamıyrm ne yapmam lazım bana yardımcı olabilir miisniz??Hamile olan arkadaşlarımla konuştuğumda çok normal her doktoroa gittiğinde bu duygu durumun düzelecek diyorlar.
sedef 1 yudum bile içmedim şu ana kadar sütü. Yumurta da tek yiyememsüt içebiliyomusun canım yaa. bana hergün 1 bardak süt ve yumurta ye dedi. birde bir kase yoğurt. hiç birini yiyemiyorum ben. bunları ne karşılıyodur acaba? ne yemek lazımki?
selam kızlar
gündemdeki haberlerden dolayı pek buraya giremedim çok üzgünüm.
sedef 1 yudum bile içmedim şu ana kadar sütü. Yumurta da tek yiyemem
sabahları kaşarla omlet yapıp yiyebiliyorum.
Ayran içiyorum cacık yapıyorum yemeklerin yanına
bu şekilde tüketmeye çalışıyorum ben.
yarın kontrole gitcem büyük ihtimal bugün randevu alabilirsem
bakalım ne değişiklikler oldu 1 hafta da.
çok şükür hala bulantım kusmam yok kilo da almadım hergün yürüyorum sabah akşam işe gelip giderken
ama uyku ve halsizlik çok akşamları koltukta uyuyakalıyorum hep
ben şimdiye kadar 2 dr a gittim. ikisi de ilk 12 hafta bebeğin anneden beslenmediğini o yüzden de yoğurt yıcem sut içicem derdine düşülmemesi gerektiğini söylediler. hatta ben biraz kiloluyum diye ilki (biraz ters bi adamdı) cubuk kreker bıle yesen olur dedi. ikncisi de kilo almamaya calıs hatta versen de olur dedi. bebek besinleri senden almaya başladığında ben soylıcem ozaman yemene dikkat edeceksin dedi. ilk dr kahve içme yasak dedi. kola da ıcmemeye calıs dedı. alkol ve sigara da içme demişti. bunlara uyuyorum sadece. ikincisi bunları bile söylemedi.
Merhaba kızlar,
Benimde son adet tarihim 9 Nisan. Bu haftaların nasıl hesaplandığını ben bilmiyorum ama betaHCG de dün yapılan testte 2.500 civarında çıktı değerim. bu değerin karşılığında 5 hafta yazdığı için 5 haftalık olduğumu öyle biliyorum :) doktor henüz gebelik kesesine erken olduğu için bakmadı. Bu hafta cuma günü tekrar gideceğiz. Muhtemelen o zaman ultrasonla bakacak ve inş. görebileceğiz.
Benimde ilk gebeliğim. Öncesinde düşük falan durumları olmadı. Normal yoldan hamile kaldım. İki tarafta da çikolata kisti var ama doktor sorun değil, hamilelik sırasında bunlar küçülür dedi.
Kasıklarıma ara ara adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Bir arkadaş düşük riskine işaret kasık ağrısı demiş ama bence sallamış. Hatta neden bilip bilmeden böyle şeyler söylerler. Çok kızıyorum. Doktor çok normal rahimdeki değişim bu kasılmalara neden oluyor dedi. Kasık ağrısı olanlar (doktor aksini söylemediği sürece) böyle şeylere inanmayın. Kaç kişiyle konuştuysam hepsi normal diyor.
Benim sıkıntım spor konusunda,
Ben aralarda bıraksam da sürekli spora giden birisiyim. Hamile olduğumu öğrenmeden öncede yine spora başlamıştım. Kayıt olduğum salon 2 gün karma salon çalışması (pilates, aeorobik, step) yaptırıyor, 2 günde havuzda çalışma yaptırıyor. (havuz içinde 15-20 dakika serbest yüzme, 20-25 dk. kas çalışması) doktor kendini zorlamadan spor yapabilirsin diyor, ama çevremdeki herkes aman, sakın, yok, yapma, gitme, otur, kalkma, yorulma diyorlar. Spor salonu ile görüştüm salon aktivitesine almayıp sadece havuzdaki çalışmaları tavsiye ettiler.
Sizler spor yaptınızmı? özellikle havuza düzenli olarak gittinizmi? bir sakıncası varmı? nelere dikkat etmek gerekiyor. Kafamdaki soru işaretlerini giderebilecek tavsiyeleriniz varmı?
bana ve yanlış hatırlamıyorsam burada bi kaç arkadaşa da ilk 3 ay çok önemli beslenmeye dikkat edin denildi.
bana liste bile verdi öğün öğün yemem gerekenler
tabiki harfiyen uymak ne mümkün
ama alkol sigara gazlı içecek gibi şeylere dikkat ediyorum bende
çok ilginç hakkaten. :s hangisi doğru acaba.:)
ben de yine de dikkat ediyorum da. süt içiyorum her sabah. 2 günde bir yumurta yiyorum mutlaka. ayran veya ygurt tuketıyorum. tek sıkıntım meyve. ona hıc zaman kalmıyor:) genelde aksama bırakıyorum. aksam da uyuyup kalınca yıyemıyorum. su ıcıyorum 2,5 - 3 lt kesin.
ceviz cok onemlıymıs bı de onu yemeye çalışıyorum baya.
çok ilginç hakkaten. :s hangisi doğru acaba.:)
ben de yine de dikkat ediyorum da. süt içiyorum her sabah. 2 günde bir yumurta yiyorum mutlaka. ayran veya ygurt tuketıyorum. tek sıkıntım meyve. ona hıc zaman kalmıyor:) genelde aksama bırakıyorum. aksam da uyuyup kalınca yıyemıyorum. su ıcıyorum 2,5 - 3 lt kesin.
ceviz cok onemlıymıs bı de onu yemeye çalışıyorum baya.
Ben hic birini yapamiorm yaaa midem almii su bile zor iciorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?