Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Hosgeldin aramiza canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin çok sağol 4 yıl uğraştım sonunda pes ettim ev taşıma derdine düştüm bir baktım hamileyim. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip eder umarım bundan sonra bol bol konusuruz sizlerle

amin çok sağol 4 yıl uğraştım sonunda pes ettim ev taşıma derdine düştüm bir baktım hamileyim. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip eder umarım bundan sonra bol bol konusuruz sizlerle

Rabbim daim etsin.biz de 10 aydir bekliyorduk.tam umitlerimiz tukenmisken tup bebek dusunurken hamile kaldim elhamdulillah

Ne mutlu sana hamd olsun ki Yuceler yuceci Rabbim bize bu duyguyu tattirdi pes ettignde gelms beklemektn daha degerlidir simdi bebisin Rabbim eli ayagi duzgun evlatlar versn hepimize tabiki konusrz paylasrz ben burdayim

aynı durmdayız canım yaa nerdeyse hapşırınca bile korkuyorum bebek etkilecek mi diye..
görmemişin çocuğu olmuş
bu hafta fazla su içemedim o yüzden biraz kabızlık oldu
belki şişlik o yüzden de vardır..
kayısı yemek faydalı demişlerdi...
mide bulatın başladı mı senin?
benim bugün çok hafif var gibi..

Valla benim ne midem bulantım, ne baş dönmem, ne yorgunluk, halsizlik hiç birşeyim yok çook şükür. Ama çok erken daha ondan olabilir. Yarın sabah bende tekrar gidicem doktora. Ultrasonda keseyi göreceğiz ilk defa bir aksilik olmazsa. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. Çok garip bir duygu. Ne olacağını bilmiyorum. Nelerin bizi beklediğini de. Sevinmekle endişe etmek arasında sürekli gelip gidiyorum. Resmen piskolojimin yavaş yavaş bozulduğunu hissediyorum. Paronayak olmaktan korkuyorum.

Kayısı, incir falan ye canım. Ama çok fazla yeme sakın. Allah korusun ishal falan olma. Birde su çok çok önemli. Aksatma sakın. Mutlaka 2-2,5 Litre içmeye çalış. Ben o konuda rahatım. Su çok içerim. Süt, peynir, yoğurt, kefir, yumurta düzenli yemeye başladım bile. Midem de bulanmadığı için aksatmadan almaya çalışıyorum.

Mutlaka günde 2 Ceviz ve biraz fındık ye canım. Beyin gelişimi için biliyorsun çok önemli. Birde ilk 10 hafta çok çok önemliymiş. Farkında değiliz ama bebişlerimizin beyin, omurga ve organları içeride inşaa ediliyor şu anda. Temeller ne kadar sağlam olursa ileride o kadar sağlıklı olurlar.

bende yeni hamileyim allah hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlıısıyla elimize almayı naip etin.Bu haberi öğrendiğimde çok sevindim çünkü çok istiyorduk allahıma çok şükür.Sizde duygularınızda gel gitler yaşıyor musunuz bir gün çok iyiyim bir kaç saat sonra endişeli korkulu panik havası içinde oluyorum.Geceleri bu yüzden uyuyamıyrm ne yapmam lazım bana yardımcı olabilir miisniz??Hamile olan arkadaşlarımla konuştuğumda çok normal her doktoroa gittiğinde bu duygu durumun düzelecek diyorlar.

bende yeni hamileyim allah hepimizin bebişlerini sağlıkla hayırlıısıyla elimize almayı naip etin.Bu haberi öğrendiğimde çok sevindim çünkü çok istiyorduk allahıma çok şükür.Sizde duygularınızda gel gitler yaşıyor musunuz bir gün çok iyiyim bir kaç saat sonra endişeli korkulu panik havası içinde oluyorum.Geceleri bu yüzden uyuyamıyrm ne yapmam lazım bana yardımcı olabilir miisniz??Hamile olan arkadaşlarımla konuştuğumda çok normal her doktoroa gittiğinde bu duygu durumun düzelecek diyorlar.

walla ben de çok endişeliyim. kimle konuşsam endişelenme iyi ol, pozitif düşün. bebek bundan etkilenmesin diyorlarsa da ben kendime engel olamıyorum. ilk hamileliliği çok şükür çok da beklemedik ama kaybetmekten cok korkuyorum. atlatamam gibi geliyor. en cok da herkes öğrendi. sanki olumsuz bir şey olsa herkes üzülecek ben bir de onlar için üzüleceğim diye korkuyorum. bunları dusunmektek gına geldi. her doktor randevusunu iple sayıyorum. geçmek bilmiyor. ilk gidişimde ne güzel 10 gün sonra bakmıştı kalp atışı için. ondan sonra 3 hafta sonraya randevu verdi. gerçekten geçmek bılmıyor. hamilelik hastalık degıl normal yaşamına devam et denilse de sürekli tedirginim. sanki yanlış bir şey yapsam sonra üzülüp vicdan azabı çekerim diye sürekli fırsat buldukça yatıyorum. bütün işleri eşim yapıyor. sağolsun annem de biraz uzak oturmasına rağmen yemek utu ihtiyacımızı karşılamaya çalışıyor. ikisine de üzülüyorum ama yapacak birşeyim de yok. sağ salim özellke şu 12 haftayı sonra da 2li 4lü testleri bir atlatsak rahatlayacakmışım gıbı geliyor ama sanırım o da mğmkün değil yapı meselesi. karamsarım sanırım oldukça

ara ara akıntıyla gelen ince kanlar da canımı sıkıyor. dr gerçi önemli değil. kanama olmasın yeter dedı ama. bugun de ilk defa bi damla kuru kahve bir şey geldi çamaşırıma. öfff bunaldım

Hayirli olsun canim yalniz degilsin emin ol hemen hemen hepimiz ayni durumdayizdir die dusunuyorum ben.dun aksam durup duruken agla agla sistim cumartesi kalp atisi duycaz cok mutluym bi o kadarda korkuyorum sanirim kucagimiza alana kadar gecmicek bu dusuncelermz

selam kızlar
gündemdeki haberlerden dolayı pek buraya giremedim çok üzgünüm.

süt içebiliyomusun canım yaa. bana hergün 1 bardak süt ve yumurta ye dedi. birde bir kase yoğurt. hiç birini yiyemiyorum ben. bunları ne karşılıyodur acaba? ne yemek lazımki?
sedef 1 yudum bile içmedim şu ana kadar sütü. Yumurta da tek yiyemem
sabahları kaşarla omlet yapıp yiyebiliyorum.
Ayran içiyorum cacık yapıyorum yemeklerin yanına
bu şekilde tüketmeye çalışıyorum ben.

yarın kontrole gitcem büyük ihtimal bugün randevu alabilirsem
bakalım ne değişiklikler oldu 1 hafta da.
çok şükür hala bulantım kusmam yok kilo da almadım hergün yürüyorum sabah akşam işe gelip giderken
ama uyku ve halsizlik çok akşamları koltukta uyuyakalıyorum hep

ben şimdiye kadar 2 dr a gittim. ikisi de ilk 12 hafta bebeğin anneden beslenmediğini o yüzden de yoğurt yıcem sut içicem derdine düşülmemesi gerektiğini söylediler. hatta ben biraz kiloluyum diye ilki (biraz ters bi adamdı) cubuk kreker bıle yesen olur dedi. ikncisi de kilo almamaya calıs hatta versen de olur dedi. bebek besinleri senden almaya başladığında ben soylıcem ozaman yemene dikkat edeceksin dedi. ilk dr kahve içme yasak dedi. kola da ıcmemeye calıs dedı. alkol ve sigara da içme demişti. bunlara uyuyorum sadece. ikincisi bunları bile söylemedi.

bana ve yanlış hatırlamıyorsam burada bi kaç arkadaşa da ilk 3 ay çok önemli beslenmeye dikkat edin denildi.
bana liste bile verdi öğün öğün yemem gerekenler
tabiki harfiyen uymak ne mümkün
ama alkol sigara gazlı içecek gibi şeylere dikkat ediyorum bende

canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi spor yapıyorsan sporuna devam et bol bol yürüyüş yap. yaz yaklaşıyor yüzme çok faydalı dedi. memlekete gidince havuz deniz ne varsa hepsini değerlendirmeyi düşünüyorum:) ama tabi kendimizi iyi hissettiğimiz sürece :)

çok ilginç hakkaten. :s hangisi doğru acaba.:)
ben de yine de dikkat ediyorum da. süt içiyorum her sabah. 2 günde bir yumurta yiyorum mutlaka. ayran veya ygurt tuketıyorum. tek sıkıntım meyve. ona hıc zaman kalmıyor:) genelde aksama bırakıyorum. aksam da uyuyup kalınca yıyemıyorum. su ıcıyorum 2,5 - 3 lt kesin.
ceviz cok onemlıymıs bı de onu yemeye çalışıyorum baya.

bazısı abartıyor bazısı önemsiz görüyor hiç güven olmuyor maalesef dr'lara insan kime güveneceğini bilmiyor
yine de dikkat etmeliyiz bizler kendimiz bilinçli davranırsak inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi Allahtan birşey olmadığı sürece

hamiş oldum bende bebiş geliyooo 1 aylık :)
allah herkese nasip etsin

Ben hic birini yapamiorm yaaa midem almii su bile zor iciorumm

kızlar merhaba,
benim sıkıntım yemek ile ilgil,. sabah kahvaltımı gayet iyi yapabiliyorum. akşam yemeğine gelince bir kase çorba içebiliyorum ancak. birde canım çok fazla ekşi erik istiyor. ekşi erik yiyorum bi zararı var mıdır acaba

Ben hic birini yapamiorm yaaa midem almii su bile zor iciorumm

bana dr bir de hiç ağzın boş kalmasın demişti. o da mide bulantısı içinmiş aslında. açken miden bulabırken bir şey yesek çıkaracağını sanıyorusun ya aslında yemedikçe daha çok bulanıyormuş. bunu yapmaya çalış. leblebi falan ye olmazsa. miden boş kalmasın. su da cok onemlıymıs. idrar yolu için de ve sanırım bebek için de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…