- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
Biz de duyarız belki :) ilk gebeliğim boş gebelikti, o sebepten panik oluyorum bazen, sağlığından endişe ediyorum.. rabbim korusun minik canlarımızı.. Cevabın için tşk ederim
Kız kardeşimin doğumuna 2 haftası kaldı ve benden 5 yaş küçük. . Forumlara takılmama çok kızıyor, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek misali, insanın aklına farklı olumsuz şeyler getirip olumsuz etkilediğini söylüyor.. Haklı aslında ama yinede buralara uğramadan edemiyorum :) tek olmadığının bilmek de iyi hissettiriyor kendini sankibizim de ilk. ben de çok tedirginim. burada o kadar çok olumsuz şeyler yaşamış arkadaşlar var ki. ya biz de yaşarsak diye cok korkuyorum. tam sağlıklı gebelik geçirmek cok dusuk olasılıklı sanırım :s
Rabbim daim etsin.biz de 10 aydir bekliyorduk.tam umitlerimiz tukenmisken tup bebek dusunurken hamile kaldim elhamdulillah
merhaba bizde 5+4 olduk
bebeğimin sesini duyamamaştık pazartesi
10 gün sonragel dedi bana da doktor haftaya cuma gideceğim
benim demir depolarım boşmuş demir yapan şeyler yemeye çalışıyorum inş gidene kadar artar
Meraba kizlar birsey sorcam gebelik belirtisi olarak sik idrar kacirma biyana idrar kacirmasi ooluyormu bben tuvalete zor yetisiyorum ic camasirim hep islaniyo ve cok tualete cikiyorum hamileliktande supeleniyorum adetime 5 gn var ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım demir için doktorun bi ilaç verdi mi peki ya da ne önerdi. yaptırdığım testte demir alt sınırı 37 üst sınır 145 yazıyordu. benim demir değerim 4 çıktı. panikle doktora gittik. doktor o çok önemli değil şu aşamada önemli olan kan değerin dedi. kan değerin şuan iyi. zamanı geldiğinde hepsinin desteğini yavaş yavaş vericem dedi.
merhaba arkadaşlar,
inşallah herkes iyidir, ben salı günü gideceğim doktora çok heyecanlıyım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz...
merhabalar, bende aranızdayım kızlar. bugün 8+3 olduk
kızar bişey soracağım; 10. haftam bitti ve hala kasıklarımda ağrılar oluyor,sizde de oluyor mu????
canım ana sağlığında genel test yaptılar oradaki hemşire söyledi demirin düşük olduğunu
kadın doğuma gidince doktoruna söyle dedi hatta hemşire
dokturumda bana 10 gün sonraya rapor vermişti haftaya perşembeye denk geliyor gidince yazarım inş ne söylediğini benim de sınır altıydı demir değerim
iyiyiz canım rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun inş salı duyarsın atışlarını
benimki için 10 gün sonra bile duyulmayabilir demişti doktorum çok erkenmiş daha
tamam canım bana mutlaka yazarsan çok sevinirim. eğer tehlikeli bir durum olduğunu söylerse hemen başka bi doktora daha giderim
Kızlar bende geldım bende nısanda ogrendim sata göre 10 hafta cıkıyor ama daha kucuguz gec dollenme olmus, sanırım 7. haftamdayım.
Evet yakinmisiz canim evet yaa banada kalp atislari icin 15 gun beklemek cok zor geldi ama sonunda insalah yarin duyacagiz insallah bebegim sagliklidir cok korkuyorum bisi olcak die akintm oluo kosa kosa tuvalete bugn biraz agrimda var stres oluorum ara ara yarin solicem doktoruma versn bir ilac yavruma faydam.dokunsun tansiyonmda cok dusuo onuda solicem kalp atslarini duyunca testler veriyorms sanirim snada verdi mi doktorun neler yapilio merak ettmde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?