Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Biz de duyarız belki :) ilk gebeliğim boş gebelikti, o sebepten panik oluyorum bazen, sağlığından endişe ediyorum.. rabbim korusun minik canlarımızı.. Cevabın için tşk ederim

bizim de ilk. ben de çok tedirginim. burada o kadar çok olumsuz şeyler yaşamış arkadaşlar var ki. ya biz de yaşarsak diye cok korkuyorum. tam sağlıklı gebelik geçirmek cok dusuk olasılıklı sanırım :s

bizim de ilk. ben de çok tedirginim. burada o kadar çok olumsuz şeyler yaşamış arkadaşlar var ki. ya biz de yaşarsak diye cok korkuyorum. tam sağlıklı gebelik geçirmek cok dusuk olasılıklı sanırım :s
Kız kardeşimin doğumuna 2 haftası kaldı ve benden 5 yaş küçük. . Forumlara takılmama çok kızıyor, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek misali, insanın aklına farklı olumsuz şeyler getirip olumsuz etkilediğini söylüyor.. Haklı aslında ama yinede buralara uğramadan edemiyorum :) tek olmadığının bilmek de iyi hissettiriyor kendini sanki

rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar sağlıkla inşallah

Insallah saglikla buyur doğar canim gozun aydin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba kizlar birsey sorcam gebelik belirtisi olarak sik idrar kacirma biyana idrar kacirmasi ooluyormu bben tuvalete zor yetisiyorum ic camasirim hep islaniyo ve cok tualete cikiyorum hamileliktande supeleniyorum adetime 5 gn var ..

canım demir için doktorun bi ilaç verdi mi peki ya da ne önerdi. yaptırdığım testte demir alt sınırı 37 üst sınır 145 yazıyordu. benim demir değerim 4 çıktı. panikle doktora gittik. doktor o çok önemli değil şu aşamada önemli olan kan değerin dedi. kan değerin şuan iyi. zamanı geldiğinde hepsinin desteğini yavaş yavaş vericem dedi.

sık idrara çıkma kısmını yaşıyorum da idrar kaçırma olmadı ben de şuana kadar. ben biraz erken öğrendim o yüzden bebek sıkışır filan diye korkup da hemen çok gelmeden tuvalete koşuyorum:)

Bende de ilk belirti sık tuvalete cikmak oldu. Acaba sistik mi oldum diye korktum ama megerse bebegimmis 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar,

inşallah herkes iyidir, ben salı günü gideceğim doktora çok heyecanlıyım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz...

canım ana sağlığında genel test yaptılar oradaki hemşire söyledi demirin düşük olduğunu
kadın doğuma gidince doktoruna söyle dedi hatta hemşire
dokturumda bana 10 gün sonraya rapor vermişti haftaya perşembeye denk geliyor gidince yazarım inş ne söylediğini benim de sınır altıydı demir değerim

merhaba arkadaşlar,

inşallah herkes iyidir, ben salı günü gideceğim doktora çok heyecanlıyım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz...

iyiyiz canım rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun inş salı duyarsın atışlarını
benimki için 10 gün sonra bile duyulmayabilir demişti doktorum çok erkenmiş daha

kızar bişey soracağım; 10. haftam bitti ve hala kasıklarımda ağrılar oluyor,sizde de oluyor mu????

Bende de oluyo ara ara. Gerci ben 9dayım ama. Bastakıler kadar cok olmuyor ama herkese gore değişiyodur. Dr normal dıyor bu agrılara. Rahim içi bıyudugunden olurmus. Sevın ağrıya bence bebiş buyuyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım bana mutlaka yazarsan çok sevinirim. eğer tehlikeli bir durum olduğunu söylerse hemen başka bi doktora daha giderim

Kızlar bende geldım bende nısanda ogrendim sata göre 10 hafta cıkıyor ama daha kucuguz gec dollenme olmus, sanırım 7. haftamdayım.

Merhaba kizlarr ben size yazmayi unutmusum ikiz annesi oluyorumm iki melegim varmis benimmm ve ayri keseler ve uc gun aralari varr

yok canım biz kalp atışarını duyduk 2 dir. ama rutin kontrollere gidiyoruz daha. 3 aya girince testler başlıyor diye biliyorum ben. 3. aya kadar sadece folıc içeceğiz dedi. bir değişikli olmazsa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…