Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

Son adet tarihim 21 mart. tam 1 sene önce kimyasala gebelik geçirdim. bunun verdiği tedirginlikle adetim geçince idrar testi ve ardından 24 nisan 578 beta hcg 28 nisan 2998 beta hcg. yarın doktora gideceğiz. inş keseyi görmeyiz umuyoruz. sizce herşey yolundamı ?

Ben de 4 yıllık evliyim :) planlı değildi bizim pek aslında zamanı geldiğini düşündük ben bu kadar çabuk beklemiyordum mart başında bırakmıştım korunmayı nasip oldu işte

benimde 3,5 yıl aynı sizin gibi zamanının geldiğini düşündük :)
ve oda bizi çok bekletmedi 2. ayda haberini aldık.

hepimiz için hayırlısı olur inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Amin amin :) hala tam kavrayabilmiş degilim ben açıkçası inanılmaz bi mutluluk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin amin :) hala tam kavrayabilmiş degilim ben açıkçası inanılmaz bi mutluluk :)

gerçekten çok büyük bir mutluluk
ben sanırım hemen benimsedim
yemem içmem uykum falan dikkatliyim

ama maalesef kasık ağrılarım var regl olacak gibi sızlıyor, sonra geçiyor

Son düzenleme:

seninle aramızda 1 gün var:))) 21 nisanda verdiğim kan 1139 23 nisanda ise 3394 çıktı:))) 22 nisanda göründü şimdi sıra kalp atışlarında:)))

merhaba:) aynen öyle biz tam bir yıl bekledik. doktorlar tedaviyle olur normal yollarla olmaz demişti ve oldu. 6. haftamız bugün bitti:) çok güzel bir duygu inşalah devamı da gelir sağlıkla kucağımıza alırız.

Nasip işte :) doktora gittiniz mi keseyi falan gördün mü?

Kızlar bugün gittik doktorumuza. son adet tarihim 28 Şubat ama geç döllenme benimkisi, pko hastasıyım.. 4+4 bugün durum ultrasona göre.. keseyi gördük şükür, çrş günü bebeği görelim diye tekrar çağırdı doktorumuz.. Folia isimli vitamin ve vajinadan kullanmak için progestan verdi (5 yıllık bekleyişle gelen bi bebek olduğundan tedbir amaçlı sanırım progestan) hayırlısı, dua edelim inşallah

Okudum canim.ALLAH kabul etsin insallah

canım endişelenme. bende dün öğrendim 5 haftalıkmış. doktor kasık ağrın olabilir ama olmamasıda seni endişelendirmesin dedi. . kasık ağrılaımız biter 1 hafta sonra bulantılarımız başlayabilir çünkü. doktorum öyle dedi. hayırlısı olsun hepimiz için. sen kalp atışlarını duydun mu canım?

Kizlar son adet tarihim 12 mart.22 nisanda bhcg degerim 1546 cikti.doktor kese daha tam olusmamis cok kucuk dedi ve gec dollenme oldugunu soyledi.kalp atisini ne zaman duyabilirim sizce???

Esimin sperm morfolojisi 0.bu yuzden cok endiseliyim kalp atimi olmayacak diye.
Doktorum net duyulsun diye 15 nisanda cagirdi.15 nidan cok gec degil mi ya.muhtemel hamilelik tarihim 1_5 nisan arasiymis

benim son adet tarihim 26 mart.
29 nisanda beta HCG 3231 çıktı aynı gün keseyi de gördüm çok küçük daha dedi
haftaya gel kalp atışlarını da duyabiliriz dedi
çrş günü tam 6. hafta tekrar gitcem
duyulmazsa bir sonraki hafta

senin benden daha erken tarihin önümüzdeki hafta içi sende duyabilirsin inşallah

gerçekten çok büyük bir mutluluk
ben sanırım hemen benimsedim
yemem içmem uykum falan dikkatliyim

ama maalesef kasık ağrılarım var regl olacak gibi sızlıyor, sonra geçiyor

canım günlerimiz çok yakın. bende dün öğrendim adetim 4 gün geçmişti hcg 3099 çıktı. normal mi acaba. keseyi gördük ama daha bebeği göremedik. haftaya kalp atışlarını duyarız belki dedi doktor. sen duyabildinmi?

sorularımı cevaplamışsın burda ya aynı şeyleri söylemiş doktorumuz. benimde perşembe 6. haftam dolacak. bakalım inşallah duyarız kalp atışlarını. bebeği görebildinmi sen ?

Saol canım inslh öyledir. Yok ben daha keseyi bile görmedim salı günü gidecem doktora keseyi görmek için.

benimde 4-5 gün geçmişti 3231 çıktı dr oldukça fazla dedi bende endişe ettim
burada mol gebelik diye birşeyler okudum çünkü
yada bu oran yüksek olunca ikiz olabiliyormuş
iki gün sonra tekrar kan değerine baktırırsan ve 2 katı kadar çıkarsa ikiz olma ihtimali çok çok yüksekmiş
ben tekrar kan verdim tahliller için ve idrar ama 9unda alabilcem 10günde sonuçlanır dediler :26:
keseyi gördüm canım ama kalp atışı için haftaya gel alttan bakarsak duyabiliriz dedi
Çarşamba günü gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…