Amin saol canim RABBİM gonlundeen ne geciyorsa onlari versin sana
Ben de 4 yıllık evliyim :) planlı değildi bizim pek aslında zamanı geldiğini düşündük ben bu kadar çabuk beklemiyordum mart başında bırakmıştım korunmayı nasip oldu işte
benimde 3,5 yıl aynı sizin gibi zamanının geldiğini düşündük :)
ve oda bizi çok bekletmedi 2. ayda haberini aldık.
hepimiz için hayırlısı olur inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Amin amin :) hala tam kavrayabilmiş degilim ben açıkçası inanılmaz bi mutluluk :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet tarihim 21 mart. tam 1 sene önce kimyasala gebelik geçirdim. bunun verdiği tedirginlikle adetim geçince idrar testi ve ardından 24 nisan 578 beta hcg 28 nisan 2998 beta hcg. yarın doktora gideceğiz. inş keseyi görmeyiz umuyoruz. sizce herşey yolundamı ?
Amin amin :) hala tam kavrayabilmiş degilim ben açıkçası inanılmaz bi mutluluk :)
merhaba:) aynen öyle biz tam bir yıl bekledik. doktorlar tedaviyle olur normal yollarla olmaz demişti ve oldu. 6. haftamız bugün bitti:) çok güzel bir duygu inşalah devamı da gelir sağlıkla kucağımıza alırız.
seninle aramızda 1 gün var:))) 21 nisanda verdiğim kan 1139 23 nisanda ise 3394 çıktı:))) 22 nisanda göründü şimdi sıra kalp atışlarında:)))
Nasip işte :) doktora gittiniz mi keseyi falan gördün mü?
bazen geç döllenme olabiliyormuş hcg de buna bağlı düşük filan olabiliyor ama bence gayet normal. Doktoruna sorsaydın keşke.benimkisi normalmi ?
kızlar merhaba ben hamile değilim:) 10 mayısta belli olacak sizlerden bir ricam vardı allah rızası için 1 fatıha 3 ıhlas okuyp benim için rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dilermisiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş Şimdiden Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınızda koysun
Arkadaşlar ben beş haftalik hamileyim. Yumurtlama gününden bu yana kasık ağrılarım vardı. Ama iki gündür hiçbir ağrım yok, belirtim yok. Endiseleniyorum acaba bişey mi oldu diyebenimle aynı şeyleri yaşayan var mı?
Kizlar son adet tarihim 12 mart.22 nisanda bhcg degerim 1546 cikti.doktor kese daha tam olusmamis cok kucuk dedi ve gec dollenme oldugunu soyledi.kalp atisini ne zaman duyabilirim sizce???
Esimin sperm morfolojisi 0.bu yuzden cok endiseliyim kalp atimi olmayacak diye.
Doktorum net duyulsun diye 15 nisanda cagirdi.15 nidan cok gec degil mi ya.muhtemel hamilelik tarihim 1_5 nisan arasiymis
gerçekten çok büyük bir mutluluk
ben sanırım hemen benimsedim
yemem içmem uykum falan dikkatliyim
ama maalesef kasık ağrılarım var regl olacak gibi sızlıyor, sonra geçiyor
benim son adet tarihim 26 mart.
29 nisanda beta HCG 3231 çıktı aynı gün keseyi de gördüm çok küçük daha dedi
haftaya gel kalp atışlarını da duyabiliriz dedi
çrş günü tam 6. hafta tekrar gitcem
duyulmazsa bir sonraki hafta
senin benden daha erken tarihin önümüzdeki hafta içi sende duyabilirsin inşallah
canım endişelenme. bende dün öğrendim 5 haftalıkmış. doktor kasık ağrın olabilir ama olmamasıda seni endişelendirmesin dedi. . kasık ağrılaımız biter 1 hafta sonra bulantılarımız başlayabilir çünkü. doktorum öyle dedi. hayırlısı olsun hepimiz için. sen kalp atışlarını duydun mu canım?
benimde 4-5 gün geçmişti 3231 çıktı dr oldukça fazla dedi bende endişe ettimcanım günlerimiz çok yakın. bende dün öğrendimadetim 4 gün geçmişti hcg 3099 çıktı. normal mi acaba. keseyi gördük ama daha bebeği göremedik. haftaya kalp atışlarını duyarız belki dedi doktor. sen duyabildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?