Hiç kafana takma çünkü her hamilelik birbirinden farklı oluyor. Bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde kan pıhtılaşması yğzünden bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim ve inan o zamana kadar hiç bir belirtim yoktu ama bu sefer de böyle işte.
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile 5. Denememde hamile kaldım 26 nisan transfer günümdü. İki gün çnce 5+0 da keseyi gördük doktor iki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. 3-4 gündür sabah ve akşamları midem bulanıyor hele de aç kalırsam. Sizde de var mı böle şeyler?
Cok sukur bebisimin kesesini gorduk bugun.2hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi
drm.allahim korusun hepimizi bebislerimizi bize bagislasin amiin..
Çok sevindim canım maşallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım kaçıncı haftada sın ?? Bende bir görebilsem bugün doktora gidiyorum rica edecem artık bakarsa...
Allah de ötesini bırak...
Canim dun dr 5+4 dedi.26 sinda transfer olmustum.seninki mutlaka gorunur.hem
benim icime oyle doguyor senin ikiz
Canim dun dr 5+4 dedi.26 sinda transfer olmustum.seninki mutlaka gorunur.hem
benim icime oyle doguyor senin ikiz
Bugün transfer 9. Günü dayanamadım kan tahlili yaptım 11. 95 sonuç sizce nasıl
Daha çok erken betatlım ama hayırlısı olsun inşallah çok çok yükselir :))
Canım hayrlısı olsun saglıkla sihatle kucağına alırsın inşallah bişey sorucam beni 21 tıransfer oldu ama doktor salıgünü baktığında 4 haftalık dedi eee nasıl oluyo siz benden sonra tıransfer yaptırmışınız benimkinde bi yanlışlıkmı var
Canım bugün gittim bir tane kese gözüktü ama daha çok erken bakmıyor normalde hoca rica ettim şimdilik bir kese göründü çok mutlu oldum inş sonuna kadar güzel gider hayırlısıyla tamamına ereriz🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Gozun aydin canim insallah kalp atislarinida duyalim sevincimiz katlansin.
Bugün transfer 9. Günü dayanamadım kan tahlili yaptım 11. 95 sonuç sizce nasıl
İns Tatlim yükselir mi peki
Canim seninki blastmiydi bide tranfer oldugu gun 2haftalik oluyormus.blastta
4-5gun onden gidiyormus.artik dr soyledigi buydu bana canim.seninkinin daha buyuk
olmasi lazim canim
Daha çok erken betatlım ama hayırlısı olsun inşallah çok çok yükselir :))
Gozun aydin canim hamilesinbenimde 8.gun baktirmistim 13 gibi bisey cikmisti
dusuk zannatmistim ama simdi hamileyim.icini ferah tut asil gununu bekle.insallah
katlanmis olacak..
Saol Tatlim yardımcı oldugun için son 3 gün hamile'lerin dua si kabul olur bana'da dua et
Saol Tatlim yardımcı oldugun için son 3 gün hamile'lerin dua si kabul olur bana'da dua et
Çok teşekkür ederim ligin için çok mutlu oldumCanim rahat ol bebisin seninlee.allahim burda olmayan isteyen herkese
ve bizlerede bebiklerimize kavusmayi nasip etsin.insallah seneye bu
zamanlarda kaka temizliyo olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?