Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Evet canım benimde ikinci hamileliğim benimde ilki sebebi bilinmiyor ama 6 haftalık kaybetim onda miyde yanması bulantılar hiçbirşey yiyemiyodum ama şimdi çok şükür bir sıkıntım yok dilerim yavrularımızı sağlıklı sihatli kucağımıza alırız

Canim seninle ayni gun transfer olmusuz.banada 2hafta sonra dedi dr kalp atisi
icin.bendede bulanti yok drma bugun sordum hic olmayadabilir bu gunlerde
baslayadabilir dedi.benim ilk hamileligimde 6.haftada baslamisti.aman olmasin
Cok berbat bisey

Cok sukur bebisimin kesesini gorduk bugun.2hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi
drm.allahim korusun hepimizi bebislerimizi bize bagislasin amiin..

Çok sevindim canım maşallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım kaçıncı haftada sın ?? Bende bir görebilsem bugün doktora gidiyorum rica edecem artık bakarsa...

Allah de ötesini bırak...

Çok sevindim canım maşallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım kaçıncı haftada sın ?? Bende bir görebilsem bugün doktora gidiyorum rica edecem artık bakarsa...

Canim dun dr 5+4 dedi.26 sinda transfer olmustum.seninki mutlaka gorunur.hem
benim icime oyle doguyor senin ikiz

Canım bugün gittim bir tane kese gözüktü ama daha çok erken bakmıyor normalde hoca rica ettim şimdilik bir kese göründü çok mutlu oldum inş sonuna kadar güzel gider hayırlısıyla tamamına ereriz🙏🙏🙏

Canım hayrlısı olsun saglıkla sihatle kucağına alırsın inşallah bişey sorucam beni 21 tıransfer oldu ama doktor salıgünü baktığında 4 haftalık dedi eee nasıl oluyo siz benden sonra tıransfer yaptırmışınız benimkinde bi yanlışlıkmı var

Canim seninki blastmiydi bide tranfer oldugu gun 2haftalik oluyormus.blastta
4-5gun onden gidiyormus.artik dr soyledigi buydu bana canim.seninkinin daha buyuk
olmasi lazim canim

Gozun aydin canim insallah kalp atislarinida duyalim sevincimiz katlansin.

Canim seninki blastmiydi bide tranfer oldugu gun 2haftalik oluyormus.blastta
4-5gun onden gidiyormus.artik dr soyledigi buydu bana canim.seninkinin daha buyuk
olmasi lazim canim

Yaaa bencede büyük olması lazım off kafam karıştı ozaman benim saf doktor niye 4 dedi

Daha çok erken betatlım ama hayırlısı olsun inşallah çok çok yükselir :))

Gozun aydin canim hamilesinbenimde 8.gun baktirmistim 13 gibi bisey cikmisti
dusuk zannatmistim ama simdi hamileyim.icini ferah tut asil gununu bekle.insallah
katlanmis olacak..

Saol Tatlim yardımcı oldugun için son 3 gün hamile'lerin dua si kabul olur bana'da dua et

Saol Tatlim yardımcı oldugun için son 3 gün hamile'lerin dua si kabul olur bana'da dua et

Etmezmiyiz emin ol herbirimiz birbirimizden güzel bir haber geldindiye duvallar ediyoruz canım Allah yardımcın olsun inşaallah sende hamiş olucaksın şimdi adaysın heeeee :)))) dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…