Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Kizlar benim midem bugun cok kotu bulanmaya basladi.bide hersey kokuyo
sanki of ya canim hicbisey yemek istemiyor.kraker falan iyebiliyorum.galiba
yine serumluk olucam.

Kızlar dünden beri karsıklarım çok agrıyo aranızda böyle tamgün ağrısı süren varmı yaa sanki korkmaya başladım offf

yine serumluk olucam.

Bende henüz bulantı yok ama felaket baş dönmesi oluyor sanırım kansızlık var bende Üşüyorum bazen ...

Allah de ötesini bırak...

Canım kanama olmadıgı dürece bisıkıntı yok dedi off modum düştü biran önce salı olsada kalp atışlarımızı duysak rahatlıycam

Oh çok şükür kanaman yoksa sorun yok canım içini rahat tut bebeğini düşün her halimizden etkileniyorlar inş. Rabbim bizden ayırmak onları 9 açımızdan güzel geçer inş..elini karnına tutarak ya mubdi çek 99 tane yoktan var edensin inş. Meleklerimizi bize bağışlayacak Mevlam 🙏🙏🙏

yine serumluk olucam.

Banada kokuyo ywmek yapiyorum ama yemek istemiyorum.ekmek arasina peynie koyuyorum ne guzel oluyoo

[QTE=ozsen8279;35390699]Banada kokuyo ywmek yapiyorum ama yemek istemiyorum.ekmek arasina peynie koyuyorum ne guzel oluyoo[/QUOTE]

Merhaba benim 9 nisan da transfer olmustu hersey guzel gidiyordu.8 hafta 2 gun oldu.keseyi ve kalp atisini gormustuk .Ama bugun kalp atimini duymaya gidince duyamadik.doktor da ugrasti ama olmadi .duymaliydik falan biraz kivirdi ama haftaya cagirdi .progestan igneye devam dedi.tan cikarken de kanaman agrim olursa gel dedi.sanirim olmayacak moralim cok bozulduu.

Geçmiş olsun canım Allahtan umut kesilmez inş. Duyarsınız kalp atışını rabbim size bağışlasın meleğinizi 🙏🙏🙏 peki kalp durmaya ne sebep oluyor ? Bununla ilgili bilgi verdi mi doktorun?? Sakın üzme kendini bana söylemesi kolay senin için üzücü bir durum ama çok şükür inanmış insanlarız hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Kucuk olabilir gelisimi yavas olabilir dedi .bir hafya sonra telrar bakacak..o zamana kadar kanaman ya da agrin olursa gel dedi.Tabi Allahtan hayirlisi olur.Ama insallah terslik olmaz..Hepimiz tamamina ereriz allahin izniylee..

Kucuk olabilir gelisimi yavas olabilir dedi .bir hafya sonra telrar bakacak..o zamana kadar kanaman ya da agrin olursa gel dedi.Tabi Allahtan hayirlisi olur.Ama insallah terslik olmaz..Hepimiz tamamina ereriz allahin izniylee..

Amin canım inş. Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏 🙏

Hamişler nerelerdesiniz keyifler nasıl biz çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız Dilber yarin büyük gün pıt pıtları duymaya gitcez canım heycan varmı :)

Hamişler nerelerdesiniz keyifler nasıl biz çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız Dilber yarin büyük gün pıt pıtları duymaya gitcez canım heycan varmı :)

Mrh.canım evet heyecan şuanda yok ama yarın sabah aşırı bir şekilde olur canım :) senin nasıl gidiyor bulantı falan var mı ? Ben de yok çok şükür 🙏🙏🙏 rabbim inş. Kalp seslerini duymayı nasip eder bizlere de hayırlısıyla da kucağımıza almayı 🙏🙏🙏

Ay canım sen yarın duyacaksın dimi inşallah kalp seslerini Hayırlısıyla inşallah benimde çarşamba günü kalp atışlarını duyacam inşallah düşündükçe heyecanlanıyorum ben ya Allahım hayırlısıyla inşallah Rabbim duyarız o güzelim pıt pıtları

Âmin canım yarin ilk randevuyu aldım çok merak ediyorum bebişimin minicik kaldininin sesini çok merak ediyorum sabaha kadar uyurmuyum bilmiyorum :) geçen hafta çok bulantım oldu istifram ol bugün yok çok şükür ama ginede şikayet etmiyorum rabim bugünleri bize yaşatıya çok çok şükür

arkadaslar ben bugun miniğimin kalp atışlarıni gordum pıt pıt atıyordu. Dr
10.haftada dinleticem bebek icin riskli dedi.sadece gordukhersey yolundaymis
cok sukur.ben bu arada mide bulantilarim cok feci eger boyle giderse
drm serum vericekmis.zor bi surec allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…