Kizlar benim midem bugun cok kotu bulanmaya basladi.bide hersey kokuyo
sanki of ya canim hicbisey yemek istemiyor.kraker falan iyebiliyorum.galiba
yine serumluk olucam.
Kızlar dünden beri karsıklarım çok agrıyo aranızda böyle tamgün ağrısı süren varmı yaa sanki korkmaya başladım offf
Canım sıkma canını hemşireni arayıp sorabilirsin ya da doktorunu...
Allah de ötesini bırak...
Canım kanama olmadıgı dürece bisıkıntı yok dedi off modum düştü biran önce salı olsada kalp atışlarımızı duysak rahatlıycam
Kizlar benim midem bugun cok kotu bulanmaya basladi.bide hersey kokuyo
sanki of ya canim hicbisey yemek istemiyor.kraker falan iyebiliyorum.galiba
yine serumluk olucam.
Merhaba benim 9 nisan da transfer olmustu hersey guzel gidiyordu.8 hafta 2 gun oldu.keseyi ve kalp atisini gormustuk .Ama bugun kalp atimini duymaya gidince duyamadik.doktor da ugrasti ama olmadi .duymaliydik falan biraz kivirdi ama haftaya cagirdi .progestan igneye devam dedi.tan cikarken de kanaman agrim olursa gel dedi.sanirim olmayacak moralim cok bozulduu.
Kucuk olabilir gelisimi yavas olabilir dedi .bir hafya sonra telrar bakacak..o zamana kadar kanaman ya da agrin olursa gel dedi.Tabi Allahtan hayirlisi olur.Ama insallah terslik olmaz..Hepimiz tamamina ereriz allahin izniylee..
Kızlar deprem oldu çok korktum evde yalnızım yüce rabim hepimizi korusun
Kızlar deprem oldu çok korktum evde yalnızım yüce rabim hepimizi korusun
Hamişler nerelerdesiniz keyifler nasıl biz çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız Dilber yarin büyük gün pıt pıtları duymaya gitcez canım heycan varmı :)
Mrh.canım evet heyecan şuanda yok ama yarın sabah aşırı bir şekilde olur canım :) senin nasıl gidiyor bulantı falan var mı ? Ben de yok çok şükür 🙏🙏🙏 rabbim inş. Kalp seslerini duymayı nasip eder bizlere de hayırlısıyla da kucağımıza almayı 🙏🙏🙏
Mrh.canım evet heyecan şuanda yok ama yarın sabah aşırı bir şekilde olur canım :) senin nasıl gidiyor bulantı falan var mı ? Ben de yok çok şükür 🙏🙏🙏 rabbim inş. Kalp seslerini duymayı nasip eder bizlere de hayırlısıyla da kucağımıza almayı 🙏🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?