Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Hayirlisi olsun hamileligin cnm. Ama beni daha ucuncu gnum. İlk dnememde onuncu gun pembe lekelenme olmustu ve tutmamisti. Senin kacinci gun oldu lekelenmen kacinci gun transferiydi

Canım bedigin gibi adet günümdü 10. Yani seninki çok erken benim tıransfere oldugum gün hemşire söylemişti lekelenmem olur telaş etme demişti sende sakin ol dediğim gibi dinlen ben tıranfer günden itibaren hergün bir dilim annanas ve bir kivi yemiştim rahimi çalıştırıyormuş

Son düzenleme:

Evet kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedı.hıcbır belırtı olmayınca korkuyorum kötü durumum var die?

Belirtiler için erken ama canım benim korkma. şeytan ara sıra olumsuz düşünceler benimde aklıma sokuyor yok efendim ya düşerse falan falan çok şükür inanmış insanlarız günü varsa yaşayacak inş. Tabi bizde tedbirli olacağız çokta düşünmemek gerek ...

Allah de ötesini bırak...

Arkadaslar benim transferimin dirduncu gunu hic transfer olmamis gibiyim sizlerde ne gibi belirtiler olmustu

Cok sukur bebisimin kesesini gorduk bugun.2hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi
drm.allahim korusun hepimizi bebislerimizi bize bagislasin amiin..

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile 5. Denememde hamile kaldım 26 nisan transfer günümdü. İki gün çnce 5+0 da keseyi gördük doktor iki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. 3-4 gündür sabah ve akşamları midem bulanıyor hele de aç kalırsam. Sizde de var mı böle şeyler?

Öncelikle hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin. Mide bulantıları tamda bu aylarda başlıyormuş, ama benim de en çok aç kalınca midem bulanıyor, Allah hayırlı, sağlıklı bir gebelik nasip etsin cümlemize

Hayırlısı olsun canım gözün Aydın yok yaaa bende be miyde bulantısı ne baş dönmesi tık yok yaaaa

Hayırlısı olsun canım gözün Aydın yok yaaa bende be miyde bulantısı ne baş dönmesi tık yok yaaaa

Hiç kafana takma çünkü her hamilelik birbirinden farklı oluyor. Bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde kan pıhtılaşması yğzünden bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim ve inan o zamana kadar hiç bir belirtim yoktu ama bu sefer de böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…