Hayirlisi olsun hamileligin cnm. Ama beni daha ucuncu gnum. İlk dnememde onuncu gun pembe lekelenme olmustu ve tutmamisti. Senin kacinci gun oldu lekelenmen kacinci gun transferiydi
Aslında buradayım ben devamlı kimse olmayınca bende yazmıyorum sık sık giriyorum bu topiğe...bende kalp sesini duymaya beklemekteyim 27 mayıs şafak sayıyorum :)
Allah de ötesini bırak...
Benim tıranferim niysanın 21.oldu 3 gün ebiriyosu bisıkıntım yok çok şükür vallahi hiç yok çok uslu benim kuzum :) ama iş yapmıyorum uzanıyorum evin içinde dolanıyorum daha hiç öyle temizlik süpürke tapmadım canım arada karsık argrım oluyo oda arada kısmetse kuzumun pıt pıt kalp atışınıda duyarım hakımızda gayırlısı artık
Bugün evi süpürdüm ama detaylı değil üstünnkörü :) biraz belimde ağrı oldu yattım dinleniyorum genelde evdeyim oturuyorum uzanıyorum bende kasık ağrısı oluyor bazen normal belirtiler işte çok şükür bugünlerimizeAllahın izniyle pıt pıt sesleri duyacağız inş.🙏🙏🙏
Transferın hangı tarıhte olmustu canım
Bugün evi süpürdüm ama detaylı değil üstünnkörü :) biraz belimde ağrı oldu yattım dinleniyorum genelde evdeyim oturuyorum uzanıyorum bende kasık ağrısı oluyor bazen normal belirtiler işte çok şükür bugünlerimizeAllahın izniyle pıt pıt sesleri duyacağız inş.🙏🙏🙏
Âmin canım âmin inşallah duyucaz ben yapmıyorum eşim iş konusunda yardımcı oluyor sagolsun hafta sonuda ablam geliyo genel temizlik yapıyor sen söylemedinmi aylene
Âmin canım âmin inşallah duyucaz ben yapmıyorum eşim iş konusunda yardımcı oluyor sagolsun hafta sonuda ablam geliyo genel temizlik yapıyor sen söylemedinmi aylene
Biliyorlar canım ama uzağız ben artvin arhavideyim onlar rizede annem köyde işleri var gelemez ilk 3 gün yanımdaydı...ablam çalışıyor hemde 3 aylık hamile :) haftaya inş.ben anneme gideceğim eşim istanbula gidecek...sen Süpersin ya ablan gelip genel temizliğini yapıyor 👍👍
Biliyorlar canım ama uzağız ben artvin arhavideyim onlar rizede annem köyde işleri var gelemez ilk 3 gün yanımdaydı...ablam çalışıyor hemde 3 aylık hamile :) haftaya inş.ben anneme gideceğim eşim istanbula gidecek...sen Süpersin ya ablan gelip genel temizliğini yapıyor 👍👍
Ay kıyamam sana anneciğinden uzakta çokzor canım benimde aynı annem Kırklareli'de köyde ben Lüleburgaz'da aramızda 5.saatlik yol var ama seninkinden yakım ablam ise Istanbulda onlada aynı 4.5 5 saat ama sagolsun hafta sonu geliyo kız negüzel ablanla aranda 2.5 3 Ayvar beraber dogurucanız :))) süper annene çifte sevinç yaaa çok güzel :))
24.nisan da canım transferim oldu 😊
Keseyi gördüğümü gördüyseniz
nezaman gördün
Ay kıyamam sana anneciğinden uzakta çokzor canım benimde aynı annem Kırklareli'de köyde ben Lüleburgaz'da aramızda 5.saatlik yol var ama seninkinden yakım ablam ise Istanbulda onlada aynı 4.5 5 saat ama sagolsun hafta sonu geliyo kız negüzel ablanla aranda 2.5 3 Ayvar beraber dogurucanız :))) süper annene çifte sevinç yaaa çok güzel :))
Aslında ben daha yakınım ben buradan Rizeye 45 dakikada gidiyorum köye gitsen 1 saat 20 dakika falan ama işlerden dolayı gelemiyor larhafta ya eşim beni bırakacak anneme o istanbula gidecek...evet inş. Ogün leri hayırlısıyla görürüz mutluluğumuzu yaşarız🙏🙏🙏 aslında bana daha dikkat ediyorlar tedaviyle uzun zaman üstüne olduğundan dikkat et bişey yapma gibi gibi 😊 inş. Hayırlısıyla kalp atışını keseyi görürüz devamıda güzel gelir 🙏🙏🙏
Keseyi gördüğümü gördüyseniz
nezaman gördün
Henüz gitmedim doktora sende mi kese için bekliyorsun ???
Canım ben keseyi gördüm 4hafralıkken gözüküyor 6haftalık kende kalp atışlar duyuluyormuş bizde bekliyoruz işte
Evet kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedı.hıcbır belırtı olmayınca korkuyorum kötü durumum var die?
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile 5. Denememde hamile kaldım 26 nisan transfer günümdü. İki gün çnce 5+0 da keseyi gördük doktor iki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. 3-4 gündür sabah ve akşamları midem bulanıyor hele de aç kalırsam. Sizde de var mı böle şeyler?
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile 5. Denememde hamile kaldım 26 nisan transfer günümdü. İki gün çnce 5+0 da keseyi gördük doktor iki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. 3-4 gündür sabah ve akşamları midem bulanıyor hele de aç kalırsam. Sizde de var mı böle şeyler?
Hayırlısı olsun canım gözün Aydın yok yaaa bende be miyde bulantısı ne baş dönmesi tık yok yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?