Merhaba,Belirtiler için erken ama canım benim korkma. şeytan ara sıra olumsuz düşünceler benimde aklıma sokuyor yok efendim ya düşerse falan falan çok şükür inanmış insanlarız günü varsa yaşayacak inş. Tabi bizde tedbirli olacağız çokta düşünmemek gerek ...
Allah de ötesini bırak...
Merhaba,
Merak etme ben de ayni sekildr oldum su anda 8 hafta kslp atisini gorduk ama duymadik daha.Ben de hicbirsey hissetmemistim
Yaaa bencede büyük olması lazım off kafam karıştı ozaman benim saf doktor niye 4 dedi
Merhaba hanımlar, bugün kalp atışı için gitmiştik dra ve çok şükür kalp atışını gördük,ama dr dinletmedi, 3. ay dolana kadar dinletmek bebek için iyi değilmiş ama olsun kalp atışını gördük ya oda yeter bana. Allah sizlere de nasip etsin..
Gözünüz aydın canımrabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kalp sesini de duyarsınız inş. Bende haftaya gideceğim inş. Kalp sesi için ya da dinletmeyecek görücez artık nasıl söylerse hocamız hayırlısı olsun hakkımızda 🙏
amin amin amin canım inşaallah. İnşaallah görürsünüz sizde kalp atışını, hatta mümkünse duyarsınız da inşaallah.Bebeğiniz ve sizin için hayırlısı olsun
Canım internetten hesaplat blast ta göre bir kaç gün farkediyor ben internetten hesaplattım 6. Haftaya girdim çok şükür 🙏🙏🙏
Merhaba hanımlar, bugün kalp atışı için gitmiştik dra ve çok şükür kalp atışını gördük,ama dr dinletmedi, 3. ay dolana kadar dinletmek bebek için iyi değilmiş ama olsun kalp atışını gördük ya oda yeter bana. Allah sizlere de nasip etsin..
Evet canım hesplatım adet tarihine göre 6+5 oluyo bilmiyorum artık oldun sağlıklı sihatli olsunda bihaftada artık arada kaynasın :))
Bende 6 hafta 3 günlük ben blaktosist e göre hesaplattım aynı sayılır bakalım haftaya doktor ne söyleyecek hakkımızda hayırlısı olsun canım sende belirtiler varmı bende sadece baş dönmesi oluyor mide bulantısı henüz yok
Sadece miyde bulantısı var canım bide tatlı hiç görmek bil istemiyorum
Bende tavuk görmek istemiyorum tiksiniyorum midem çokta kür iyi ama sanki yavaştan başlıyor gibiyim sabahları farklı oluyorum hiç birşey yiyesim olmuyor...eşimle kahvaltı yapıyorum zorluyor um kendimi en azından bir yumurta bir bardak ballı süt peynir zeytin bunları muhakkak yemeye gayret ediyorum...
Ayyy kızlar bendede başladı.ilk kabakla sonra tavuk ve yaptıgım yemeklerin çogu.
Mesela acım yemek yemek istemiyorum en guzeli ekmek arası peynirrrrrr.suttede sıkıntı varrr iciyim diyorum aklıma geliyo vazgeciyorummm.
Size bisiy sorcam bide beni saglik ocagından aradılar yarın kan gebelik oldugu icin bazı testlet yapıcaklarmış.troid seker filan.
Siz gittiniz yada haber verdinizmi saglik ocagida takip ediyo bazi eksik igneleri yapıyormuş tetanoz filan sanırım..
Ayyy kızlar bendede başladı.ilk kabakla sonra tavuk ve yaptıgım yemeklerin çogu.
Mesela acım yemek yemek istemiyorum en guzeli ekmek arası peynirrrrrr.suttede sıkıntı varrr iciyim diyorum aklıma geliyo vazgeciyorummm.
Size bisiy sorcam bide beni saglik ocagından aradılar yarın kan gebelik oldugu icin bazı testlet yapıcaklarmış.troid seker filan.
Siz gittiniz yada haber verdinizmi saglik ocagida takip ediyo bazi eksik igneleri yapıyormuş tetanoz filan sanırım..
Evet canım ikigün önce benide aradılar benim tatonızlarım zaten tam çalıştığım için yaptırmıştım ama ben kalp atışlarını duyalım öyle gelirim dedim tamam dediler
Kizlar bugun bebisimin kalp atisini gordum duydum muhtesem bir duyguuuuu allahim herkese gostersin insallah.bu gune kadar hep gebelik hesaplama sitelerinden hesaplatiyodum bugun 6+6 gosteriyyor ama doktorum 7+6 dedi gelisimine gore doktor karar veriyor.bebisin basini poposunu ikisinin arasini olctu doktorum ayyyy insan cok tuhaf hissediyorrr gercekten bir can tasidigima bugun inandim masallah diyin kizlar nazar degmesinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun bebisimin kalp atisini gordum duydum muhtesem bir duyguuuuu allahim herkese gostersin insallah.bu gune kadar hep gebelik hesaplama sitelerinden hesaplatiyodum bugun 6+6 gosteriyyor ama doktorum 7+6 dedi gelisimine gore doktor karar veriyor.bebisin basini poposunu ikisinin arasini olctu doktorum ayyyy insan cok tuhaf hissediyorrr gercekten bir can tasidigima bugun inandim masallah diyin kizlar nazar degmesinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?