Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Amin canım inş. Duyarız herşey yolundadır rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın o sesi duyunca hamileyim diyebileceğim :) nasıl geçiyor senin hamilelik son bir iki gündür karnım çok şiş gaz sanırım üşütüyorda olabilirim ama rahatsızlık veriyor bana...

Allah de ötesini bırak...

Bulantı olması güzele işaret herşey yolunda demek amin canım yarın inş. Hayırlısıyla duyarız inş. Sonuna kadar güzel gitsin hayırlısıyla kucağımıza alalım 🙏🙏🙏

Geçmiş olsun canım inş. Seruma gerek duymazsınız bende Allahın izniyle yarın duyacağım inş. Benimde dir meleğimin kalbi atıyordur 🙏🙏🙏

Mahşalah canım Allah nazarlardan korusun çok geçmiş olsun canım inşallah seruma gerek kalmaz

Merhaba kızlar 23 yaşındayım 3 yıldır evliyim pko olduğu için tüp bebek yaptım ve 5 haftalık hamileym ama 3 gündür çok kötü grip oldum bitki çayları yasak ne yapmalıyımyardımcı olursanız sevinirm

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun ve çok çok geçmiş olsun, bende yaklaşık yirmi gündür hastayım, bademciklerim doldu ve fena bir öksürük başladı. Doktorum bana sıcak suya az bir parça taze nane koyup öyle içebilirsin demişti ama ondan bile korkup yapmadım, birde eşim bana sıcak suya az pekmez karıştırıp veriyordu, birde sıcak süt ve su içtim bol bol, ayrıca ballı suda iyi geliyor. Gerçi sen gripsin ama sıcak bişiler içmek iyi gelir diye yazdım. Allah acil şifa versin.

Teşekkür ederim canim dr özellikle nane önermedi ballı ılık şu ve limon önerdi

Kızlar kalp atışlarımızı duyduk bide sürpriz oldu bize bebeğim deyil bebişlerim varmış şok oldum maşallah diyin çok güzel pıt pıt atıyordu :)))

Kızlar kalp atışlarımızı duyduk bide sürpriz oldu bize bebeğim deyil bebişlerim varmış şok oldum maşallah diyin çok güzel pıt pıt atıyordu :)))

maşaallah, çok güzel de bir sürpriz yaşamışsın, Allah meleklerini sana bağışlasın, sağlıcakla kucağına almanıda nasip etsin

Canim seninle ayni gun transfer olmusuz.banada 2hafta sonra dedi dr kalp atisi
icin.bendede bulanti yok drma bugun sordum hic olmayadabilir bu gunlerde
baslayadabilir dedi.benim ilk hamileligimde 6.haftada baslamisti.aman olmasin
Cok berbat bisey

Ah yaa bende bir mide bulantısı ve afedersiniz kusma başladı sormayın. Kusmaktan kanamam oldu o kadar zorlamışım ki. Bşr hafta hastanede yattık. Şimdi iyiyim. Midem bulanmasın diye ilaç kullanıyorum. Bu arada 5. Haftada tek görülen bebeklerim 6. Haftada üçüz göründü ve kalp atışlarını da gördüm. Çok mutluyum umarım devam eder. Kızlar Allah o kadar büyükki baksanıza daha önce 5. Gün blast tutmayan embriyolarım vardı ama 5. Tüp bebek denememde bana üçüz hamilelik nasip etti ve 3. Gün embriyosuydu. Allah isteyen herkese nasip etsin moralinizi bozmayın 3 denemeden sonra şansın düştüğü filan yok. Her deneme kendine özel bence....

Dilber hadi nerdesin merak ediyorum :))

Canım duydum hemde ikiz miş tek kese de iki bebiş iki ses çok şükür ben bir tanem hazırlamıştım kendimi süpriz oldu şok oldum yaa çok şükür rabbimize yalnız 5 hafta sonra Rahime dikiş atılacak ikiz lerde riske atmamak için atıyorlarmış ...

Çok şükür canım ama bana dikiş filan bahsetmediker neden aceba benim tek kalp sesi buyduk haftaya çağırdı inşallah diyerinide duyarız

Çok şükür canım ama bana dikiş filan bahsetmediker neden aceba benim tek kalp sesi buyduk haftaya çağırdı inşallah diyerinide duyarız

Canım bende servikal yetersizlik var ikiz bebeklerde riske giriyor düşük olabiliyor o yüzden Rahime dikiş atıyorlar mış artık hakkımızda hayırlısı olsun inş.sende ikisinide duyarsın canım senin kiler iki kese dimi bende tek kese de ikiz 😊

Evet canım keseyi görmeye gittimizde tekti bugün kalp atışı için gittiğimizde önce kalp atışını dinleti doktor sonra ikinciyi duyamıyorum dedi nasıl yani ikizmi dedim evet dedi şok oldum diyer kese biraz küçük ondan duyamıyoruz haftaya duyarız dedi çok çok sevindim kız kısmetebak ikimizde aynı heyecanı aynı gün yaşadık :)))

Dilbercim gozun aydin ben dememismiydim.seninkini hep ikiz hissetmistim.
betan hep yuksek gitmisti.allahim kucagina almayida nasip etsin.canim servikal
yetersizlik oldugunu nasil anladilar.

Dilbercim gozun aydin ben dememismiydim.seninkini hep ikiz hissetmistim.
betan hep yuksek gitmisti.allahim kucagina almayida nasip etsin.canim servikal
yetersizlik oldugunu nasil anladilar.

Teşekkürler canım evet değwrim yüksekti ama tek kese görünmüştü bizde bir bebeğw odaklandık dün süpriz oldu bize keseden iki kalp sesi çıktı çok şükür🙏🙏🙏Canım bana 2010 yılında histeroskopi çekilmiş ti orada göründü riske etmemek için dikiş atılacak dedi

Çok şükür canım 🙏🙏 senin iki kese di mi benim bir kese de iki bebek tek yumurta ikiziymiş hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur 🙏🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…