Nişan atmam doğru mu olur

Babasındna çekinen aileci bir tiple evlenme.
Göz göre göre sana anahtar konusunda yalan söylemiş. İstediği yola sokmak için yalana başvuran tiple evlenme.
Sürekli ayrılmak isteyen, annene bile olmazsa olmaz diyecek saygısız bir tiple evlenme.
Benim kayınpederim dangozun tekidir. Biz lohusalıktan beri küsüz görüşmüyoruz. Eşim mesafe koymasa boşanırdık muhtemelen. Yani eş ailesi çok önemli. Olmaz bununla.
 
Aileler gerçekten biliyorlar bu işi, haklı çıktılar bi şekilde.
Arkana bile bakmadan kaç. "Düzelir belki, pişman olmuşur, o beni çok seviyor" diye düşünme bile. Şimdiden böyleyse evlenince daha beter olacak. Ayrıca olgunlaşamamış bir adamla evlilik olmaz. Ne o ergen gibi al yüzüğümü, ayrıldık tavırları?! Hayır sebepleri de ceviz kabuğunu dolduracak şeyler değil. Siz ileride daha büyük sorunlar yaşayınca ne yapacak bu adam şimdiden bu kadar basit sorunlara karşı böyleyse? Evlenecek adam oldunluğu sıfır nişanlınızda, daha kendi düşünmesini, karar vermesini beceremiyor. Şükret ki nişanlıyken bu yüzünü görmüşsün.
 
Babacı gibi mi geliyor? Gibi mi? Geliyor mu?
Adam apaçık babacı, neden hala tereddüt ediyorsunuz ki?
Nişanlılıkta 2 kere yüzük çıkaran adam evlenince de ha deyince boşanmalara kalkar. Boşuna ömrünüzü mahvetmeye gerek yok. Mutsuz olursunuz evlenirseniz. Ömrünüz sürekli küsüp ayrılalım diyen bir adamı döndürmeye çalışmakla geçer.
 
Son 2 hafta içinde 2 kere yüzük çıkardı verdi
Yok evin yedek anahtarını ailesine verecekmiş,yok babası dolabın rengi ve modeli uymuyor diye kendi ayarlayacakmış , nişanlınızın babası size şimdiden bağırıyor, nişanlınız da size destek olmamış. Öyle zırt pırt yüzüğü çıkarmakla sağlıklı bir evlilik olmayacağı belli zaten. Bir de size aynı olay olursa babama aynı tepkiyi verir misin diye sormuş şaka gibi. Böyle babasına düşkün,olgun olmayan ve dengesiz davranan biriyle evlenirseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz. 3. KEZ YÜZÜĞÜ ATAN SİZ OLUN. Eski nişanlınız da babasıyla yaşasın bir ömür boyu.
 
Barışırsanız da lütfen gelip yazmayın sinirlerimizi hoplatmayın. Böyle nişanlı böyle aile düşmanın kızına denk gelsin istemem. Babasının dediği olacak diye 2 kere yüzük çıkaran adam babası istemiyor diye sizi evden de kovar. Utanmıyor da devamlı yüzük çıkarıp takmaya. Siz bu adamla değil ailesiyle evleniyorsunuz. Yatak odasındaki dolaba, evinin kapısının kilidine kadar babasından onay bekleyen birini çok aradınız mı?
 
Allah esirgesin Eğer bu adamla evlenırseniz eşinizden çok kayınbabanız kovalar sizi elinde çocukla kendı evınızden . İnsan bu kadar kör olur mu kızım delirdin mi sen daha bide babacı gibi diyorsun. Nie geri geldikçe kabul ediyorsun . Kendıne yoksa ailene saygın olsun annenın yanında bağıran kayınbaba nedir ? Ailene bu insanları mı yakıstırıyorsun.

3 gun sonra kayınbabamdan izin almadan anneme oturmaya gidemiyorum die konu açma
 
Aklınızı mi kaçırdınız yahu? Böyle biriyle evlenilir mi?
Evlensiniz bile bir kaç ay sonra sizi anne babası için boşar bu. Bir kaç ay sonra boşanmış dul bir kadın olmak istemiyorsanız aklınızı başınıza alıp o nişanı atın yoksa olacaklar belli.
 
Cikin sokaga soyle bebesiyle gezen babalara bir bakin o bebeler bile anasi babasi ne dese tersini yapiyor sizinki dana kadar adam babasinin agzinin icine bakiyor hayatimi yakayim canimin ne kiymeti var canim diyorsaniz buyrun evlenin
 
Asla asla evlenmeyin, şu dönemde size bağıran kayınpeder bozuntusu emin olun evlilikten sonra size el kaldırma cüretinde bile bulunur, terbiyesiz, saygısız adam... Evlenirseniz nişanlınız da size destek olacak birine benzemiyor, sonunuz boşanma olur.
 
Ailenizle denk ailesi olan ve size değer veren birisi ile daha mutlu olursunuz.Ayrilin derim ben.Bunlar evlenmeden yaşanıyorsa, evlendikten sonra bunun 10 katı yaşanır.Ne güzel evlenmeden anlamışsınız.Yol verin.

Bir de her tartışmada sizi gözden çıkarıyor bu çok onur kırıcı bir davranış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…