- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ay benm karışıo aradaama şimdi doktora gitcem diede bakalım ne dicek die çok sık tutmuorum mesela şimdi eğer yarın derse gün aşırı sorcam normalde 11 i tam ovülasyon zamanım ama gün aşırı derse 11 i cuma günü boş kalıo o sebeple bilemiorum yani hayırlısı ama benm bugün biraz ağrım var kasıklarımda nedendir acaba
Ay benm karışıo aradaama şimdi doktora gitcem diede bakalım ne dicek die çok sık tutmuorum mesela şimdi eğer yarın derse gün aşırı sorcam normalde 11 i tam ovülasyon zamanım ama gün aşırı derse 11 i cuma günü boş kalıo o sebeple bilemiorum yani hayırlısı ama benm bugün biraz ağrım var kasıklarımda nedendir acaba
evet rahatla bakalım azcık belkim iyi gelir zormuş evet indir bindir haklısın hayırlısı artık tatlım
ben de kendimi dinlemeye başladım hatta dün biraz midem bulandı..acaba mı derkenn kendime güldüm daha 3 gün oldu bırakalı
bu psikoloji değişik bişey
biz de bu ay bıraktık korunmayı haydi kısmet diyelim gelsin bebişş
ya forumda çok okudum da klomen tam olarak nasıl bi ilaç nasıl kullanılıyor..
doktor bana 6 ay dene olmazsa gel dedi
umarım çift çizgiyi görüp giderim doktora
benim de bi ara prolaktin biraz yüksekti ama sonra ölçtürmedim..ayhh ne kadar maraz varsa ben de var...
ama Rabbim ol derse olur kiii
bayıldım bu sürece
bence de en zor yanı beklemek..bizim ilk ayımız daha hatta aniden karar verdik ama ona rağmen heyecanlıyım meraklıyım..
ilac kulaandınmı kı bnmde 9 u gunasırı dedıgın 2 3 kere mı ilişki
amın cnm inş ya hacet namazı dıolar bu gece yapcm bn sende yap bakalım nolck
ben de kendimi dinlemeye başladım hatta dün biraz midem bulandı..acaba mı derkenn kendime güldüm daha 3 gün oldu bırakalı
bu psikoloji değişik bişey
ben geçen hafta klomeni kullandım işte ve çok hastaydım grip yani ondan bişi olmadı dün oldu sadece şimdide yarın doktora gitcez bakalım o ne dicek ilaççı ilk kez içtim ya yanlış bişi olmasın die korkuyorum ondan doktora göre hareket etcem biraz
Bekleyelim bekleyelimde çift çizgi görelim yeterkii bebişlerimiz gelmiş olsun ama stres yapmamamız lazım böle ne olcak bilmiorum
aynn cnm bn kenıdımı bı ay ole bıkaptrmısım kı hamıleyım dıe dolasıorum adet olmadım doktr cok kızdı yapma bole kendını dıo bılmıorum ya cok zor rabbım aratmasın inş olur bu ay ya rabbım
hmm anladım cnm bn klomenı 3 4kez kullandım 3 ay ara verdım buay tekrr kullndım bakalım bu ay cok ıctım bn doktr sbh 1 aksam 1 dedı bn sbh 2 akssm 2 içtim iiiim ama agrım falan var belım agrıo mıdem bulanıo bnlar yumurtaların buyudune ısaret bakalım nolcak face falan varsa ordanda konusabılırz arkadasımburdan cok zor olu o
nasıl olcak canım nasıl kılcaz hacet namazını ben başka dualarda okuorum maneviyatta önemli biliyorsun
ayy sen çok içmişsin bende sabah bir akşam bir içtim ama benmde kasıklarım ağrıo midem bulanıo valla yumurtişler büyüosa ağrısınnn bulansınnn razıyımm :):):)
Ben bazen kendimce hamileyim sanıorum böle acayip bir his gelio kafayı mı yedim ne
tabı cnm farketmez gogleda ara cıkıo bu aksam yapım dıorum meryem suresı ayetlerı yasın suresınden ayetler yazdım bn zemzemın ıcıne attım yazılar kaybolunca ıccem olmus bı arkadsın ole yapınca onuda yapcm bnde bıldıgım duaları okuyom bakalım hayrlısı
aynn yha buyuyo ıste buyusun ya kocaman olsunlar
ona bakarsan bn her ay hamıleyım dıe gesınıorum bnı kapatma zamanı geldı bakırkoye yer ayrtayım
Bende yasin süresi birde mubin duası okuyorum yasinin arasında okunuo yasinden hangi sureleri yazıoz atıoruz canım anlayamadım onu
ahh demekki bir ben değilim içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?