Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ilac kulaandınmı kı bnmde 9 u gunasırı dedıgın 2 3 kere mı ilişki

ben de kendimi dinlemeye başladım hatta dün biraz midem bulandı..acaba mı derkenn kendime güldüm daha 3 gün oldu bırakalı
bu psikoloji değişik bişey

ben de kendimi dinlemeye başladım hatta dün biraz midem bulandı..acaba mı derkenn kendime güldüm daha 3 gün oldu bırakalı
bu psikoloji değişik bişey

aynn cnm bn kenıdımı bı ay ole bıkaptrmısım kı hamıleyım dıe dolasıorum adet olmadım doktr cok kızdı yapma bole kendını dıo bılmıorum ya cok zor rabbım aratmasın inş olur bu ay ya rabbım

Klomen yumurtlamayı daha çok güçlendiren bir ilaç canım yumurta ilacı diyebilirim ama doktor demeden tabiki kullanmanı tavsiye etmem valla benm doktorcum hiç dene demedi evleneli 9 ay oldu artık başlayalım dedi ve prolaktin düzelince bu ilacı verdi herşeyde vardır bir hayır diyoruz napalım marazlar eksik olmaz zaten :) Rabbim büyük inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız

ilac kulaandınmı kı bnmde 9 u gunasırı dedıgın 2 3 kere mı ilişki

ben geçen hafta klomeni kullandım işte ve çok hastaydım grip yani ondan bişi olmadı dün oldu sadece şimdide yarın doktora gitcez bakalım o ne dicek ilaççı ilk kez içtim ya yanlış bişi olmasın die korkuyorum ondan doktora göre hareket etcem biraz

hmm anladım cnm bn klomenı 3 4kez kullandım 3 ay ara verdım buay tekrr kullndım bakalım bu ay cok ıctım bn doktr sbh 1 aksam 1 dedı bn sbh 2 akssm 2 içtim iiiim ama agrım falan var belım agrıo mıdem bulanıo bnlar yumurtaların buyudune ısaret bakalım nolcak face falan varsa ordanda konusabılırz arkadasımburdan cok zor olu o

Ben bazen kendimce hamileyim sanıorum böle acayip bir his gelio kafayı mı yedim ne

ayy sen çok içmişsin bende sabah bir akşam bir içtim ama benmde kasıklarım ağrıo midem bulanıo valla yumurtişler büyüosa ağrısınnn bulansınnn razıyımm :):):)

nasıl olcak canım nasıl kılcaz hacet namazını ben başka dualarda okuorum maneviyatta önemli biliyorsun

tabı cnm farketmez gogleda ara cıkıo bu aksam yapım dıorum meryem suresı ayetlerı yasın suresınden ayetler yazdım bn zemzemın ıcıne attım yazılar kaybolunca ıccem olmus bı arkadsın ole yapınca onuda yapcm bnde bıldıgım duaları okuyom bakalım hayrlısı

Bende yasin süresi birde mubin duası okuyorum yasinin arasında okunuo yasinden hangi sureleri yazıoz atıoruz canım anlayamadım onu

Bende yasin süresi birde mubin duası okuyorum yasinin arasında okunuo yasinden hangi sureleri yazıoz atıoruz canım anlayamadım onu

meryem suresının 19 21 22inci ayetleri yasin suresının 82 83 ayetlerı adet bıttıkten sonra boy abdestı alıyosun ya ondan sonra bunu temız kagıda yazıp zemzem suyunun ıcıne atıosun yazılar kaybolunca sıfa nıyetıne ıcıosun yaptım bn bu ay daha kaybolmamıs yazılar beklıom bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…