Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canim.kadinlar klubu forum sayfasinda araclari tikla orda.ovulasyon.tarihi hesaplama var ordada hesaplayabiliorsun onu ordanda bakablrsn tam zamanini yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Reglim pek duzenli degil gibi yinede hesaplar mi canim?

benim çalışmalar yarın bitecek rutine girecek, sıra beklemekte artık. BAT 20 Nisan

hayırlısı olsun bakalım...

Benim tam duzenli degil.ama son iki aydir duzgn gibu 24 25 mart gibi eger yine duzgn giderse tabii :-(

bende 25 nisanda ... ovakte kadar olmazsam test yaparım

Reglim pek duzenli degil gibi yinede hesaplar mi canim?

Himm benmde ole normalde ama iki aydir normal.seviyede ama bilmyrm canim asagi yukari cikar belki bende iste doktorn dedigine gore harekete geccem normalde calisma zamanindayiz :)

Ayy benim catlama gunu calismalar gecsin bi hafta sonrasini zor beklerim valla eve test stoklamak lazim :)

kesınlıkle..eger gebe olursan ne zaman test yaparsan çıkar kuzu

Ah ah tam bi bilsem canım herkes adetini beklicen eğer gecikirse çıkar dio ama anlayamadım nasıl beklicem çok heyecanlı bu ay klomende kullandım ya daha bi heyecanlıyım hamiş olcam gibi hissediorum

bende o heycan gecen ay vardı hüsran oldu senın kadar değilim ama bence sen gebe kalcan banada öyle geldi nedense :112:

Aynen ben yine riske atmayim rutin duzenli bi sekilde calismalarima devam edicem :) tabi kocisim yorgun olmazsa :)

Evet kızlar yaa, bu nisan ayından çok umutluyum. Klomenle tedavi görüyorum Rabbim inşallah bu sınavımı bu ay hayırlı haberlerle bitirir.
Çok şey istemiyorum inanıyorum Rabbimin hazinesi geniş, vericek hayırla sağlıkla mutlulukla

bende o heycan gecen ay vardı hüsran oldu senın kadar değilim ama bence sen gebe kalcan banada öyle geldi nedense :112:

Ayyy kiyamam tatlim cok sagoll etrafmdakilerde ole diyor bu ay nedense sennde demen beni cok mutlu etti kuzumm insallah Rabbim buyuk guzel.yureginede evlat.nasip etsin insallah sninde guzel haberini alicaz burdan insallah

Hosgeldin arkadasim ayni durumdayz klomni kullandim bakalim bekliyoruz Rabbim buyuk insallah guzel haberler paylasicazzz

Hosgeldin arkadasim ayni durumdayz klomni kullandim bakalim bekliyoruz Rabbim buyuk insallah guzel haberler paylasicazzz

Ohh ne güzel sen en sonuna gelimişsin, ben daha bekliyorum bakalım perşembe kontrole gidicem, neler dicek acaba ?
Sen ne zaman test yapıcaksın ?

Ohh ne güzel sen en sonuna gelimişsin, ben daha bekliyorum bakalım perşembe kontrole gidicem, neler dicek acaba ?
Sen ne zaman test yapıcaksın ?

Ya aslind sonund degilim yarin doktora gitcem gecen sali baslamstm klomene bakalim.doktor yarin ne dicek simdi calisma zmanlarimzdayz bugun itibari ile :)

Bir sorum olacaktı günaşırı ilişkiye girmeliyiz öyle değilmi? Doktorum öyle dedi ama risk olmazmı 😊?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…