- Konu Sahibi mnspapatya
-
Arkadaşlar bnmde bat 18 mart inş. bu nisan ayı uğurlu gelirde cennet kokulularımızı alırız :)
Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedimBenim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???
Canim.kadinlar klubu forum sayfasinda araclari tikla orda.ovulasyon.tarihi hesaplama var ordada hesaplayabiliorsun onu ordanda bakablrsn tam zamanini yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum batın ne zamannnn
Benim tam duzenli degil.ama son iki aydir duzgn gibu 24 25 mart gibi eger yine duzgn giderse tabii :-(
sağol canım çok teşekkür ederim hafta randevu alıyım en iyisiİlla açman gerekmiyor. Sağlık ocağı tahlil yapar ama tam olarak anlamaz ki durumunu. Kadın doğumcuya görünmelisin. Karından ultrasonla bakar ya da kan tahlili yapar anlar bi şekilde.
Reglim pek duzenli degil gibi yinede hesaplar mi canim?
bende 25 nisanda ... ovakte kadar olmazsam test yaparım
Ayy benim catlama gunu calismalar gecsin bi hafta sonrasini zor beklerim valla eve test stoklamak lazim :)
kesınlıkle..eger gebe olursan ne zaman test yaparsan çıkar kuzu
Ah ah tam bi bilsem canım herkes adetini beklicen eğer gecikirse çıkar dio ama anlayamadım nasıl beklicem çok heyecanlı bu ay klomende kullandım ya daha bi heyecanlıyım hamiş olcam gibi hissediorum
Himm benmde ole normalde ama iki aydir normal.seviyede ama bilmyrm canim asagi yukari cikar belki bende iste doktorn dedigine gore harekete geccem normalde calisma zamanindayiz :)
bende o heycan gecen ay vardı hüsran oldu senın kadar değilim ama bence sen gebe kalcan banada öyle geldi nedense :112:
Evet kızlar yaa, bu nisan ayından çok umutluyum. Klomenle tedavi görüyorum Rabbim inşallah bu sınavımı bu ay hayırlı haberlerle bitirir.
Çok şey istemiyorum inanıyorum Rabbimin hazinesi geniş, vericek hayırla sağlıkla mutlulukla
Hosgeldin arkadasim ayni durumdayz klomni kullandim bakalim bekliyoruz Rabbim buyuk insallah guzel haberler paylasicazzz
Ohh ne güzel sen en sonuna gelimişsin, ben daha bekliyorum bakalım perşembe kontrole gidicem, neler dicek acaba ?
Sen ne zaman test yapıcaksın ?
Hosgeldin canim hayirli haberleri bekliyoruz hep birlikte insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?