- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ayyy kiyamam tatlim cok sagoll etrafmdakilerde ole diyor bu ay nedense sennde demen beni cok mutlu etti kuzumm insallah Rabbim buyuk guzel.yureginede evlat.nasip etsin insallah sninde guzel haberini alicaz burdan insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir sorum olacaktı günaşırı ilişkiye girmeliyiz öyle değilmi? Doktorum öyle dedi ama risk olmazmı 😊?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evett cok uzak sayilmayiz tatlim yakiniz benim.doktorum sorunlu hamileliklerde zor hamilelklerde uzman bir doktor ve cok memnunum ve guveniyorum ona daha once bi doktora gttm hic ilgilenmedi benimle ama simdiki doktorum arada kizio ama iyi birisi telefonla arayp rahatlikla hersyi soruyorum :)
nasılsın cnm hafta sonu yoktum cemıyetımız vardı ne var ne yok bakalım
yaa o değilde ayın 25ine kadar nasıl sabretcez ?
Bir bilsem canım benm daha çook varr napcaz bilmiorum :18::18::18::18:
Tşkler cnm amin Allah isteyen herkese verir inşallah 😊
aaa nerdesin şekerim yarın doktor günüm heyecan dorukta bekliorum doktora gitmeyi ne dicek bakalım. Sen nasılsın yoğun geçti hafta sonun demek
Ya bende onu dusunuordm bugun.canim yarin doktor ne.dicek bakalim ona sorucam gun asiri dese mesela tam.ovulasyon gunum bos oluo sorcam.eger heycandan unutmassam
valla bnmde 20 sı sankı hıc gecmıo gunler ya corek otu bal tarcın karısımı yapcam buaksam 7gun yapım dıorum olurmukı :S:2:
Bir bilsem canım benm daha çook varr napcaz bilmiorum :18::18::18::18:
aynn cnm kafam dagıldı ama ii oldu bnde 15inde gtcm bu hafta yogun olcak iş bakımından 20 sı adt gunum ıns olmm ya
Haberiniii bklyrm öyleyse 😊😊
aman iyi olmuş canım hep bebişle dolu kafamız azcık dağılsın aradahadi bakalım inşallah adet olmayızz her gün tetikte olcaz ama kısmet artık napalım :18::18:
eger gebeysek bile 1günlük en az 14gün beklıcez =D
Bilmiorum ki canım hiç denemedim ben onu çünkü çörek otundan hiç hoşlanmıorumdaha ayın 7 si daha çoookkk varrr geçcek artık bi şekilde sen çalışıyormusun ben çalışıorum ondan bi şekilde geçiyor
Öğlene yazarım buraya canım artık
aynn cnm ya 2gunde bı ılıskı yapıorum bn senn nasıl inş tutar ya spermler 2 gunde bı yenılıomus kndını doktr ole dedı bna hayrlısı bakalım
Ah canim.valla bizde yaza dusunuordk ama dusundm ya olmassa hemen dedik ben pko.icn dogum kontrol hapi kullaniordm onu biraktim 4 ay falan oldu benmde duzensizdi hatta az suruyor adetim ama biz.cokta denemedk diebilirm cunku bende prolaktnde cok cok yuksekti ancak duzeldi.martta simdide klomen kullandm bakalim yarin doktora gitcez bakalim ne olcak Amin canim hepimiz icin hayirlisii
Bu sayfadaki herkes insallah bu ay meleklerini göbüşlerine almış olur. bu işin en zor yanı beklemek.
** kırmızılar geliyor üzülüyorsun sonra diyorsun ki yeni ay yeni umutlar demek, sıva kolları
** sonra sıkı bir çalışma temposuna giriyorsunbu kısım eğlenceli kısımı
** ardından 10-14 gün beklemece geliyor en sıkıcısı burası..
** inşallah hepimiz bu beklemenin sonucunda ikinci pembiş çizgiyi de görürüz.,
bn calısmıorum suan gecmıo ewdeyım markatte kasa sefıydım bn zor marketcılık ındır pındr olmuo ondan ara verdım azcık bi iş yapmıyım bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?