Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

yaa o değilde ayın 25ine kadar nasıl sabretcez ?

Bir sorum olacaktı günaşırı ilişkiye girmeliyiz öyle değilmi? Doktorum öyle dedi ama risk olmazmı 😊?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bende onu dusunuordm bugun.canim yarin doktor ne.dicek bakalim ona sorucam gun asiri dese mesela tam.ovulasyon gunum bos oluo sorcam.eger heycandan unutmassam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasılsın cnm hafta sonu yoktum cemıyetımız vardı ne var ne yok bakalım

aaa nerdesin şekerim yarın doktor günüm heyecan dorukta bekliorum doktora gitmeyi ne dicek bakalım. Sen nasılsın yoğun geçti hafta sonun demek

aynn cnm kafam dagıldı ama ii oldu bnde 15inde gtcm bu hafta yogun olcak iş bakımından 20 sı adt gunum ıns olmm ya

Ya bende onu dusunuordm bugun.canim yarin doktor ne.dicek bakalim ona sorucam gun asiri dese mesela tam.ovulasyon gunum bos oluo sorcam.eger heycandan unutmassam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haberiniii bklyrm öyleyse 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bnmde 20 sı sankı hıc gecmıo gunler ya corek otu bal tarcın karısımı yapcam buaksam 7gun yapım dıorum olurmukı :S:2:

Bilmiorum ki canım hiç denemedim ben onu çünkü çörek otundan hiç hoşlanmıorum daha ayın 7 si daha çoookkk varrr geçcek artık bi şekilde sen çalışıyormusun ben çalışıorum ondan bi şekilde geçiyor

aynn cnm kafam dagıldı ama ii oldu bnde 15inde gtcm bu hafta yogun olcak iş bakımından 20 sı adt gunum ıns olmm ya

aman iyi olmuş canım hep bebişle dolu kafamız azcık dağılsın arada hadi bakalım inşallah adet olmayızz her gün tetikte olcaz ama kısmet artık napalım :18::18:

aman iyi olmuş canım hep bebişle dolu kafamız azcık dağılsın arada hadi bakalım inşallah adet olmayızz her gün tetikte olcaz ama kısmet artık napalım :18::18:

aynn cnm ya 2gunde bı ılıskı yapıorum bn senn nasıl inş tutar ya spermler 2 gunde bı yenılıomus kndını doktr ole dedı bna hayrlısı bakalım

bn calısmıorum suan gecmıo ewdeyım markatte kasa sefıydım bn zor marketcılık ındır pındr olmuo ondan ara verdım azcık bi iş yapmıyım bakalım nolcak

aynn cnm ya 2gunde bı ılıskı yapıorum bn senn nasıl inş tutar ya spermler 2 gunde bı yenılıomus kndını doktr ole dedı bna hayrlısı bakalım

Ay benm karışıo arada ama şimdi doktora gitcem diede bakalım ne dicek die çok sık tutmuorum mesela şimdi eğer yarın derse gün aşırı sorcam normalde 11 i tam ovülasyon zamanım ama gün aşırı derse 11 i cuma günü boş kalıo o sebeple bilemiorum yani hayırlısı ama benm bugün biraz ağrım var kasıklarımda nedendir acaba

biz de bu ay bıraktık korunmayı haydi kısmet diyelim gelsin bebişş
ya forumda çok okudum da klomen tam olarak nasıl bi ilaç nasıl kullanılıyor..
doktor bana 6 ay dene olmazsa gel dedi
umarım çift çizgiyi görüp giderim doktora

benim de bi ara prolaktin biraz yüksekti ama sonra ölçtürmedim..ayhh ne kadar maraz varsa ben de var...
ama Rabbim ol derse olur kiii

bayıldım bu sürece
bence de en zor yanı beklemek..bizim ilk ayımız daha hatta aniden karar verdik ama ona rağmen heyecanlıyım meraklıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…