Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ben de dün temizlik yaptım sonra pişman oldum yormasaydım kendimi diye ...
belirsizlik kötü

çoook sağol canım bilgilendirmen için..
yaz sonuna kadar olmazsa giderim doktora..Doktor aşılamadan falan bahsetti ama umarım gerek kalmaz..

Allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin...

Hoşbuldum :) İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse Allah onu versin. Bende çok heyecanlıydım yumurta baktırırken

İki gündürde yumurtalıklarım çok ağrıyor özellikle yumurtamın olduğu taraf sağ neden anlaamdım. Ağrı kesici içtim herhalde üşüttüm. Çatlatma ağrısı derler ya hiçte çekmedim öyle bir ağrı nasıldır bilmiyorumda.

13. gün bugün regli başlangıcından doktor 14. günü kaçırma demişti ama kaçacak eşim perşembe burada olacak off anlamadım çok ağrım var bakalım geçmezse sabah doktora gidicem.

Günaydınnnnn 😊 ne durumdayız bayanlar, ya biz dün ilişkiyr girdk ben 2 saat falan kalkmadım yattım yarım saatte ayakları diktim havaya dün tam 12. Gün adetten sonra, Spermin bi kısmı aktı ama çok değildi, bugün yapmıcaz yarın 14.gün tavsiyesi olanlar varmı 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru olanı yapmıssın zaten. o geri akanlar önemli değil spermin içinde yaşadığı sıvı. spermler çoktaaaan hedefe ulaşmışlardır. İniallah birtanesi yumoşu da bulmuştur.

önemli olan birleşmelerin yumurtlamadan önce olması ve yumurtlama gerçekleştiğinde spermlerin orada hazır bulunabilmesi. spermcikler 3-4 gün hatta 1 haftaya içeride yaşayabiliyorlar, ama yumoş 1 gün.

benim teyzemin eşi uluslararası söför ve teyzem son bebeğine adetinin son günü girdiği ilişkiden hamile kalmış. düşün işte. daha abdest alacağı gün birlikte olmuslar, kocasını ugurlamıs 1 ay sonra kocası gelince neden adet olamadıgını dusunup bi test yapıyor ve süpriizzz

içini ferah tut.

ne gusel ya bnde bu ay ole yaptım ıns tutmustur bı arkadasım tavsıye ettı bnada onunda ole tutmus olur ıns

doğru olanı yapmıssın zaten. o geri akanlar önemli değil spermin içinde yaşadığı sıvı. spermler çoktaaaan hedefe ulaşmışlardır. İniallah birtanesi yumoşu da bulmuştur.

gerı klaanlar kalıtesız spermler onları rahım kabul etmıyo ama bole devam bakalım ıns olur ya

ben ikinci bebeğim için çalışmalara bu ay başladım ama sanki ilk bebeğim için uğraşıyormuşum gibi heyecanlıyım. benim adet düzenim pek yok 24-29 arası değişir her ay. bu da tabi heyecanı arttırıyor acaba ne zaman yumurtlıycam diye :)

ılkıne nasıl hamıle kaldın kendılıgınden mı tedavıylenmı arkadasım

Merhaba arkadaslar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. Bat 6 nisandı hala olmadım beklemedeyim gerçi bnm 2-3 gün geciktiği oluyo inş kırmızı kart yemem :-(

ılkıne nasıl hamıle kaldın kendılıgınden mı tedavıylenmı arkadasım

canım ilk hamileliğim düşük oldu ona rahşm filmi çekildikten sonra hamile kalmıştım. çalışmalar baslamasından 10 ay sonra.

ikinci gebeliğim ise bu mecburi kürtajdan 2 ay sonra oluştu, kürtajdan sonra 1 kez adet gördüm sadece.

inşallah bu bebeğim beni bekletmeden gelir ve üzmez.

iki gebelik içinde tek yaptıgım ben alttayken çalışmayı sonlandırdık ve 20 dk yattım. ardından kalktım dusumu yaptım özel şeyler denemedim.

Merhaba arkadaslar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. Bat 6 nisandı hala olmadım beklemedeyim gerçi bnm 2-3 gün geciktiği oluyo inş kırmızı kart yemem :-(

ben dayanamazdım, şimdiye kadar kaç tane test yapmıştım. nasıl durabiliyorsun kız. test yapsan çıkar eğer varsa.

anladım cnm ıns bekletmezler ya bn bi senedr beklıorum bakalım bu ay cok umutluyum ne bılım ıns tutmustr rabbım aratmaz ıns

anladım cnm ıns bekletmezler ya bn bi senedr beklıorum bakalım bu ay cok umutluyum ne bılım ıns tutmustr rabbım aratmaz ıns

inşallah maya tutmuştur :) Rabbim bekletmeden versin inşallah. Ama hepimiz için en iyi zamanı da o biliyor, tevekkül gerekli.

inşallah maya tutmuştur :) Rabbim bekletmeden versin inşallah. Ama hepimiz için en iyi zamanı da o biliyor, tevekkül gerekli.

aynn cnm ama cok zor zamanlar gecrdım bn cok ıhtıyacım var bu bebege bana esıme ıı gelcek bılıorum ama bı tutsa cok uzuluyorum ya

ben dayanamazdım, şimdiye kadar kaç tane test yapmıştım. nasıl durabiliyorsun kız. test yapsan çıkar eğer varsa.

Masalcım bnm bazen adetim iki-üc gün ileri atabiliyo o yüzden test için acele etmiyorum gecen aylardada böyle oldu hatta korunmayı bıraktgmz ilk ay bir hafta gecikmişti adet olmuştum üzülmüştüm o yüzden pazartesiye kadar yada cumaya kadar bekliyim diyorum bundan iki gün önce acayip belirtiler vardı iki gündür baya haffledi sanki hiç adet olmayacak gibiyim kendimi kaptırmak istemiyorum hamile olmadgmı görünce cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…