- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.501
bak bak hala kötü düşünüyo belki bebiştir nie bu kadar karamsrsın yavrucum yapma ve surat asmak yok bunları söleyen sendin lütfen
Oooo oglen.oldu ancak geldin vallaa sekerim bende kocalara kizikim seninki napti sanaa burcuya uzulmek yok doktora gitsn sonra bakcaz durumaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudm çok duygulandm bnmde henüz kahverengi beş on dk sonra lavaboya gdrm yine bklm 😞ama kötü hisler beslym
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hisstmyrm artk çünkü bbğm 😞 bu adet kanıysa 2 gün önceki neydi
beynimiz bütün hormonları etkiliyo burcucum lütfen iyi düşünde iyiye yol alsın stres yapıp iyi gelişen bişeyi kötüleştirme lütfen rica ediyorum bi çikolata ye sen ya ye çabuk bitter ye ama kalorisi az olsun :)
Düşünmemeye çalşymda lavaboya gittm kan akmadı hnz kahverengii şu an ama bnce adet
Oooo oglen.oldu ancak geldin vallaa sekerim bende kocalara kizikim seninki napti sanaa burcuya uzulmek yok doktora gitsn sonra bakcaz durumaaa
Yaknmda bakkal yok
beynimiz bütün hormonları etkiliyo burcucum lütfen iyi düşünde iyiye yol alsın stres yapıp iyi gelişen bişeyi kötüleştirme lütfen rica ediyorum bi çikolata ye sen ya ye çabuk bitter ye ama kalorisi az olsun :)
Düşünmemeye çalşymda lavaboya gittm kan akmadı hnz kahverengii şu an ama bnce adet
Hayy Allahim sizin orasida.nasil bi yer uzak heryere
eminsin yani 20. gün sen adet olucan ölemi hamileliğe yoramıon ama adete yoruosun öyle mi
Ben yedim.yedim pantalonum kapanmio hemen diyete baslicam kesinlikle agrim var die yuruyemiom da uffsss
Ben yedim.yedim pantalonum kapanmio hemen diyete baslicam kesinlikle agrim var die yuruyemiom da uffsss
Blmyrm korkuyomm umutlanmktn kantestinde çıkarmı akşam
Cnm ben sanayi bölgesideki şbde çalşyrm ticari şb 😊o yzdn azcık şehir dışında
çıkar tabikide ya çıkmamasına imkan yok bide bünyen nasıl senin zayıfmısın ? yemene pek dikkat etmiyomuşsun gibime geldi benim ondanda olabilir bak kardeşimin eltisi aşırı zayıf süt peynir yumurta yiyemiyo o yüzden ara ara kanamaları oluomuş suda içmediğinden idrar yolu intihabı varmış 3 aylık hamişmiş
ayy sanayide vardır bakkal mutlaka bende konyada reklam ajansımız sanayideydi ama 2 bakkal vardı kesin sen bilmiosundur güvenliğe sor bi belki bilen vardır ağzını boş bırakma
çıkar tabikide ya çıkmamasına imkan yok bide bünyen nasıl senin zayıfmısın ? yemene pek dikkat etmiyomuşsun gibime geldi benim ondanda olabilir bak kardeşimin eltisi aşırı zayıf süt peynir yumurta yiyemiyo o yüzden ara ara kanamaları oluomuş suda içmediğinden idrar yolu intihabı varmış 3 aylık hamişmiş
50 kiloyum yememe dikkat ederm aslnda az yemyrm ama kahvaltı yok tabi iş yernde atıştırıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?