Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Tembelim ben saçmalıom öğlene kdr ölüom açlıktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğlen bile bişi yiyesim gelmio iştahım kapalı

yemeye yemeye insanda iştahı olur Allah aşkına aaaa çok yanlış besleniyosun hiç doğru değil hemen değiştir şu beslenme düzenini hemen kızarım hergün rapor vercen ne yediğinle ilgili

Kiyamamm kuzumaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişi sorucam.benim adet döngüm biraz karıştı.muhtemelen nisan sonu mayıs başı adet olurum.bu yüzden çalışmalara gün aşırı devam etmelimiyim ay sonuna kadar...

Tembelim ben saçmalıom öğlene kdr ölüom açlıktan

ama senin yaptığın gibi olmazz cidden bebek zaten ilk 3 ay annnenin deposundan besleniyo senin depoda hiçbişi yok düşün bide çocuk büyütücen nasıl olacak hanımefendi

bence etmelisin canım eğer yumurtlama takibini ypmıyosan devam et

Su bir haftayi atlatim bulcam kendime cozumler tatlimm

yemeye yemeye insanda iştahı olur Allah aşkına aaaa çok yanlış besleniyosun hiç doğru değil hemen değiştir şu beslenme düzenini hemen kızarım hergün rapor vercen ne yediğinle ilgili

Tmm kuzucuğum söz kız yerim bn sizi Allah gönlünüze göre versn inşallah

Tam bulalim zayflayaym azcik yaa astim mahfedio beni zaten ilacta alamiorm simdi sormaa belki ilaclar olmaynca kilo veririm insllahh

Bndede faranjit var bazen nefes alamıom hiç

Tam bulalim zayflayaym azcik yaa astim mahfedio beni zaten ilacta alamiorm simdi sormaa belki ilaclar olmaynca kilo veririm insllahh

verirsin kuzum verirsin hele ilaçlardan aldıysan daha kolay verirsin onlar sende ödemde yapmıştır o yüzdende tartıda öle çıkıodur ilaçların bazılarında kortizon olduğu için aşırı şişlik yapıyo

yemeği sırf yemek için diil istekle ye ki iştahın artsın bebişin için ye kuzum

Yaaa bilionuz mu sabah solicektm olmadi bizim sirketteki kizce hamismiss cift cizgiyi gordukkk ama hic bizim gibi degill sakin cokk biz mi cok abartiorz acabaa o da dusunmuordu benim sayemde oda heveslendii ve hamissssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…