Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ahhha ahhhh bunlar öle anacım herkes bizim gibi değil biz olsak ağlarız zırlarızzzz ayy ayy die ama yok bazılarıda ruhsuzzzz buda onlardan

Blmyrm millet nasl yapıyo 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşalllah canım tutar bi sağlık sorununuz yoksa yumurtlama testi kullandım ben bu ay onunla takip ettim evde o şekilde çalışma yaptım sonrada bıraktım amann dedim

Bndede faranjit var bazen nefes alamıom hiç

Ahh kiyamam snaa ben gidiom.geliom bi ara.haftada uc kes koca serumlar neler neler yasadim.kilolu olmam normal yaniii kortizon bol hayatimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim bnim herseyim ilactannn

Ahh kiyamam snaa ben gidiom.geliom bi ara.haftada uc kes koca serumlar neler neler yasadim.kilolu olmam normal yaniii kortizon bol hayatimda

Anldm cnm bende bi sabah uyandm nefes alamıom hastanede oksijen verdiler iyi oldm bi dahaa olmadı hç o kdr

ahhha ahhhh bunlar öle anacım herkes bizim gibi değil biz olsak ağlarız zırlarızzzz ayy ayy die ama yok bazılarıda ruhsuzzzz buda onlardan

Valla ya tasa oturma diorm sabah amann ne bu herseye dikkat mi etcem.dio bana doktora git diom cumartesi giderim dio cok vurdm duymaz kizzz

Valla ya tasa oturma diorm sabah amann ne bu herseye dikkat mi etcem.dio bana doktora git diom cumartesi giderim dio cok vurdm duymaz kizzz

ohaaa Allahın taktiri işte ne diyim Allah ihsan eylesin o bebişler bizim diilki onlar bize emanet olarak gönderiliyo tıpkı bedenimiz gibi onlara iyi bakmalı ve korumalıyız o arkadaş çok yanlış yapıyo çokk Rabbim ona bi lutufta bulunmuş değerini bilmiyo yazıkkk

Anldm cnm bende bi sabah uyandm nefes alamıom hastanede oksijen verdiler iyi oldm bi dahaa olmadı hç o kdr

Keske bnimde o kadrla kalsa benim evde solunum cihazim bile var birde ne gucume gidio bilion mu birden 45-50 kilodan cok yukseldim kilo aldim herkes cok yemek yiosndur ondan almisndr dio biliormsn kimse bilmedn yargilio keske yeseydmde kilolari alsaydim ama insanlar iste onyargili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…