- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.541
senide yiycez bu gidişte
Yaaa bilionuz mu sabah solicektm olmadi bizim sirketteki kizce hamismiss cift cizgiyi gordukkk ama hic bizim gibi degill sakin cokk biz mi cok abartiorz acabaa o da dusunmuordu benim sayemde oda heveslendii ve hamissssssss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa bilionuz mu sabah solicektm olmadi bizim sirketteki kizce hamismiss cift cizgiyi gordukkk ama hic bizim gibi degill sakin cokk biz mi cok abartiorz acabaa o da dusunmuordu benim sayemde oda heveslendii ve hamissssssss
Sağol canım. Valla gün yumurta takibi yapamıyorum.desene daha 2 hafta daha çalışmalara devam :) umarım bebiş tutunur da bu kadar çalışma boşa gitmez :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahhha ahhhh bunlar öle anacım herkes bizim gibi değil biz olsak ağlarız zırlarızzzz ayy ayy die ama yok bazılarıda ruhsuzzzz buda onlardan
Bndede faranjit var bazen nefes alamıom hiç
Blmyrm millet nasl yapıyo 😂😂
verirsin kuzum verirsin hele ilaçlardan aldıysan daha kolay verirsin onlar sende ödemde yapmıştır o yüzdende tartıda öle çıkıodur ilaçların bazılarında kortizon olduğu için aşırı şişlik yapıyo
Kızz yememmi seni datlışımmm
Ahh kiyamam snaa ben gidiom.geliom bi ara.haftada uc kes koca serumlar neler neler yasadim.kilolu olmam normal yaniii kortizon bol hayatimda
ahhha ahhhh bunlar öle anacım herkes bizim gibi değil biz olsak ağlarız zırlarızzzz ayy ayy die ama yok bazılarıda ruhsuzzzz buda onlardan
bizede bi tiyo verseler diycemde yok hiçbiri işlemiyo gibi ama sen hamiş olcann dünde söledim hamişliğini hissediyorumm
Blmyrm millet nasl yapıyo 😂😂
Bnde anlamadim gitti hic umrunda degil kizin ben olsamm heycandan icim.icime sigmazdii
Bencede ya ruhsuz olyo bazıları
Valla ya tasa oturma diorm sabah amann ne bu herseye dikkat mi etcem.dio bana doktora git diom cumartesi giderim dio cok vurdm duymaz kizzz
Kuşum blmyrm inşallah 10 dk sonra lavaboya çıkcam yine baklm
Kuşum blmyrm inşallah 10 dk sonra lavaboya çıkcam yine baklm
Anldm cnm bende bi sabah uyandm nefes alamıom hastanede oksijen verdiler iyi oldm bi dahaa olmadı hç o kdr
Biz bu halde böleyiz ha 😊olsa naparz 😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?