- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.561
nie erken erken çıkıyon psikolojık olarak bitiriyo kendini şuna bak takma dedikçe aklı orda :)
Bu tam ruhsuz ama onada ben akil verdim aha bak.hamile kendime ise yaradim mi bilmyrm artikk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuşum blmyrm inşallah 10 dk sonra lavaboya çıkcam yine baklm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keske bnimde o kadrla kalsa benim evde solunum cihazim bile var birde ne gucume gidio bilion mu birden 45-50 kilodan cok yukseldim kilo aldim herkes cok yemek yiosndur ondan almisndr dio biliormsn kimse bilmedn yargilio keske yeseydmde kilolari alsaydim ama insanlar iste onyargili
ohaaa Allahın taktiri işte ne diyim Allah ihsan eylesin o bebişler bizim diilki onlar bize emanet olarak gönderiliyo tıpkı bedenimiz gibi onlara iyi bakmalı ve korumalıyız o arkadaş çok yanlış yapıyo çokk Rabbim ona bi lutufta bulunmuş değerini bilmiyo yazıkkk
Keske bnimde o kadrla kalsa benim evde solunum cihazim bile var birde ne gucume gidio bilion mu birden 45-50 kilodan cok yukseldim kilo aldim herkes cok yemek yiosndur ondan almisndr dio biliormsn kimse bilmedn yargilio keske yeseydmde kilolari alsaydim ama insanlar iste onyargili
ben yine aklımı korurumda sen ne yapacağını bilemezsin ay şöyle ay böyle diye diye ömrümüzü yiycen pimpirikkkçığlıkta at tamammı sen
Hahah 😊alemsn yaaa kndne uygula onların 😂
Valla akil veriom ama almio galiba takdiri ilahi artik canim insllah saglikla bebegine kavusur darisi bizim basimjza
Kızzz sn bnden pimpirksnnn 😂😂
Ya kızlar filmlerde kızla oğlan bir kere yatıp hamile kalıyolar ya kız ismemiyo bebeği oğlan kabul etmiyo bebeği ya fitil oluyorum ya.biz böyle planlar hesap kitap günaşırı çalışmalar bakımlar sıkıntılar... :)
Bazı insanlar aptalllll !
Eziyet bugn bna
hahh ben paniğim evet bunu kabul ediyorum ama sinem benden daha üst seviyede :) sen ortada yine en iyisi ben
Ayy evet gecen gun bi diziye denk.geldim dniz yildizimi ne kiz.cift cizgiyi gordu uzuldu hamile die kendi kendime konusuom oglummm biz o kadar ugrastikk neyin.kafasindasinn sonra.ne guldum kendimee
Bendede cok kotu bisi aktiiii lavaboya gitmeye korkuommmm
Bendede cok kotu bisi aktiiii lavaboya gitmeye korkuommmm
kendi kendine eziyet yapıyon kimse yapmıyo ama dur akşam 5 ten sonra dananın kuyrugu kopucak
Oooo ben cok beterimm hah bak tuvalete gidemiom napcam simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?