Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

sonund gelebildi yani üzülme kuzucum lütfen bi dahaki ay yalnız olmayacaksın çünkü benimde hiç umudum yok

Sen bebişli olda ben yalnız olmaya razıyımm cnm yarın doktora gdiyrm dayanamıyorum 8 gün boyunca akıntım oldu 😞ya iltahapsa naparm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sen gebesin sakin ol, bende regl oldm aşırı kanamam var hayırlısıyla bi dahaki aya kaldı, regl olmama sevndm vallah çok yıprandm bu ay...

Memnun oldum canım...6 günümüz kaldı bu arada :)

ewet canım gun kaldı :) ben opsıyon olarak 2 hafta daha eklıyorum :) yanı test yapmama 21gun var :) bende hıc belırtı yok hala sadece gogus ucum acıyo onu da ılıskı sırasında anlıyorum.bılıyorum yaa kesın adet olucam ben

Kızlarrrr bnden kırmızı kart 😞😞

Kuzummm hayirlisi artik umutlar mayisaaa daha gencizzz en azindan korkuodn bisi mi var die bak.yokmus sakin uzulmeyesin bitanemm benimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzummm hayirlisi artik umutlar mayisaaa daha gencizzz en azindan korkuodn bisi mi var die bak.yokmus sakin uzulmeyesin bitanemm benimm

Vallah çok üzülmedm cnm yarın doktora gidip sorcam bu lekelenme nedir diyeee , hayırlısı bu ay olur inş

Sen bebişli olda ben yalnız olmaya razıyımm cnm yarın doktora gdiyrm dayanamıyorum 8 gün boyunca akıntım oldu 😞ya iltahapsa naparm

ewet kuzum mutlaka git ihmal etme canım benim keşke olsa ama olmama ihtimalim daha yüksek gibi canım benim

Cnm sen gebesin sakin ol, bende regl oldm aşırı kanamam var hayırlısıyla bi dahaki aya kaldı, regl olmama sevndm vallah çok yıprandm bu ay...

Kuzum benim sagoll ama snki bende adet olcam ama bilmyrm bugun bi acayibim umarim hamisimdir evet gercekten.cok yiprandn icin rahatladi en azindan ama bilion mu dun.aksam aklima geldi bn evlenmedn once cok stres cektim bir ay kahverengi akintm vardi hepsi strestenmis meger ahh salak.kafam ancak aklima geldi valla kuzum bu

uzuldum tatlım ama napalım bak 1 hafta sonra bende senınle beraber olcam bende bı gıdım belırtı yok oncekı aylarda az cok kasıgıma batmalar olurdu fln bu ay tık yok

Cnmm öyle dme bn bugne kdr da umudumu kybetmedmm inşallah bebişliisndr :) olmazsada birlikteyiz cnm bnm

Ben hamileysem beni unutcakmsnz burcu ve elif sorarim size cevap verin banaaa

Bak.kizceyi konustuk geldii hemencikk temiz kalpli kuzum benimmm

Niye o kadar opsiyonlu canım ya adetinde o kadar gecikme oluyomuydu ki benim en fazla 32 gün olur bakalım artık...ama ben oazartesi test yapıcam galiba :) zor dayanıyom:) düşünmeyeyim diye boş zamanlarımda hep kitap okuyon :) ama bende hiç bir belirti yok sadece beyaz akıntım devam ediyo o kadar...

Ben hamileysem beni unutcakmsnz burcu ve elif sorarim size cevap verin banaaa

walla bizi mayıs topiğinde görebilirsin burcum hamiş diil bende değil gibiyim sen hamiş olabilersin veeee asıl sen bizi bırakmaaa hıhhhhh

Öyle deme tatlm :) iltahap olmasında 😊inşallah mayısta olur 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…