- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.361
Benimde pek umudum yok açıkçası ama senin umudun olmalı çünkü silik test yakaladın en azından canım benim
Kızlarrrr bnden kırmızı kart 😞😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sonund gelebildi yani üzülme kuzucum lütfen bi dahaki ay yalnız olmayacaksın çünkü benimde hiç umudum yok
evet canım burcunun durumuda değişik yazık kız sürekli kahverengi akıntısı olup olup gitti reglide olamadı oda ayrı bi gerginlik işte yaa
benim ne bilim ya hala yok yani umudum ama bakalım yaa bi dahaki aya geçiş yapmam gerekicek sanırım
Cnm sen gebesin sakin ol, bende regl oldm aşırı kanamam var hayırlısıyla bi dahaki aya kaldı, regl olmama sevndm vallah çok yıprandm bu ay...
Memnun oldum canım...6 günümüz kaldı bu arada :)
Kızlarrrr bnden kırmızı kart 😞😞
Kuzummm hayirlisi artik umutlar mayisaaa daha gencizzz en azindan korkuodn bisi mi var die bak.yokmus sakin uzulmeyesin bitanemm benimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kırmızı kart 😞😞
Sen bebişli olda ben yalnız olmaya razıyımm cnm yarın doktora gdiyrm dayanamıyorum 8 gün boyunca akıntım oldu 😞ya iltahapsa naparm
Cnm sen gebesin sakin ol, bende regl oldm aşırı kanamam var hayırlısıyla bi dahaki aya kaldı, regl olmama sevndm vallah çok yıprandm bu ay...
uzuldum tatlım ama napalım bak 1 hafta sonra bende senınle beraber olcambende bı gıdım belırtı yok oncekı aylarda az cok kasıgıma batmalar olurdu fln bu ay tık yok
Ayyyy sineme yazıodm
Sen bebişli olda ben yalnız olmaya razıyımm cnm yarın doktora gdiyrm dayanamıyorum 8 gün boyunca akıntım oldu 😞ya iltahapsa naparm
ewet kuzum mutlaka git ihmal etme canım benim keşke olsa ama olmama ihtimalim daha yüksek gibi canım benim
evet canım burcunun durumuda değişik yazık kız sürekli kahverengi akıntısı olup olup gitti reglide olamadı oda ayrı bi gerginlik işte yaa
benim ne bilim ya hala yok yani umudum ama bakalım yaa bi dahaki aya geçiş yapmam gerekicek sanırım
ewet canım gun kaldı :) ben opsıyon olarak 2 hafta daha eklıyorum :) yanı test yapmama 21gun var :) bende hıc belırtı yok hala sadece gogus ucum acıyo onu da ılıskı sırasında anlıyorum.bılıyorum yaa kesın adet olucam ben
Ben hamileysem beni unutcakmsnz burcu ve elif sorarim size cevap verin banaaa
Bak.kizceyi konustuk geldii hemencikk temiz kalpli kuzum benimmm
Kuzum benim sagoll ama snki bende adet olcam ama bilmyrm bugun bi acayibim umarim hamisimdir evet gercekten.cok yiprandn icin rahatladi en azindan ama bilion mu dun.aksam aklima geldi bn evlenmedn once cok stres cektim bir ay kahverengi akintm vardi hepsi strestenmis meger ahh salak.kafam ancak aklima geldi valla kuzum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?