- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.381
walla bizi mayıs topiğinde görebilirsin burcum hamiş diil bende değil gibiyim sen hamiş olabilersin veeee asıl sen bizi bırakmaaa hıhhhhh
Sakin ol bebişim kırmızılar gelene kdr ben umutluydm test bile aldm sabah ama yapmadm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hamileysem beni unutcakmsnz burcu ve elif sorarim size cevap verin banaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Niye o kadar opsiyonlu canım ya adetinde o kadar gecikme oluyomuydu kibenim en fazla 32 gün olur bakalım artık...ama ben oazartesi test yapıcam galiba :) zor dayanıyom:) düşünmeyeyim diye boş zamanlarımda hep kitap okuyon :) ama bende hiç bir belirti yok sadece beyaz akıntım devam ediyo o kadar...
Hee tabi siz bni simdiden biraktiniz isteeeee
Evet yaaa aynen öyle oldu
Allahtan bu bırakmış halimiz mi anammm
Sizler gibiyim 😊canlarım benm 😊😊
Burcu bu ay bizde yumurta takibi yaptırsak doktor kontrolune girsek nasıl olur plan yapalım iyice
anam sende de mı tık yokay ınsan kotu oluyo yaaa bende o kadar gecıkme olmuyo ama testı yapmak ıcın acele etmıcem.adetten bı kere garantı 10gun gecmesını beklıcem. bende oncesınde yapsam mı dıye dusundum ama ya gec dollenme olduysa sorusuyla yasamak ıstemıyorum ugrasmakta ıstemıyorum sonuc ya ewet ya hayır olsun ıstıyorum.ya kendımı daglara taslara wurayım ya da bulutlarda ucayım ıstıyorum.,
ama bu belırtısızlık umudumu kırıyo.hıc bosuna umıtlenme berna bı sonrakı aya kaldı dıyo ıcımdekı ses.mılletın bası doner mıgdesı bulanır kasıgı agrır fln ben nerde kosu yarısmasına katılıcam o derece belırtısızım :)
Cnm o değilde ovulasyon testi alcam ben 😊😊
Öyle deme tatlm :) iltahap olmasında 😊inşallah mayısta olur 😊
Aynen ya geçen hafta pazara gitmiştim bir yorgunluk halsizlik yürüyeneme jarnında şişlik falan kesin hamikeyinn dedim :) iki hün önce adet belirtim vardı ama şuan hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne de bebiş belirtisi var şuan
Hiç deme 😊bıraksak neler olur 😊sen bizi bırakma yiğenimiz teyzesizmi kalsn hediye bile göndercm bn ona 😊😊😊
Allahtan bu bırakmış halimiz mi anammm
Allahım sonumuzu hayretsın.. annemle konustum.dedım senın bu donemlerde akıntın oluyomudu ? annem dedı kı benım 40 yasıma kadar hıc bı sekılde akıntım olmadı :) bu akıntı meselesı kısıden kısıye gore degısıyo ama cogunlugun belırtısı olunca bence nıye olmuyo dıye dusunuyo ınsan. ama kız bak en azından psıkolojık belırtı yasamıyoruz demek kı o kadar strese gırmemısız bu da guzel bısey dımı :)
ben aldım kullandım güya bu ay işte koyuları gördüğüm hergün hiçte sevmediğim halde gün aşırı ilişki çalıştım ama yokkk işte doktor kont girebilirim ben bu ay malum yaşım geçiyo
Yaaa kiyamamm oyle demee aglarim bak birakmayin bnii seviorum siziiii
Evet uzaksiniz hisediorum amaaa dislandim anammmmmmmm
Aynen canım benim ilk ayım olduğu için daha önce de hiç test yapıp hüsrana uğramadığım için çok da düşünmemeye çalışıyorum.çünkü psikoloji çok etkiliyo bedeni.psikoloji bozulunca adet de nerdeyse 10-15 gün bile gecikebiliyo...en iyisi sakin kalıp sadece dua etmek ve zamana bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?