Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

anam sende de mı tık yok ay ınsan kotu oluyo yaaa bende o kadar gecıkme olmuyo ama testı yapmak ıcın acele etmıcem.adetten bı kere garantı 10gun gecmesını beklıcem. bende oncesınde yapsam mı dıye dusundum ama ya gec dollenme olduysa sorusuyla yasamak ıstemıyorum ugrasmakta ıstemıyorum sonuc ya ewet ya hayır olsun ıstıyorum.ya kendımı daglara taslara wurayım ya da bulutlarda ucayım ıstıyorum.,

ama bu belırtısızlık umudumu kırıyo.hıc bosuna umıtlenme berna bı sonrakı aya kaldı dıyo ıcımdekı ses.mılletın bası doner mıgdesı bulanır kasıgı agrır fln ben nerde kosu yarısmasına katılıcam o derece belırtısızım :)

Aynen ya geçen hafta pazara gitmiştim bir yorgunluk halsizlik yürüyeneme jarnında şişlik falan kesin hamikeyinn dedim :) iki hün önce adet belirtim vardı ama şuan hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne de bebiş belirtisi var şuan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm o değilde ovulasyon testi alcam ben 😊😊

ben aldım kullandım güya bu ay işte koyuları gördüğüm hergün hiçte sevmediğim halde gün aşırı ilişki çalıştım ama yokkk işte doktor kont girebilirim ben bu ay malum yaşım geçiyo

Allahım sonumuzu hayretsın.. annemle konustum.dedım senın bu donemlerde akıntın oluyomudu ? annem dedı kı benım 40 yasıma kadar hıc bı sekılde akıntım olmadı :) bu akıntı meselesı kısıden kısıye gore degısıyo ama cogunlugun belırtısı olunca bence nıye olmuyo dıye dusunuyo ınsan. ama kız bak en azından psıkolojık belırtı yasamıyoruz demek kı o kadar strese gırmemısız bu da guzel bısey dımı :)

Hiç deme 😊bıraksak neler olur 😊sen bizi bırakma yiğenimiz teyzesizmi kalsn hediye bile göndercm bn ona 😊😊😊

Yaaa kiyamamm oyle demee aglarim bak birakmayin bnii seviorum siziiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım benim ilk ayım olduğu için daha önce de hiç test yapıp hüsrana uğramadığım için çok da düşünmemeye çalışıyorum.çünkü psikoloji çok etkiliyo bedeni.psikoloji bozulunca adet de nerdeyse 10-15 gün bile gecikebiliyo...en iyisi sakin kalıp sadece dua etmek ve zamana bırakmak

Hadi yaa bn almıyımmı o zmn

ewet canım dogru soyluyosun..benım ılk ay 8 gun gecıkmıstı..ve doktora gıtmek ıcın ewden cıkıyodum.wc ye gıreyım dedım bı baktım :O hasta olmusum
o yuzden ıkımızınkı bıraz suprız olcak sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…