- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.401
Hadi yaa bn almıyımmı o zmn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben engel olmuyumda doktor kontrolunde yapabilirsen onu tercih et bide bende ovulasyon testine tamamen suç atmıyım stresli bi dönemede denk gelmişti yumurtlama dönemim ondanda olmamış olabilir internetten alırsın bak bul güsel gelenik mi öle bi marka güselmiş die duydum canım
ewet canım dogru soyluyosun..benım ılk ay 8 gun gecıkmıstı..ve doktora gıtmek ıcın ewden cıkıyodum.wc ye gıreyım dedım bı baktım :O hasta olmusum
o yuzden ıkımızınkı bıraz suprız olcak sonucu :)
Ben engel olmuyumda doktor kontrolunde yapabilirsen onu tercih et bide bende ovulasyon testine tamamen suç atmıyım stresli bi dönemede denk gelmişti yumurtlama dönemim ondanda olmamış olabilir internetten alırsın bak bul güsel gelenik mi öle bi marka güselmiş die duydum canım
Ben g.gidiyor dan almistm canm 20 ovulasyon 6 gebelik 20 liraya lab diye baslayan bi marka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de canım 15 gün var daha derken 6 ya düştük bak :)
Bende buay kullandim ama gebelik yokmus gibi bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isticem
Bende buay kullandim ama gebelik yokmus gibi bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isticem
Bence de canım 15 gün var daha derken 6 ya düştük bak :)
ewet bende o markadan aldım hala daha var 60 adet almıştım 45 liraya kendi sitesinden bilmiyorum belki ben yapamadım diycem ama yaptım eminim yanianlamadığım yumurtlama olunca mı dölleniyo çatladıktan sonra mı onu kavrayamadım hala ben açıkçası canım
Kızzz niye bırakalmmm 😂😂
Kızzz niye bırakalmmm 😂😂
ewet bende o markadan aldım hala daha var 60 adet almıştım 45 liraya kendi sitesinden bilmiyorum belki ben yapamadım diycem ama yaptım eminim yanianlamadığım yumurtlama olunca mı dölleniyo çatladıktan sonra mı onu kavrayamadım hala ben açıkçası canım
ewet canım zamanı dusunmezsen hemen akıp gecıyo.we ben su ana kadar ıyıgeldım psıkolojık anlamda..bugunde ıs gorusmesıne gıdıcem 4te randewum war.benım ıcın dua et olur mu
Şuan sana kızıyorum hemdeee çoookkk :S:S nie bırakalım yaaa bırakmıyoruzzzzz
Bol şans canım inş güzel geçer...bir bakarsın bebiş de kısmetiyle gelir :) Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inş...
Canm cift cizgi oldugu gun yumurta catlamaya hazrlaniyo demekmis cif cizgiden sonraki gunlerde yumurta catliyomus catladigi zamn dölleniyor . Benm de 2 gun koyu iki cizgi cikti o iki gün birliktelik oldu tuttugunu düsünmuyorum
Aynen benimde öyle oldu 2 gün koyu çizgiyi gördüm o iki gün ve ondan bir gün öncesindede ilişki olmuştu fakat tutmadı şimdi bi doktoru aradım görüştüm az önce reglininzin 3. 4. günü gelin dedi bana tahlil istersede hastahanede yaptırtıyomuş gerekli görüyosa yapıyomuş yoksa yapmıyomuş ben bu ay Allah izin verirse doktor kontrolünde takibe başlıycam . regli döneminde yumurtayı görecekmi ya kafam ona takılıyo regli dönemindeyken neyi fark edicekki bide ultrasyonla bakıcak herhalde muayne etmez dimi :44::44::44::44::44::44:
Kiz kiz bananeeee
Aynen benimde öyle oldu 2 gün koyu çizgiyi gördüm o iki gün ve ondan bir gün öncesindede ilişki olmuştu fakat tutmadı şimdi bi doktoru aradım görüştüm az önce reglininzin 3. 4. günü gelin dedi bana tahlil istersede hastahanede yaptırtıyomuş gerekli görüyosa yapıyomuş yoksa yapmıyomuş ben bu ay Allah izin verirse doktor kontrolünde takibe başlıycam . regli döneminde yumurtayı görecekmi ya kafam ona takılıyo regli dönemindeyken neyi fark edicekki bide ultrasyonla bakıcak herhalde muayne etmez dimi :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?