Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hadi yaa bn almıyımmı o zmn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben engel olmuyumda doktor kontrolunde yapabilirsen onu tercih et bide bende ovulasyon testine tamamen suç atmıyım stresli bi dönemede denk gelmişti yumurtlama dönemim ondanda olmamış olabilir internetten alırsın bak bul güsel gelenik mi öle bi marka güselmiş die duydum canım

Ben g.gidiyor dan almistm canm 20 ovulasyon 6 gebelik 20 liraya lab diye baslayan bi marka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de canım 15 gün var daha derken 6 ya düştük bak :)

Bende buay kullandim ama gebelik yokmus gibi bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isticem

Ben g.gidiyor dan almistm canm 20 ovulasyon 6 gebelik 20 liraya lab diye baslayan bi marka

ewet bende o markadan aldım hala daha var 60 adet almıştım 45 liraya kendi sitesinden bilmiyorum belki ben yapamadım diycem ama yaptım eminim yani anlamadığım yumurtlama olunca mı dölleniyo çatladıktan sonra mı onu kavrayamadım hala ben açıkçası canım

Bence de canım 15 gün var daha derken 6 ya düştük bak :)

ewet canım zamanı dusunmezsen hemen akıp gecıyo.we ben su ana kadar ıyıgeldım psıkolojık anlamda..bugunde ıs gorusmesıne gıdıcem 4te randewum war.benım ıcın dua et olur mu

Bende buay kullandim ama gebelik yokmus gibi bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isticem

aynen bende öyle planlıyorum özel hastahane yok fatak özel muaynesi olan bi doktor var onunla bi görüşmeyi düşünüyorum bakalım nolcak

özel ofisi olan doktorlar tahlilleri hastahanede yaptırmaya mı yönlendiriyo bilgin var mı ?

Canm cift cizgi oldugu gun yumurta catlamaya hazrlaniyo demekmis cif cizgiden sonraki gunlerde yumurta catliyomus catladigi zamn dölleniyor . Benm de 2 gun koyu iki cizgi cikti o iki gün birliktelik oldu tuttugunu düsünmuyorum

Canm cift cizgi oldugu gun yumurta catlamaya hazrlaniyo demekmis cif cizgiden sonraki gunlerde yumurta catliyomus catladigi zamn dölleniyor . Benm de 2 gun koyu iki cizgi cikti o iki gün birliktelik oldu tuttugunu düsünmuyorum

ewet canım zamanı dusunmezsen hemen akıp gecıyo.we ben su ana kadar ıyıgeldım psıkolojık anlamda..bugunde ıs gorusmesıne gıdıcem 4te randewum war.benım ıcın dua et olur mu

Bol şans canım inş güzel geçer...bir bakarsın bebiş de kısmetiyle gelir :) Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inş...

Bol şans canım inş güzel geçer...bir bakarsın bebiş de kısmetiyle gelir :) Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inş...

amın canım ınsallah :) gıdecegım yer oldukca buyuk kurumsal bı fırma.umarım calısanlar we maasları da kendılerı kadar ıyıdır :)

Aynen benimde öyle oldu 2 gün koyu çizgiyi gördüm o iki gün ve ondan bir gün öncesindede ilişki olmuştu fakat tutmadı şimdi bi doktoru aradım görüştüm az önce reglininzin 3. 4. günü gelin dedi bana tahlil istersede hastahanede yaptırtıyomuş gerekli görüyosa yapıyomuş yoksa yapmıyomuş ben bu ay Allah izin verirse doktor kontrolünde takibe başlıycam . regli döneminde yumurtayı görecekmi ya kafam ona takılıyo regli dönemindeyken neyi fark edicekki bide ultrasyonla bakıcak herhalde muayne etmez dimi :44::44::44::44::44::44:

Canım bildiğim kadarıyla bütün hormonlar adetin 3.günü en doğru sonucu veriyo.birde alttan muayene ile yumurta takibi yapılıyor.sık sık alttan muayene ile doktor yumurta takibi yapıyor ve ona göre ilişkiye gireceğin tarihleri söylüyor

Kiz kiz bananeeee

ben kızarsam kötü olur amaaa birakma sebebimiz YOKKEN NİE BIRAKALIMKİ dimi ama yanılıyormuyum kuzucum
Bu arada bir doktor buldum çok iyiymiş ama erkek çok çekiniyorum adetinin 3. 4. günü gel dedi bana 6 aylık evliyim dedim sorun diil bi bakalım dedide regli dönemindeyken ultrasyondan herşeyi görecek mi ?kaç kere çağırıyo muayne icin

Sen adet oldun mu canm adetliyken neye bakcak acaba hap fallllan baslatcaksa canm adetliyken iciliyor ya haplar klomen oyle iciliyor diye bilyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…