- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.421
Canım bildiğim kadarıyla bütün hormonlar adetin 3.günü en doğru sonucu veriyo.birde alttan muayene ile yumurta takibi yapılıyor.sık sık alttan muayene ile doktor yumurta takibi yapıyor ve ona göre ilişkiye gireceğin tarihleri söylüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy sen ciddimisin offf yaaa korktum tırstım şuan bide hormon testi için bana gerekli görmezse istenmez dedi bu ne demek her halukarda yapması gerekmiyo mu bu adamın yaaa bayan doktor bulamadım yaa tek özel doktor var
Sen adet oldun mu canm adetliyken neye bakcak acaba hap fallllan baslatcaksa canm adetliyken iciliyor ya haplar klomen oyle iciliyor diye bilyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok tatlım henüz adet olmadım ama bugün yüksek ihtimalle olucam ve işte bu kontroller için bende erkenden araştırma yapıyorum tamamen bilgisiz olmak istemiyorum
Valla canım adetliyken bakılacak çok hormon var tsh prolaktin...eğer ilk aylarınsa sadece karından bakar akışına burak düşünme der.ama uzun süredir olmuyosa ve yaşın riskli ise alttan yumurta kontrolü yapar bence
Olmayabilirsin benm bi arkadasim var da adeti 2 gün gecikti adet oldun olacagim diye bekliyordu kasikllari falan agriyodu gebeymis meger
Ne kadar şanslıymış ayybugün olmazsam yarın gebelik testi yapıcam artık oradan kesin sonucu alırım kanımca
Saol tatlım bilgilendirdiğin için ben 26.5 yaşındayım evleneli 6 ay oldu ve 3 aydır korunmuyorum 2 aydırda düzenli çalışma yapmamıza ragmen olmadı bende kontrol altında gebelik istiyorum
Canım ben bebek düşünmeye bsşlayınca doktora gittim tüm hormon tahlillerini yaptırdım.prokaktin hormonum fazla çıktı.bu da gebeliğe engel oluyormuş.ilaç tedavisine başladık bu ay ilk denemem.bakalım hayırlısı.en doğrusu doktor kontrolünde hamile kalmak.sende eğer adey olursan 3.günü git tamamen muayene ol.en azından bir problem varsa da erken çözüne başlanır
ben kızarsam kötü olur amaaa birakma sebebimiz YOKKEN NİE BIRAKALIMKİ dimi ama yanılıyormuyum kuzucum
Bu arada bir doktor buldum çok iyiymiş ama erkek çok çekiniyorum adetinin 3. 4. günü gel dedi bana 6 aylık evliyim dedim sorun diil bi bakalım dedide regli dönemindeyken ultrasyondan herşeyi görecek mi ?kaç kere çağırıyo muayne icin
Ben hamilesin gibi hissettim nie bilmiyorumbenim gecen ay bütün belirtiler vardi bebek yoktu bu ay hic bi belirti yok sadecee biraz midem bulllaniyor oda midem normaldede cook hassas herseye midem bulanir
Ayy sen ciddimisin offf yaaa korktum tırstım şuan bide hormon testi için bana gerekli görmezse istenmez dedi bu ne demek her halukarda yapması gerekmiyo mu bu adamın yaaa bayan doktor bulamadım yaa tek özel doktor var
Bende tam tersini hissediyorum kuzum nedense :) benim istahim biraz acildi ama regli oncesi normal :) insalla keske oluyum isterimde iste olsun ya hayirlisiyla saglikli bebeklerimize kavusuruz
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Herseyin bi vakti var canm onlar gelecegi zamani biliyor ama biz sabirsizlaniyoruz hakkimizda hayirlisi bakalim
Yok kizz siksik yumurtalara bakmio ben aylarca gittim sadece gecen bakti alttan sna gelismesi icin bakarsa.ayda bir bakar belki ama her gittgnde bakmaz ole yumurtlama zamann var sonucta
Aaaaa cekinmee benimkide erkek tamamen islerini yapiolar yani kadinlar daha kotu erkege gore adetin 3. Gunu git kan alcakar sonuclari gosterceksn doktora ina gore yol izliceksinz tatlim benmdd gecen giitmde yumslara bakcagnda ilk defa alttan bakti yerin dibine gircektm altan bakcak die ama adam bakmadi hic iki sn sdece ultrasnu yenine koydu o kadar cok titiz oluorlar en azindan lakayit olmuo resmi profesyonel.oluo erkek doktorlar
Himm peki kuzum icim rahatladi birazcikk
Rahatla sakin ol ben.erkek doktorumdan cok memnunum valla bi kere bayna gittim kavga ettim.o sebeple erkek.daha iyi benim.fikrimce ya bak bizim isteki.kiz hamileya bi kadn.doktora gtms tuhaf kadin normal hayatina devam et agir kaldirmam die dusunme kaldirabilirsn sigara iciosn devam edebilirsn vs vs bunn gibi sacmaliklar dems nasil bir doktorsa artik
Rahatla sakin ol ben.erkek doktorumdan cok memnunum valla bi kere bayna gittim kavga ettim.o sebeple erkek.daha iyi benim.fikrimce ya bak bizim isteki.kiz hamileya bi kadn.doktora gtms tuhaf kadin normal hayatina devam et agir kaldirmam die dusunme kaldirabilirsn sigara iciosn devam edebilirsn vs vs bunn gibi sacmaliklar dems nasil bir doktorsa artik
Aynen ya salakmiymis o doktor dahada duymamistim ha ole bisey salakk agir kaldirip sigara icecekmis ben birakmaya calisiyorum bakalim azalttim az biraz su illetten bi kurtulabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?