Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayy sen ciddimisin offf yaaa korktum tırstım şuan bide hormon testi için bana gerekli görmezse istenmez dedi bu ne demek her halukarda yapması gerekmiyo mu bu adamın yaaa bayan doktor bulamadım yaa tek özel doktor var

Ayy sen ciddimisin offf yaaa korktum tırstım şuan bide hormon testi için bana gerekli görmezse istenmez dedi bu ne demek her halukarda yapması gerekmiyo mu bu adamın yaaa bayan doktor bulamadım yaa tek özel doktor var

Valla canım adetliyken bakılacak çok hormon var tsh prolaktin...eğer ilk aylarınsa sadece karından bakar akışına burak düşünme der.ama uzun süredir olmuyosa ve yaşın riskli ise alttan yumurta kontrolü yapar bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen adet oldun mu canm adetliyken neye bakcak acaba hap fallllan baslatcaksa canm adetliyken iciliyor ya haplar klomen oyle iciliyor diye bilyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok tatlım henüz adet olmadım ama bugün yüksek ihtimalle olucam ve işte bu kontroller için bende erkenden araştırma yapıyorum tamamen bilgisiz olmak istemiyorum

yok tatlım henüz adet olmadım ama bugün yüksek ihtimalle olucam ve işte bu kontroller için bende erkenden araştırma yapıyorum tamamen bilgisiz olmak istemiyorum

Olmayabilirsin benm bi arkadasim var da adeti 2 gün gecikti adet oldun olacagim diye bekliyordu kasikllari falan agriyodu gebeymis meger

Saol tatlım bilgilendirdiğin için ben 26.5 yaşındayım evleneli 6 ay oldu ve 3 aydır korunmuyorum 2 aydırda düzenli çalışma yapmamıza ragmen olmadı bende kontrol altında gebelik istiyorum

Olmayabilirsin benm bi arkadasim var da adeti 2 gün gecikti adet oldun olacagim diye bekliyordu kasikllari falan agriyodu gebeymis meger

Ne kadar şanslıymış ayy bugün olmazsam yarın gebelik testi yapıcam artık oradan kesin sonucu alırım kanımca

Ne kadar şanslıymış ayy bugün olmazsam yarın gebelik testi yapıcam artık oradan kesin sonucu alırım kanımca

Ben hamilesin gibi hissettim nie bilmiyorum benim gecen ay bütün belirtiler vardi bebek yoktu bu ay hic bi belirti yok sadecee biraz midem bulllaniyor oda midem normaldede cook hassas herseye midem bulanir

Saol tatlım bilgilendirdiğin için ben 26.5 yaşındayım evleneli 6 ay oldu ve 3 aydır korunmuyorum 2 aydırda düzenli çalışma yapmamıza ragmen olmadı bende kontrol altında gebelik istiyorum

Canım ben bebek düşünmeye bsşlayınca doktora gittim tüm hormon tahlillerini yaptırdım.prokaktin hormonum fazla çıktı.bu da gebeliğe engel oluyormuş.ilaç tedavisine başladık bu ay ilk denemem.bakalım hayırlısı.en doğrusu doktor kontrolünde hamile kalmak.sende eğer adey olursan 3.günü git tamamen muayene ol.en azından bir problem varsa da erken çözüne başlanır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim bende oyle planliyorum insallah bi sorun cikmadan bende bebisime kavuusurum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aaaaa cekinmee benimkide erkek tamamen islerini yapiolar yani kadinlar daha kotu erkege gore adetin 3. Gunu git kan alcakar sonuclari gosterceksn doktora ina gore yol izliceksinz tatlim benmdd gecen giitmde yumslara bakcagnda ilk defa alttan bakti yerin dibine gircektm altan bakcak die ama adam bakmadi hic iki sn sdece ultrasnu yenine koydu o kadar cok titiz oluorlar en azindan lakayit olmuo resmi profesyonel.oluo erkek doktorlar

Bende tam tersini hissediyorum kuzum nedense :) benim istahim biraz acildi ama regli oncesi normal :) insalla keske oluyum isterimde iste olsun ya hayirlisiyla saglikli bebeklerimize kavusuruz

Yok kizz siksik yumurtalara bakmio ben aylarca gittim sadece gecen bakti alttan sna gelismesi icin bakarsa.ayda bir bakar belki ama her gittgnde bakmaz ole yumurtlama zamann var sonucta

Bende tam tersini hissediyorum kuzum nedense :) benim istahim biraz acildi ama regli oncesi normal :) insalla keske oluyum isterimde iste olsun ya hayirlisiyla saglikli bebeklerimize kavusuruz

Herseyin bi vakti var canm onlar gelecegi zamani biliyor ama biz sabirsizlaniyoruz hakkimizda hayirlisi bakalim

Herseyin bi vakti var canm onlar gelecegi zamani biliyor ama biz sabirsizlaniyoruz hakkimizda hayirlisi bakalim

Evet tatlim bekliycez baska yolu yok bunlar tatli heycanlar bebisimi o kadar illede olsun die stres yapmiyorum acikcasida cevre baskisi yedi beni

Himm peki kuzum icim rahatladi birazcikk

Ewet annemde oyle diyo hep erkek doktorlar daha iyi diye annemin operayonu vardi rahminde yara vardi birsuru bayan dok gitti ank ist gitmedigi yer kalmadi cekindi erkege gidemedi hepsi rahmini alcaz demis son care babamin israriyla bi erkkek dok gitti yarasini yakti ondan sonrada 3 cocuk dogursu masallahi var yani aslinda evet mantikli bakmak lazim erkkekler ozverililer

Himm peki kuzum icim rahatladi birazcikk

Rahatla sakin ol ben.erkek doktorumdan cok memnunum valla bi kere bayna gittim kavga ettim.o sebeple erkek.daha iyi benim.fikrimce ya bak bizim isteki.kiz hamileya bi kadn.doktora gtms tuhaf kadin normal hayatina devam et agir kaldirmam die dusunme kaldirabilirsn sigara iciosn devam edebilirsn vs vs bunn gibi sacmaliklar dems nasil bir doktorsa artik

Aynen ya salakmiymis o doktor dahada duymamistim ha ole bisey salakk agir kaldirip sigara icecekmis ben birakmaya calisiyorum bakalim azalttim az biraz su illetten bi kurtulabilsem

Sinem sen kac yasindasin cnm

Aynen ya salakmiymis o doktor dahada duymamistim ha ole bisey salakk agir kaldirip sigara icecekmis ben birakmaya calisiyorum bakalim azalttim az biraz su illetten bi kurtulabilsem

Hemde ne salak bizimkide salak inanmis kocasida inanmis bildgn hayatina dvm etcekms bir bagirdim ona sacmalama die kndine geldi azicik bak kizin umru degil bize bak Allah im sen buyuksunn Yarabbimm birakirsin tatlim bebis ugruna yapabilirsn ancakk bi yerde okudum alkol tutun kesinlikle icilmemeli yaziodu ben kullanmyrm cok sukur zaten herhalde suan olmazdm.icseydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…