Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Aynen tatlim.erkekler daha iyi ozverili dikkatli esinle git oda gelsn iceri rahat olursun ama hic cekinme onunda isi bu gunde kac tane goruo bize mi merakli snki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende daha olmadım canım ama testte yapmadım henüz sabah yoktu gebelik testi bugünde olmazsam yarın yapıcam olmazsa kan vericem hastahaneye belki gün içinde umudum pek yok ama hayırlısı bakalım

bebek yoksa adet olaydım da yeni döneme başlasaydım bir an önce. günü zor bitirdim. çok gergin ve halsizdim

Aynen tatlim.erkekler daha iyi ozverili dikkatli esinle git oda gelsn iceri rahat olursun ama hic cekinme onunda isi bu gunde kac tane goruo bize mi merakli snki

Ayyy nasil guldurdun beni ya evet ya esim olmadan gidemem zaten tek kimsesiz gibi hihhh :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ama ben yalan atamam ki bizim bir arkadas yaptrms ozelde aksam yapmslar ama bilmyrmm yaa

sinemcimm bak bizim başka topikten arkadaşımız öyle denedi fakat kimi dr istememiş kimiside mırın kırınla istemiş şimdi acile sırf gebeyimiyim diye gidersem dr lar kızıyor gülüm siz acil değilsiniz diyorlar zaten sen demiyormusun midem çookk kötü diye işte bunu söle bişey yiyemiyorum dee ve gününün geçtiğini söle öyle yap haaa ben bunlarla uğraşamam diyorsan o zaman özelde yaptır kuzum yapacak bişey yok

bebek yoksa adet olaydım da yeni döneme başlasaydım bir an önce. günü zor bitirdim. çok gergin ve halsizdim

Bosver rahat ol biraz bu kadar gerilme canim benim cidden ya niye eziyet ettinki gunu bak bende daha olmadim hic :)

Bende buyuk caba sarf ediyorum birakmak icin bakalim yapicam ama birakicam sozzzz

cok sağol canım senin daha zor inanıyorum ki ilerlese daha çok üzülecektim ama elimde değil işte bugün daha iyiyim rabbim sabrını veriyor

canım benim yaa inş en kısa zamanda rabbim sağlıklı evlat nasip etsin zaten düşen bebişler pek sağlıklı olmuyor ondan düşük oluyor mayısta olur inş canım sıkma canını

Bu konuda kocamla kavga ettim eve gidince parcalicam adamii hem benle test yapmak istio hem aksam gitmio parcalicam adamiiiiii

Bosver rahat ol biraz bu kadar gerilme canim benim cidden ya niye eziyet ettinki gunu bak bende daha olmadim hic :)

ne bileyim ya bu kadar takmıyordum halbuki başta. ilk deneme zaten. adet olsam başlicam işte hayıt hapı soğan kürü ne olursa o yüzden netliğe kavuşsun istiyorum biraz da.

Ayyy nasil guldurdun beni ya evet ya esim olmadan gidemem zaten tek kimsesiz gibi hihhh :)

Gull bebeimm gulll evet bnde hep esimle gidiom.merakli benimki ultrasna bakio iki ekran var heycanlanio :-D ama cok kizgunm.ona suan

Bu konuda kocamla kavga ettim eve gidince parcalicam adamii hem benle test yapmak istio hem aksam gitmio parcalicam adamiiiiii

anlamadım kızzzz acile mi gelmiyorr özele mi gelmiyorr kocişin öyle sinirlenme yoksa süpermenn gibi güçlü sinirlere sahip bir oğluşun olur heeee

Bende buyuk caba sarf ediyorum birakmak icin bakalim yapicam ama birakicam sozzzz

Birakirsn ttlim azimle hersey olurr en azndan rahat olursnnn bnim bugm.basim donuo ayaklarm.titrioo ayyy fenalardayimmm

anlamadım kızzzz acile mi gelmiyorr özele mi gelmiyorr kocişin öyle sinirlenme yoksa süpermenn gibi güçlü sinirlere sahip bir oğluşun olur heeee

Yaa ozele.gidioz biz hep doktorum orda ama adam sabah yapilcak dedm ya bi kere dun isten izin alcam faln ona takti simdi cuma cumartesi cok yogn bilion mu pazar rahatca giderz aliriz sonucu doktoru arariz dedi gayet rahat bende suradina kapattim

anladım tatlımm belkide senin kociş çok umutlanmanı istemiyor olabilir ne desem yalan olur herkes kendi malını tanır sende kocişini tanıyosun sonuçta amannnn boşver kızzz erkeklerin çoğu böle hadi hayırlı haberlerini paylaşırsın inş ama hamişsin sen dikkat et kendine

ne bileyim ya bu kadar takmıyordum halbuki başta. ilk deneme zaten. adet olsam başlicam işte hayıt hapı soğan kürü ne olursa o yüzden netliğe kavuşsun istiyorum biraz da.

Sabirsizca davraniyosun o hayit hapi felan ne sogan kuru neden yapican ?

Gull bebeimm gulll evet bnde hep esimle gidiom.merakli benimki ultrasna bakio iki ekran var heycanlanio :-D ama cok kizgunm.ona suan

Ya ba empati kur senin esin senin hassas oldugunu biliyo duygusal olarak hersey tam kesin net olsun diye dusunuyodur seni umutlandirmak yada umutsuzlandirmak istemedigi icin bu sekilde davraniyodur bence yarin bak gor gidelim diye o diycek sana

Birakirsn ttlim azimle hersey olurr en azndan rahat olursnnn bnim bugm.basim donuo ayaklarm.titrioo ayyy fenalardayimmm

Ayyy yemek yiyebildinmi tansiyonun dusuyodur dikkat et kendine kocisede bunu bahane et yiyemiyorum tansiyonum dusuyo en azindan belli olursa bulanti hapi felan verir bende sagligima kavusurum de bakalim o zaman ne diycek

Ediorum zaten tatlim ama yerin yine cubullardan yapcam bakcam daha koyuysa o zaman kesin hamis hamis gezerim kocam iste gecsn dio adet rahatca beklerz sonucu dio belki o da hakli cok pimpirikim ben ama cumayi zor bekledim yauuuu

Benimkide cok rahat doktorla konustuklarimi anlatmak icin aradim gayet pozitiftim ama askim bocegim her neyse cevap su elif hanim ders calistinmi merak ettim o kadar doktorla ugrastin ettin sinavina kac gun kaldi kac soru cozdun dedi bana ya ummarsizz umursamaz mikrop suss dedim kapattim bende yuzzune sonra ario ama gectiii bolu pazariii ooo ooo

aynen daha net bişeyler çıkacaktır eminim hakkında hayırlısı mutluuu ol kızıııımmmm hahahahaaa darısı bizlere inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…