- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.441
Ewet annemde oyle diyo hep erkek doktorlar daha iyi diye annemin operayonu vardi rahminde yara vardi birsuru bayan dok gitti ank ist gitmedigi yer kalmadi cekindi erkege gidemedi hepsi rahmini alcaz demis son care babamin israriyla bi erkkek dok gitti yarasini yakti ondan sonrada 3 cocuk dogursu masallahi var yani aslinda evet mantikli bakmak lazim erkkekler ozverililer
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bende daha olmadım canım ama testte yapmadım henüz sabah yoktu gebelik testi bugünde olmazsam yarın yapıcam olmazsa kan vericem hastahaneye belki gün içindeumudum pek yok ama hayırlısı bakalım
Aynen tatlim.erkekler daha iyi ozverili dikkatli esinle git oda gelsn iceri rahat olursun ama hic cekinme onunda isi bu gunde kac tane goruo bize mi merakli snki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ben yalan atamam ki bizim bir arkadas yaptrms ozelde aksam yapmslar ama bilmyrmm yaa
bebek yoksa adet olaydım da yeni döneme başlasaydım bir an önce. günü zor bitirdim. çok gergin ve halsizdim
Hemde ne salak bizimkide salak inanmis kocasida inanmis bildgn hayatina dvm etcekms bir bagirdim ona sacmalama die kndine geldi azicik bak kizin umru degil bize bak Allah im sen buyuksunn Yarabbimm birakirsin tatlim bebis ugruna yapabilirsn ancakk bi yerde okudum alkol tutun kesinlikle icilmemeli yaziodu ben kullanmyrm cok sukur zaten herhalde suan olmazdm.icseydm
cok sağol canım senin daha zor inanıyorum ki ilerlese daha çok üzülecektim ama elimde değil iştebugün daha iyiyim rabbim sabrını veriyor
sinemcimm bak bizim başka topikten arkadaşımız öyle denedi fakat kimi dr istememiş kimiside mırın kırınla istemiş şimdi acile sırf gebeyimiyim diye gidersem dr lar kızıyor gülüm siz acil değilsiniz diyorlar zaten sen demiyormusun midem çookk kötü diye işte bunu söle bişey yiyemiyorum dee ve gününün geçtiğini söle öyle yap haaa ben bunlarla uğraşamam diyorsan o zaman özelde yaptır kuzum yapacak bişey yok
Bosver rahat ol biraz bu kadar gerilme canim benim cidden ya niye eziyet ettinki gunu bak bende daha olmadim hic :)
Ayyy nasil guldurdun beni ya evet ya esim olmadan gidemem zaten tek kimsesiz gibi hihhh :)
Bu konuda kocamla kavga ettim eve gidince parcalicam adamii hem benle test yapmak istio hem aksam gitmio parcalicam adamiiiiii
Bende buyuk caba sarf ediyorum birakmak icin bakalim yapicam ama birakicam sozzzz
anlamadım kızzzz acile mi gelmiyorr özele mi gelmiyorr kocişin öyle sinirlenme yoksa süpermenn gibi güçlü sinirlere sahip bir oğluşun olur heeee
Yaa ozele.gidioz biz hep doktorum orda ama adam sabah yapilcak dedm ya bi kere dun isten izin alcam faln ona takti simdi cuma cumartesi cok yogn bilion mu pazar rahatca giderz aliriz sonucu doktoru arariz dedi gayet rahat bende suradina kapattim
ne bileyim ya bu kadar takmıyordum halbuki başta. ilk deneme zaten. adet olsam başlicam işte hayıt hapı soğan kürü ne olursa o yüzden netliğe kavuşsun istiyorum biraz da.
Gull bebeimm gulll evet bnde hep esimle gidiom.merakli benimki ultrasna bakio iki ekran var heycanlanio :-D ama cok kizgunm.ona suan
Birakirsn ttlim azimle hersey olurr en azndan rahat olursnnn bnim bugm.basim donuo ayaklarm.titrioo ayyy fenalardayimmm
anladım tatlımm belkide senin kociş çok umutlanmanı istemiyor olabilir ne desem yalan olur herkes kendi malını tanır sende kocişini tanıyosun sonuçta amannnn boşver kızzz erkeklerin çoğu böle hadi hayırlı haberlerini paylaşırsın inş ama hamişsin sen dikkat et kendine
Yaa ozele.gidioz biz hep doktorum orda ama adam sabah yapilcak dedm ya bi kere dun isten izin alcam faln ona takti simdi cuma cumartesi cok yogn bilion mu pazar rahatca giderz aliriz sonucu doktoru arariz dedi gayet rahat bende suradina kapattim
Ediorum zaten tatlim ama yerin yine cubullardan yapcam bakcam daha koyuysa o zaman kesin hamis hamis gezerimkocam iste gecsn dio adet rahatca beklerz sonucu dio belki o da hakli cok pimpirikim ben ama cumayi zor bekledim yauuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?