- Konu Sahibi mnspapatya
-
aynen öyle bu ay hiç mi hiç stres yapmadım çok şükür gebelik testi pozitif çıktı. pazartesi Hacettepe Üniversitesi ne gitcem muayene içinabla stres yapmamaıs bızz elımızden gelse sımdı test yapcazz
kızlar kafayı takmayin bu ay da olmadı diye. sadece dua edin. şu ovulasyon testleride sadece aracı. bakmayın aslında kafa karıştırıyor. Kendinizi serbest bırakın. vakti gelince mutlaka nasip edecektir yaratan
abla stres yapmamaıs bızz elımızden gelse sımdı test yapcazz
kurtajdan sonra bende olmaz diye çok sorun yaptım. bir ay içinde gebelik testleri ve ovulasyon testine yüklü paralar verdik. olmadı doktora gittim.sadece iki ay olmadı diye bunları yaptım. sonra hatamdan erken döndüm. bu ay hiç sesimi çıkartmadim şükürler olsun müjdeli haberi dün verdim eşime. darısı sizlereAslida cok cok haklisiniz Rabbim herseyin zamanini bilir ol der oluverir ama biz cok sabirsiziz napalim birde benim gibi ufak tefek sorunlari olan icin beklemek aci verio sanki bir an once olsun istiyoruz ama takdir Rabbimin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hiç öyle şeylere takılma. sadece ilişki yeter
kurtajdan sonra bende olmaz diye çok sorun yaptım. bir ay içinde gebelik testleri ve ovulasyon testine yüklü paralar verdik. olmadı doktora gittim.sadece iki ay olmadı diye bunları yaptım. sonra hatamdan erken döndüm. bu ay hiç sesimi çıkartmadim şükürler olsun müjdeli haberi dün verdim eşime. darısı sizlere
ovulasyon testi kullandım adet günü geldiğinde hamile oldugumu öğrendim çok mutluyum. darısı size kızlar
Ayy allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım ıkıncı test yaptın mı
canım ıkıncı test yaptın mı
Bizde misafr var 😊kndimi çok yorgun hissdyrmmm yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet kuzum ayni koyulukta cikti ikinciside bu sabah gun asiri calismistik yarin yine sabah calismayi dusunuyorum sence ?
Bizde misafr var 😊kndimi çok yorgun hissdyrmmm yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorgunlugunu belli et erken kalkarlar :)
aman ya gtsınlerrrrrr
aman ya gtsınlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?