Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

kızlar kafayı takmayin bu ay da olmadı diye. sadece dua edin. şu ovulasyon testleride sadece aracı. bakmayın aslında kafa karıştırıyor. Kendinizi serbest bırakın. vakti gelince mutlaka nasip edecektir yaratan

Aslida cok cok haklisiniz Rabbim herseyin zamanini bilir ol der oluverir ama biz cok sabirsiziz napalim birde benim gibi ufak tefek sorunlari olan icin beklemek aci verio sanki bir an once olsun istiyoruz ama takdir Rabbimin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kurtajdan sonra bende olmaz diye çok sorun yaptım. bir ay içinde gebelik testleri ve ovulasyon testine yüklü paralar verdik. olmadı doktora gittim.sadece iki ay olmadı diye bunları yaptım. sonra hatamdan erken döndüm. bu ay hiç sesimi çıkartmadim şükürler olsun müjdeli haberi dün verdim eşime. darısı sizlere

Amin insallah ablam bende pko var catlatma ignesi oldum ondan sanirim bu kadar heycanliym.o.kadar cabaladm tedaviler icin o sebeple cok heycanlaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bi sorum olucak lütfen yardım ,Bu gün kontrolüm vardı, iki tane güzel yumurta var dedi ama 11mm, 18 ve üstü olmadan çatlatma iğnesi yapmıyomuş, salı günü gene kontrole gidicem, o zamana kadar büyürler mi dersiniz ? Benim bu yumoşları büyütmek için ne yapmam gerek ...
İncir yiyorum dedim, bi faydası yok ki dedi....

Kizlar bakin diger topicte kn degerleriyle ilgili bunu gordumm kan testiyle ilgili

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Eklentiler

• $uploadfromtaptalk1397156341377.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…